Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

faktycznie-wiele osób w dobrej sie buduje lub zamierza,z ciekawosci kiedys musze sie tam wybrac i zobaczyc co tam jest takiego ciekawedo ze tam tak lgniecie :lol: ?

prosiłam o ocene mojego projektu ale niestety nie ma odzewu może ktos napisze bo nie wiem czy wogóle widac go bo u mnie jest ok :cry:

Dobra wystawia najwiecej dzialek do sprzedazy .

A ty Miraska masz juz dzialeczke :D

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Bryta-tak mam działeczke na prawobrzeżu jak ty ale w płoni i czekam własnie na pozwolenie a gdyby nasz poprzedni architekt nie spartolił nam sprawy to jesienia byśmy zaczęli a tak czekamy do dzis

szkoda ze nie wychodzi mi cos z tymi fotkami to bym pokazała projekt-pisałam linki ale ponoc niewyrażne :cry:

witajcie :)

Miraśka twoje zdjęcia są widoczne :) wklejam jedno jak mogę

http://images1.fotosik.pl/42/rbiyrckrywcrd5qh.jpg

jak chcesz wkleić zdjęcie to musisz klinąć prawym przyciskiem myszy, potem właściowści - skopiuj adres URL. Następnie wklej do wiadomości wg. wzoru wklej skopiowany adres URL powinno być widoczne

witajcie :)

Miraśka twoje zdjęcia są widoczne :) wklejam jedno jak mogę

http://images1.fotosik.pl/42/rbiyrckrywcrd5qh.jpg

jak chcesz wkleić zdjęcie to musisz klinąć lewym przyciskiem myszy, potem właściowści - skopiuj adres URL. Następnie wklej do wiadomości wg. wzoru wklej skopiowany adres URL powinno być widoczne

Duzy i bardzo ladny

Witam,

Miraśka- wydaje mi sie, że ta cena za robociznę nie jest jakaś wygórowana. Masz ładny ale dosyc skomplikowany projket. Ta cena jest wyższa o 3k od mojej a mój domek jes=dnak jest prostszy no i ceny z 2004r!! Czy gdzie widać rzuty pomieszczeń??

Pozdrawiam

wszystkich :lol: i miłego dnia życzę.

Cześć. My mamy działkę na Warszewie na wysokości Netta w okolicy Duńskiej. Działka na dniach będzie zbrojona. My dopiero zaczynamy na forum Muratora. Mam nadzieję że nie raz skorzystamy z waszych porad. Asia (Robert w pracy)

Asiu jakie macie koszty zbrojenia? interesuje mnie woda i kanaliza?

Cześć. My mamy działkę na Warszewie na wysokości Netta w okolicy Duńskiej. Działka na dniach będzie zbrojona. My dopiero zaczynamy na forum Muratora. Mam nadzieję że nie raz skorzystamy z waszych porad. Asia (Robert w pracy)

witajcie :lol: :lol: :lol: czy te dzialki to w okolicy wisniowego sadu??

Wiśniowy Sad jest dalej i po drugiej stronie. Nasza działka jest po tej stronie gdzie "Student" postawił nowe bloki 4 piętrowe (po prawej). Za tymi blokami jest pole. Dopiero zaczynają sprzedawać działki. Co do kosztów uzbrojenia to już mąż się rozeznaje. Uzbrajać będzie pan Kossowski.