bryta 29.03.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Nasz sasiad ma piec gazowy + piec na paliwo stale + kominek A jak finansowo na tym wyszedł? Pytalem sie go o koszt calej instalacji (podlogowka + piece i kaloryfery) ale dokladnie nie pamietam, cos mi sie kojarzy 60 tys Poznales juz innych sasiadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 29.03.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Nasz sasiad ma piec gazowy + piec na paliwo stale + kominek A jak finansowo na tym wyszedł? Pytalem sie go o koszt calej instalacji (podlogowka + piece i kaloryfery) ale dokladnie nie pamietam, cos mi sie kojarzy 60 tys Poznales juz innych sasiadow Znam troche jednego, tego z 'mojej' ulicy ,zolty dom. Mieszkal wczesniej blizej 'centrum' wielgowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ja rozmawialam z sasiadami na mojej ulicy po lewej z przodu chyba 3 dom maja takiego grzecznego psa ( wypytywalam ich o dzialke przed kupnem ) Poznalam mojego sasiada tego co wybudowal Andromede . Twojch sasiadow przy lesie to widzialam wlasciwie przelotnie u notariusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 29.03.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Teraz jak wroce (za miesiac), to bede tam pewnie czesciej jezdzil i kogos poznam. Z tego co wiem to ten na przeciwko mnie tez plywajacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Teraz jak wroce (za miesiac), to bede tam pewnie czesciej jezdzil i kogos poznam. Z tego co wiem to ten na przeciwko mnie tez plywajacy. Ten tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.03.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 witajcie srodkowo matko tyle natrzaskaliście postów jak szaleni Agnieszka1 - pytałaś o system rurek do podłogówki. po wielu bojach, castingach, cały materiał na podłogówkę wzięłam z purmo (robił Pańka) - gratis zrobili mi do tego projekt ogrzewania (u mnie to, ważne bo mam tylko podłogówkę) i na wszystko (czyli też komfort cieplny) - dali gwarancję. suma sumarum wyszło najkorzystniej, narazie nie narzekam. wreszcie przemeldowałam auto i mam wsiowe tablice no i ubezp tańsze teraz mogą na mnie trąbić w mieście i wołać z drogi wsioku pozdrawiam starych, nowych i najnowszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ponawiam zapytanie o cenę więźbyPóki co, to ceny mnie powalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ruszasz z ogrodzeniem . Bo ja ruszam i nie moge ruszyc na twojej ulicy zaczela sie budowa i myslalam zeby isc do nich i zapytac czy mi siatki nie zrobia . Ci co sprzedaja to chca bez podmurowki 20 zl metr i kreca nosem ze 30 m to nie oplaca im sie jechac . A to jest dosyc drogo Boje sie tylko tego ze jak zobacza biale tablice to mi krzykna cene Z dzialkami by lo tak juz 2 razy co innego przez telefon ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ruszasz z ogrodzeniem . Bo ja ruszam i nie moge ruszyc na twojej ulicy zaczela sie budowa i myslalam zeby isc do nich i zapytac czy mi siatki nie zrobia . Ci co sprzedaja to chca bez podmurowki 20 zl metr i kreca nosem ze 30 m to nie oplaca im sie jechac . A to jest dosyc drogo Boje sie tylko tego ze jak zobacza biale tablice to mi krzykna cene Z dzialkami by lo tak juz 2 razy co innego przez telefon ... to może poproś o pomoc kogoś z naszą rejestracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ruszasz z ogrodzeniem . Bo ja ruszam i nie moge ruszyc na twojej ulicy zaczela sie budowa i myslalam zeby isc do nich i zapytac czy mi siatki nie zrobia . Ci co sprzedaja to chca bez podmurowki 20 zl metr i kreca nosem ze 30 m to nie oplaca im sie jechac . A to jest dosyc drogo Boje sie tylko tego ze jak zobacza biale tablice to mi krzykna cene Z dzialkami by lo tak juz 2 razy co innego przez telefon ... to może poproś o pomoc kogoś z naszą rejestracją Moze tak zrobie ale jak zaczne budowe to kupie taniego dostawczaka bo inaczej zrobia ze mnie jelenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 29.03.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ponawiam zapytanie o cenę więźby Póki co, to ceny mnie powalają Witam środowo A co do więźby to polecam ELGERON na Mierzynie - brałem tam więźbę miesiąc temu - byli bezkonkurencyjni (cena & jakość).. Pozdrawiam, Piotr PS. cena na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ponawiam zapytanie o cenę więźby Póki co, to ceny mnie powalają Witam środowo A co do więźby to polecam ELGERON na Mierzynie - brałem tam więźbę miesiąc temu - byli bezkonkurencyjni (cena & jakość).. Pozdrawiam, Piotr PS. cena na priva proszę o telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ponawiam zapytanie o cenę więźby Póki co, to ceny mnie powalają Witam środowo A co do więźby to polecam ELGERON na Mierzynie - brałem tam więźbę miesiąc temu - byli bezkonkurencyjni (cena & jakość).. Pozdrawiam, Piotr PS. cena na priva proszę o telefon Ja tez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 29.03.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ruszasz z ogrodzeniem . Bo ja ruszam i nie moge ruszyc na twojej ulicy zaczela sie budowa i myslalam zeby isc do nich i zapytac czy mi siatki nie zrobia . Ci co sprzedaja to chca bez podmurowki 20 zl metr i kreca nosem ze 30 m to nie oplaca im sie jechac . A to jest dosyc drogo Boje sie tylko tego ze jak zobacza biale tablice to mi krzykna cene Z dzialkami by lo tak juz 2 razy co innego przez telefon ... Jeszcze o tym nie myslalem ale bede musial. Siatke to pewnie zaloze wlasnymi silami, mam sporo czasu ja jestem w domu. Jak nie bede mogl to wezme jakiegos wolnego strzelca, znam paru takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Znalazłam w goglachELGERON 483-12 -64rzeczywiście na razie najtańsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.03.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Znalazłam w goglach ELGERON 483-12 -64 rzeczywiście na razie najtańsi Jaka ty Didi szybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Znalazłam w goglach ELGERON 483-12 -64 rzeczywiście na razie najtańsi Jaka ty Didi szybka bo mi bardzo zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.03.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Delf a jakie koszta takiego systemu . i czy to dziala czy to jest na jednym czujniku pogodowym czy poprostu recznie wylanczasz piec gazowy a uruchamiasz kociol całość około 40 tys., czujnik pogodowy jest, ale jeszcze nie podłączony, a piecie oczywiscie trzeba ręcznie przełączać, no bo co ma pogoda do rodzaju pieca Asia i Robert podłogówkę mam na dole i na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.03.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Teraz jak wroce (za miesiac), to bede tam pewnie czesciej jezdzil i kogos poznam. Z tego co wiem to ten na przeciwko mnie tez plywajacy. nie wiem o którym na przeciwko mówisz, ale jeden z tych pod lasem na bank pływający - tam za chwile zamieszka moja psiapsiółka najlepsiejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 29.03.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Teraz jak wroce (za miesiac), to bede tam pewnie czesciej jezdzil i kogos poznam. Z tego co wiem to ten na przeciwko mnie tez plywajacy. nie wiem o którym na przeciwko mówisz, ale jeden z tych pod lasem na bank pływający - tam za chwile zamieszka moja psiapsiółka najlepsiejsza Chyba elektryk. Przedostatnia dzialka pod lasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts