Asia i Robert 29.03.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 zrobie gaz + piec na wszystko np kloce drewna sasiedzi tak maja i sa zadowoleni ja tak mam To znaczy,że jak jesteście w domu to grzejecie piecem na wszystko a jak was nie ma to gazem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.03.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 zrobie gaz + piec na wszystko np kloce drewna sasiedzi tak maja i sa zadowoleni ja tak mam To znaczy,że jak jesteście w domu to grzejecie piecem na wszystko a jak was nie ma to gazem? jeszcze nie mieszkamy, ale opcja jest taka, żeby zorientowac sie w rachunkach i wtedy zobaczyć, jak będzie lepiej. Masz na mysli zimę? No oczywiscie, ale nawet jak jesteśmy, to czasami nie będzie czasu lub mozliwości dokładania do pieca; poza tym nalezsy być na czasie i zdywersyfikować dostawy ciepła do domu. A jak pozakręcaja kurki z gazem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 zrobie gaz + piec na wszystko np kloce drewna sasiedzi tak maja i sa zadowoleni ja tak mam Jaki masz piec czy to razem z podlogowka .Ponoc jak wrzucisz kloc drzewa to pali sie z 2 dni czy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 29.03.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 zrobie gaz + piec na wszystko np kloce drewna sasiedzi tak maja i sa zadowoleni ja tak mam To znaczy,że jak jesteście w domu to grzejecie piecem na wszystko a jak was nie ma to gazem? jeszcze nie mieszkamy, ale opcja jest taka, żeby zorientowac sie w rachunkach i wtedy zobaczyć, jak będzie lepiej. Masz na mysli zimę? No oczywiscie, ale nawet jak jesteśmy, to czasami nie będzie czasu lub mozliwości dokładania do pieca; poza tym nalezsy być na czasie i zdywersyfikować dostawy ciepła do domu. A jak pozakręcaja kurki z gazem? Jasne, że chodzi mi o zimę chociaż po takiej wiośnie może i latem się przydać. Można podłączyć te 2 piece do 1 instalacji grzewczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Chcialam kominek wzgledy estetyczne , a pewnie piec jest praktyczniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 to raczej jest jedna instalacja tak to przynajmiej wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.03.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 zrobie gaz + piec na wszystko np kloce drewna sasiedzi tak maja i sa zadowoleni ja tak mam To znaczy,że jak jesteście w domu to grzejecie piecem na wszystko a jak was nie ma to gazem? jeszcze nie mieszkamy, ale opcja jest taka, żeby zorientowac sie w rachunkach i wtedy zobaczyć, jak będzie lepiej. Masz na mysli zimę? No oczywiscie, ale nawet jak jesteśmy, to czasami nie będzie czasu lub mozliwości dokładania do pieca; poza tym nalezsy być na czasie i zdywersyfikować dostawy ciepła do domu. A jak pozakręcaja kurki z gazem? Jasne, że chodzi mi o zimę chociaż po takiej wiośnie może i latem się przydać. Można podłączyć te 2 piece do 1 instalacji grzewczej? nie jest to proste, ale ja mam wszytsko w jednym systemie razem z podłogówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.03.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Chcialam kominek wzgledy estetyczne , a pewnie piec jest praktyczniejszy ja będe miec też kominek, ale właśnie dla względów estetycznych, a więc nie włączony w żadne instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 29.03.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Jak się ma posiadanie kominka do wentylacji z rekuperacją. Gdzieś czytałam, że nie powinno się mieć kominka przy takiej wentylacji. Czy coś na ten temat jest komuś wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 29.03.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Nasz sasiad ma piec gazowy + piec na paliwo stale + kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 29.03.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 zrobie gaz + piec na wszystko np kloce drewna sasiedzi tak maja i sa zadowoleni ja tak mam To znaczy,że jak jesteście w domu to grzejecie piecem na wszystko a jak was nie ma to gazem? jeszcze nie mieszkamy, ale opcja jest taka, żeby zorientowac sie w rachunkach i wtedy zobaczyć, jak będzie lepiej. Masz na mysli zimę? No oczywiscie, ale nawet jak jesteśmy, to czasami nie będzie czasu lub mozliwości dokładania do pieca; poza tym nalezsy być na czasie i zdywersyfikować dostawy ciepła do domu. A jak pozakręcaja kurki z gazem? Jasne, że chodzi mi o zimę chociaż po takiej wiośnie może i latem się przydać. Można podłączyć te 2 piece do 1 instalacji grzewczej? nie jest to proste, ale ja mam wszytsko w jednym systemie razem z podłogówką. Podłogówkę masz na parterze pewnie a jak jest na piętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Delf a jakie koszta takiego systemu . i czy to dziala czy to jest na jednym czujniku pogodowym czy poprostu recznie wylanczasz piec gazowy a uruchamiasz kociol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 29.03.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam Grupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 29.03.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Nasz sasiad ma piec gazowy + piec na paliwo stale + kominek A jak finansowo na tym wyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Nasz sasiad ma piec gazowy + piec na paliwo stale + kominek Witaj mowisz o wlascicielu dzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 29.03.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Wow otworzylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 29.03.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Tak o wlascicielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Tak o wlascicielu On cos mowil o 60 tys ale nie wiem czy z kominkiem czy bez dom spory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 29.03.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Nasz sasiad ma piec gazowy + piec na paliwo stale + kominek A jak finansowo na tym wyszedł? Pytalem sie go o koszt calej instalacji (podlogowka + piece i kaloryfery) ale dokladnie nie pamietam, cos mi sie kojarzy 60 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 29.03.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Wlasnie, to chyba dobrze pamietalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts