bodekku 28.03.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 i tu znowu dotykamy grupy tematów w stylu:"o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy" delfik - nie denerwuj się lewobrzeże górą nie skądże znowu, dlaczego miałabym sie denerwować...po ostatnich 4 tygodniach juz niewiele (poza moimi chłopcami- na nich zawsze moge liczyć) jest w stanie mnie zdenerwować... poza tym naprawde nie mam potrzeby dyskutować o rzeczach oczywistych: prawobrzeże górą po prostu i bardzo prosze takie informacje wężykiem, jak to ktoś ujął, wężykiem no to właśnie wężykiem miło mi, że w końcu przejrzałeś na oczy ..człowiek uczy sie caaałe życie delf wężykiem dotyczyło Twojej wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.03.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 A jest ktos kto zamierza postawic melanie poza nami? bo my mamy projekt i napewno to stawiamy jedyne co znalezlismy co nam odpowiada a przejrzelismy stosy katalogow. A moze stoi gdzies w okolicach szczecina bo pod wroclaw daleko. Tam jest jedna juz postawiona. Ja nie widziałam w Sz-nie Melanii, jak będzie cieplej to w ramach spaceru pojeździmy po nowych osiedlach. Dam znać. A tak z ciekawości wiecie ile będzie kosztował stan surowy zamknięty to może się skuszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.03.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 i tu znowu dotykamy grupy tematów w stylu:"o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy" delfik - nie denerwuj się lewobrzeże górą nie skądże znowu, dlaczego miałabym sie denerwować...po ostatnich 4 tygodniach juz niewiele (poza moimi chłopcami- na nich zawsze moge liczyć) jest w stanie mnie zdenerwować... poza tym naprawde nie mam potrzeby dyskutować o rzeczach oczywistych: prawobrzeże górą po prostu i bardzo prosze takie informacje wężykiem, jak to ktoś ujął, wężykiem no to właśnie wężykiem miło mi, że w końcu przejrzałeś na oczy ..człowiek uczy sie caaałe życie delf wężykiem dotyczyło Twojej wypowiedzi no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.03.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 witajcie a no wlasnie, a ja z ogrodow to jestem zielona ( znaczy nic nie wiem) Wy mi powiedzcie dobrzy ludzie, bo tak - na wakacje bedziemy sie wprowadzac, trzeba bedzie porobic chodniczki, podjazdy ( juz po przeprowadzce), ogrodzenie, trawke jakas. I teraz pytanie - czy ja mam juz teraz drzewa sadzic i zywoploty? Czy sie wstrzymac i na przyszly rok to zrobic ? Jak radzicie? Jeżeli wiesz jak ma wyglądać ogród to drzewa i żywopłoty można teraz. Za rok będą już większe. No tak, ale zanim wyrownam pole bitwy, zanim nawioze ziemi urodzajnej .... musze przemyslec sprawe najlepsze beda rosliny ktore sadzi sie na jesien ale ja pojecia nie mam ktore to W internet sobie w wolnym czasie chyba wejde i sie zaznajomie bo az wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.03.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 czyli lewobrzeże górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.03.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 witajcie a no wlasnie, a ja z ogrodow to jestem zielona ( znaczy nic nie wiem) Wy mi powiedzcie dobrzy ludzie, bo tak - na wakacje bedziemy sie wprowadzac, trzeba bedzie porobic chodniczki, podjazdy ( juz po przeprowadzce), ogrodzenie, trawke jakas. I teraz pytanie - czy ja mam juz teraz drzewa sadzic i zywoploty? Czy sie wstrzymac i na przyszly rok to zrobic ? Jak radzicie? Jeżeli wiesz jak ma wyglądać ogród to drzewa i żywopłoty można teraz. Za rok będą już większe. No tak, ale zanim wyrownam pole bitwy, zanim nawioze ziemi urodzajnej .... musze przemyslec sprawe najlepsze beda rosliny ktore sadzi sie na jesien ale ja pojecia nie mam ktore to W internet sobie w wolnym czasie chyba wejde i sie zaznajomie bo az wstyd Może podjedziecie do jakiegoś centrum ogrodniczego to wam doradzą co można posadzić a na co poczekać. Ja niestety na balkonie nie poszaleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 28.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 stan surowy zamkniety licze ze bedzie kolo 450 a gdzie zamierza sie postawic Asia i Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Może podjedziecie do jakiegoś centrum ogrodniczego to wam doradzą co można posadzić a na co poczekać. Ja niestety na balkonie nie poszaleję. czemu widziałam na balkonach i trawki i drzewka i kwiatki, nawet mieszczą się pergole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 stan surowy zamkniety licze ze bedzie kolo 450 a gdzie zamierza sie postawic Asia i Robert fiu, fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 stan surowy zamkniety licze ze bedzie kolo 450 a gdzie zamierza sie postawic Asia i Robert co????? 450 tys stan surowy??? nie przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Może podjedziecie do jakiegoś centrum ogrodniczego to wam doradzą co można posadzić a na co poczekać. Ja niestety na balkonie nie poszaleję. czemu widziałam na balkonach i trawki i drzewka i kwiatki, nawet mieszczą się pergole No tak ale nie mam serca do tego balkonu. Zwłaszcza gdy w skrzynkach na kwiaty znajduję niedopałki papierosów, włosy z szczotki itp. i szlag mnie trafia. Musiałabym się przenieść na ostatnie piętro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.03.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Może podjedziecie do jakiegoś centrum ogrodniczego to wam doradzą co można posadzić a na co poczekać. Ja niestety na balkonie nie poszaleję. czemu widziałam na balkonach i trawki i drzewka i kwiatki, nawet mieszczą się pergole No tak ale nie mam serca do tego balkonu. Zwłaszcza gdy w skrzynkach na kwiaty znajduję niedopałki papierosów, włosy z szczotki itp. i szlag mnie trafia. Musiałabym się przenieść na ostatnie piętro. heheh rozumiem Cie, u mnie nawet reklamowki na balkon przylatują ale cicho , cicho , ja chce przecie wynajac to mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 28.03.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 ale to stan deweloperski z instalacjami tynkami oknami brak tylko podlog drzwi wewnętrznych i armatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.03.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 stan surowy zamkniety licze ze bedzie kolo 450 a gdzie zamierza sie postawic Asia i Robert My mamy działkę w okolicach Duńskiej za blokami "Studenta" Warszewo. 450 to trochę dużo. Kiedy macie zamiar zacząć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 28.03.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 to moze ktos mi powie ile sie liczy m2 stanu surowego a zaczniemy we wrzesniu moze wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.03.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 ale to stan deweloperski z instalacjami tynkami oknami brak tylko podlog drzwi wewnętrznych i armatury no to precyzyjnie prosze sie wyrażać, tu jest Forum Budowlane i my coś tam wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 28.03.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 za stan surowy otwarty policzyli nam 212 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.03.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 to moze ktos mi powie ile sie liczy m2 stanu surowego a zaczniemy we wrzesniu moze wczesniej według mojej wiedzy stan surowy zamkniety, to: fundamenty, sciany, dach, okna i drzwi zewnetrzne. Dyskusyjne sa tu: elewacja, podbitka i tynki, ale nie ma mowy o instalacjach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.03.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Muszę wyjść z dzieciakami na powietrze bo mi "chałupę" rozniosą. Nara jak to się teraz mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.03.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 to moze ktos mi powie ile sie liczy m2 stanu surowego a zaczniemy we wrzesniu moze wczesniej według mojej wiedzy stan surowy zamkniety, to: fundamenty, sciany, dach, okna i drzwi zewnetrzne. Dyskusyjne sa tu: elewacja, podbitka i tynki, ale nie ma mowy o instalacjach!!! wg mojej tez dokladnie to co na tlusto to stan surowy zamkniety - no jeszcze płyta fundamentowa i strop Otwarty to bez okien i drzwi zewn. tynki tez nie wchodza w stan surowy zamkniety - to juz wykonczeniowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts