bryta 27.03.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 faktycznie-wiele osób w dobrej sie buduje lub zamierza,z ciekawosci kiedys musze sie tam wybrac i zobaczyc co tam jest takiego ciekawedo ze tam tak lgniecie ? prosiłam o ocene mojego projektu ale niestety nie ma odzewu może ktos napisze bo nie wiem czy wogóle widac go bo u mnie jest ok Dobra wystawia najwiecej dzialek do sprzedazy . A ty Miraska masz juz dzialeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.03.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam popołudniowo Dzisiaj cieplutko, u mnie +15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.03.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Co tak dużo z tej dobrej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.03.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Bryta-tak mam działeczke na prawobrzeżu jak ty ale w płoni i czekam własnie na pozwolenie a gdyby nasz poprzedni architekt nie spartolił nam sprawy to jesienia byśmy zaczęli a tak czekamy do dzis szkoda ze nie wychodzi mi cos z tymi fotkami to bym pokazała projekt-pisałam linki ale ponoc niewyrażne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.03.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 witajcie Miraśka twoje zdjęcia są widoczne wklejam jedno jak mogę http://images1.fotosik.pl/42/rbiyrckrywcrd5qh.jpg jak chcesz wkleić zdjęcie to musisz klinąć prawym przyciskiem myszy, potem właściowści - skopiuj adres URL. Następnie wklej do wiadomości wg. wzoru wklej skopiowany adres URL powinno być widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.03.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 MONKA-super nie ma sprawy,to znaczy reszte tez widac tylko moze nie u kazdego.przyjdzie syn ze szkoły to mnie podszkoli bo jestem ciemna -nie uczyli w szkole informatyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.03.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Miraśka spróbuj wkleić tę fotkę powyżej, to ja wtedy wykasuje w swoim poście. To nie takie trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 witajcie Miraśka twoje zdjęcia są widoczne wklejam jedno jak mogę http://images1.fotosik.pl/42/rbiyrckrywcrd5qh.jpg jak chcesz wkleić zdjęcie to musisz klinąć lewym przyciskiem myszy, potem właściowści - skopiuj adres URL. Następnie wklej do wiadomości wg. wzoru wklej skopiowany adres URL powinno być widoczne Duzy i bardzo ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 27.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam, Miraśka- wydaje mi sie, że ta cena za robociznę nie jest jakaś wygórowana. Masz ładny ale dosyc skomplikowany projket. Ta cena jest wyższa o 3k od mojej a mój domek jes=dnak jest prostszy no i ceny z 2004r!! Czy gdzie widać rzuty pomieszczeń?? Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 to moze teraz ktos sie wypowie co do dachu-czy nie lepszy byłby ciemny brąz?i jaki to jest kolor elewacji-cos kawa z mlekiem-jak to fachowo ten kolor sie zwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.03.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 no właśnie bedziemy z synusiem dzisiaj próbowac z tymi rzutami to mnie pocieszyłąś Bikosa-i chyba bede dzwonic zeby zaklepac fachowców bo mi uciekna-przycisne to moze zjada z cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.03.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Miraska a jaka ma powierzchnie i ile ci zaproponowali wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa.szn 27.03.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Co tak dużo z tej dobrej to fajnie, że nas tak mnogo;-) ..uważam, że dobra to bardzo ładna lokalizacja..cisza spokój i lasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 27.03.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Cześć. My mamy działkę na Warszewie na wysokości Netta w okolicy Duńskiej. Działka na dniach będzie zbrojona. My dopiero zaczynamy na forum Muratora. Mam nadzieję że nie raz skorzystamy z waszych porad. Asia (Robert w pracy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa.szn 27.03.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Cześć. My mamy działkę na Warszewie na wysokości Netta w okolicy Duńskiej. Działka na dniach będzie zbrojona. My dopiero zaczynamy na forum Muratora. Mam nadzieję że nie raz skorzystamy z waszych porad. Asia (Robert w pracy) Asiu jakie macie koszty zbrojenia? interesuje mnie woda i kanaliza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Cześć. My mamy działkę na Warszewie na wysokości Netta w okolicy Duńskiej. Działka na dniach będzie zbrojona. My dopiero zaczynamy na forum Muratora. Mam nadzieję że nie raz skorzystamy z waszych porad. Asia (Robert w pracy) witajcie czy te dzialki to w okolicy wisniowego sadu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa.szn 27.03.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Proszę dajcie znać tak po sąsiedzku..jakie mieliście koszty zbrojenia w kanalizację i wodę ..ile za mb ? i czy to była duża inwestycja ..ile działek zbroiło się jednocześnie...może jakieś namiary na wykonawców ? będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 27.03.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Wiśniowy Sad jest dalej i po drugiej stronie. Nasza działka jest po tej stronie gdzie "Student" postawił nowe bloki 4 piętrowe (po prawej). Za tymi blokami jest pole. Dopiero zaczynają sprzedawać działki. Co do kosztów uzbrojenia to już mąż się rozeznaje. Uzbrajać będzie pan Kossowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub J. 27.03.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 witam wszystkich poznym popoludniem. Czy ktos z forum wie cos na temat nastepujacych firm developerskich? calbud-developer (osiedle magnolia), modehpolmo, gryf, neptun, eurocapital, siemiaszko, best sa, status, modraosiedle, sanix-tur, stanbud, steed, makdom, graz? dzieki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 27.03.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Czy rozważał ktoś kiedyś stawianie ścian fundamentowych z silki zamiast z bloczka betonowego ?? Od biedy można tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts