Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Monka nie bój nic. Okleina jest gruba więc nie ma realnej możliwości zadrapania do białego. Co innego jak okna są malowane a nie oklejane.

A co do kolorystyki to rzecz gustu. Ja tam właśnie wybieram taki zestaw dwukolorowy. Na zewnątrz głęboki brąz bo taki mi pasuje do elewacji a

w domu białe bo bardziej uniwersalny kolor

Dzięki Klaus :D też mi się nie chciało wierzyć w to zadrapanie :roll: wolałam sprawdzić co myślą użytkownicy :D

a gdzie zamawiasz okna? zdecydowałeś się już?

Decyzji jeszcze nie podjąłem.

Rozważam takich producentów:

- AVANTE (Deceuninck) z Elbląga

- DAKO (Veka) z Biczyc Dolnych

- MS (Brügmann AD) z Słupska

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich.

Szukamy solidnego wykonawcy mamy pare namiarów dom ma mniec docelowo 202m ceny sa podobne u wszystkich wykonawców obecnie czekam na wycene od Kolodzieja (czy wiecie coś na ich temat) podobno drogi ale solidny i w miare szybki widzialem pare jego domów ale z nikim nie rozmawialem o ich wykonastwie jak macie jakies doświadczenia z nimi to prosze podzielcie sie jest jeszcze firma Izolbud i Anbud.

czy macie moze rozeznanie ile kosztuje m2 domu pod klucz?czy stan deweloperski (bez kafli, podlog, itp) mozna liczyc na jakieś 2000zl?

Witam wszystkich.

Szukamy solidnego wykonawcy mamy pare namiarów dom ma mniec docelowo 202m ceny sa podobne u wszystkich wykonawców obecnie czekam na wycene od Kolodzieja (czy wiecie coś na ich temat) podobno drogi ale solidny i w miare szybki widzialem pare jego domów ale z nikim nie rozmawialem o ich wykonastwie jak macie jakies doświadczenia z nimi to prosze podzielcie sie jest jeszcze firma Izolbud i Anbud.

czy macie moze rozeznanie ile kosztuje m2 domu pod klucz?czy stan deweloperski (bez kafli, podlog, itp) mozna liczyc na jakieś 2000zl?

Kołodziej?

Był moim number one.

Zostawił mnie na lodzie i to w brzydkim stylu.

Anbud jest w rankingu, możesz poczytać.

Decyzji jeszcze nie podjąłem.

Rozważam takich producentów:

- AVANTE (Deceuninck) z Elbląga

- DAKO (Veka) z Biczyc Dolnych

- MS (Brügmann AD) z Słupska

Będziesz brał stamtąd? czy są w Szczecinie jacyś dealerzy wsółpracujący z tymi producentami?

To tylko producenci w Szczecinie rozmawiałem z ich dealerami:

Avante => Rado

Dako => Eko Dom

MS => Pomorska

Podobaly wam sie wstawki z klinkiera .Wstawilam pod rubryka

Wnetrza - Piekne elewacje 2 nowe zdjecia domow z klinkiera pozniej jeszcze cos dorzuce wiec jak macie ochote to zapraszam :D

bryta dawaj jeszcze, koniecznie :D

Pozniej powstawiam mam na zdieciu takie malenstwo klinkier + zielony dach fajna kolorystyka

Mi osobiscie podoba sie kombinacja klinkier laczony z murem pruskim poprostu poezja moze uda mi sie cos na ten temat znalesc