bodekku 11.12.2003 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 maksiu - a mi się udało ! dzięki za radę. bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 11.12.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Dla ivette - wiadro dobrych myśli na jutro http://home.earthlink.net/~boardman/images/pail.jpg lalka - dobrze trafiłaś - nasz Praojciec niejednego już nauczył jak wstawiać obrazki Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 11.12.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 wrzucilam swojego kotka na siec mam nadzieje,ze sie nie obrazi Dzieki wszystkim i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.12.2003 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 lalka: sliczny kotek.. my mamy calego białego bodekku: no widzisz.. i ty skorzystałeś mamona lisa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 11.12.2003 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Pozdrawiam ciepło - i życzę owocnego łikendu. Maksiu -liż rany. Teska - zdjęcia sprzed kominka na błamie z białego misia - prrroszę!Buzi - paaaa PS dlatego dzisiaj życzę łikendu bo jutro sądny dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 11.12.2003 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Dobry wieczor... Ale powialo chlodem...nikogo nie ma... Dostalam dzis pierwsza wycene dachu...Zastanawiam sie miedzy gontem,a dachowka... Architekt mowi gont,bo dachowka ciezka...W hurtowni mówia dachowka.. Zbieram informacje.. Slodkich snów wszystkim.. Ps. Maksiu masz kota,czy kotke..? Moja to przybłeda..kot łozkowy sie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.12.2003 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 lalka: kotka.. też przybłęda i też kot łóżkowy się z niej robiłpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.12.2003 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Witajcie ufff nareszcie piątek... jeszcze kilka godzin i weekend błogi stan relaksu od pracy w pracy.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 12.12.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Ech maksiu, a ja się dziś wyjątkowo martwię, że piątek... Sobota i niedziela przed świętami dla Pani Domu (i jej okien, ścian, podłóg, szaf i szafeczek o lodówce nie wspominając ) to dni sądne... A ja się dodatkowo martwię, że już teraz umyte okna do świąt znów wrócą do stanu "przedumytego" - mieszkam w samym środku miasta... A w przyszły weekend mam dwudniowy dyżur przy Ekipie Świętego Mikołaja... A a propos - może znajdzie się wśród forumowej braci jakiś sponsor z wielkim worem pieniędzy (tia... jassne... co ja piszę... Przecie te wielkie wory pieniędzy przetworzone już dawno na dachówki i cegły ) chętny by wspomóc przed świętami naprawdę biedne dzieci? Ekipa Świętego Mikołaja wraz z Gazetą Wyborczą zaprasza Pozdrawiam w przeciwieństwie do pogody - gorąco, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 12.12.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 To mój setny post http://all-creatures.org/oadl/fireworks-1.jpg I już po pierwszej setce http://www.voyages.ru/suomi/pictures/vodkaglass.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.12.2003 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Gratulacje MamonaLisa, FORUMOWICZ to brzmi dumniepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.12.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 mamona lisa gratulacje , a jak tam postępy na froncie budowlanym ? Pozdrowienia bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.12.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 witam wszystkich i gratuluję awansującym oraz wszystkim co już mieszkają w swoich domeczkach trochę sypnęło i mamy chlapę. piątek fajny dzień, Ja mam w pracy troszkę luzu no to pobędę na formu mężuś mój po raz pierwszy się wczoraj obraził, bo deczko (naprawdę deczko) przestawiłam ścianę, ale jak tak mogłam bez pytania, oj niedobrze muszę się dogrzać więc szukam tzw. kozy, oczywiście niedrogo, może wiecie kto ma coś takiego na zbyciu? ponawiam prośbę o namiary i ceny instalacji wewnętrznych. miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.12.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 witajcie lalka - łomatko Twój kotek zupełnie wygląda tak jak moja kotka Maksi wiecie....jak to dobrze nie miec juz budowlanców na budowie.....ech...przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 12.12.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Teska..moja nazywa sie Mała , ma 3 lata i wazy 2,5 kg... ale jak sie rozłozy na łozku,to dla mnie juz miejsca nie ma no coz..kazdy ma cos ,ja mam kotke Słonecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.12.2003 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Coś dziś u nas na grupie cisza i spokój..i bardzo dobrzepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.12.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 maksiu nie dziw się w końcu jest to PIĄTEK i wolne aż do poniedziałku, wszystkim obecnym i nieobecnym grupowiczom życzę wspaniałego weekend'u oraz przyjemnego budowania, wykańczania i planowania. Ja będę tylko planować (aby do wiosny) bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.12.2003 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Bodekku: wcale sie nie dziwie.. w koncu caly tydzień człowiek czeka na taki dzień ja dzisiejszy.. czyli rozpoczynający po poludniu weekend pozdrawiam i życze spokojnego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.12.2003 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2003 Lalka moja ma 5 lat....i wazy około 7 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 13.12.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 witam witam co tak pusto ? jak przygotowania do świąt? kominki rozpalone pięknie ustrojone jak wam zazdroszczę jeszcze tylko śnieg i pełnia szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts