Asia i Robert 29.03.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 [quote name="Asia i Robert Poproszę o namiary na okna [/quote] Kowalscy sa na Liście a to ich stronka www : http://www.kowalscy.pl/ Ok. ale chciałabym tych z Trzcińska Zdroju od okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 29.03.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Klaus Jadę na wizytację do Ciebie O tak, tak. I zdaj relację jak im tam idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 29.03.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Z oknami nie ma tematu właśnie odkryłam jakieś tajemne skrzynki i już wszystko wiem!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 cześć wam Elgeron też polecam ja tam brałam deski na szlunki i inne rzeczy wiem że tam mozna bez gdyby ktoś chciał Dobry jest też Kudra z tego co słyszłam ul.Ku Słońcu 124 tel. 091 4869388 ma też skład na Łukasińskiego i w Mierzynie na górce jak się jedzie do Dołuj Tak Kudre juz polecalam tu kiedys no Kurde zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.03.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam popołudniowo!! Pochmurno dzisiaj i okropny wiatr Mój projekt wylądował dziś w starostwie i teraz zostało czekać i powiadomić o spóżnieniu wykonawcę. Pewnie zrobi tak , aby chciało mu się czekać, bo jak nie to bida będzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.03.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam popołudniowo!! Pochmurno dzisiaj i okropny wiatr Mój projekt wylądował dziś w starostwie i teraz zostało czekać i powiadomić o spóżnieniu wykonawcę. Pewnie zrobi tak , aby chciało mu się czekać, bo jak nie to bida będzie!! tzn. ze Zud dzisiaj sie zbierał ?? dostalaś dzisiaj z Zud uzgodnienia ? czy juz w zeszłym tygodniu ... bo ja czekam jak na zbawienie na ten ZUd jakby sie dzisiaj uzgodnił to w poniedziałek może do starostwa by sie udało .... ? Promix mi dzisiaj zaimponował .... cena ok podejście pozytywne drewno w Elgeronie całkiem całkiem cena , ale Promix drewno tez konkurencyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 29.03.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 DIDI-dowiadywałaś sie o więżbe na Kruczej -firma Infar bodajże(oni wcześniej byli na ku słoncu obok szkoły selezjańskiej) zachwalali sie jak dzwoniłam ze sa konkurencyjni bo teraz maja swoje magazyny i swego czasu jak mój brat brał więźbe to miał niedrogo ale to było ze 3 lata temu to spróbuję ich namierzyć i zadzwonić Didi, opisz wrażenia po telefonie. Jestem zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.03.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Promix mi dzisiaj zaimponował .... cena ok podejście pozytywne drewno w Elgeronie całkiem całkiem cena , ale Promix drewno tez konkurencyjnie Ja brałam drewno właśnie w Promixie, cena był naprawdę konkurencyjna. No i życzę miłej współpracy z nimi, sprawdzaj ceny w innych miejscach a na pewno u nich wynegocjujesz jeszcze lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 29.03.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Właśnie próbowałam przeczytać wszystkie strony od początku........ poddaję się Wyczytałam, że w 2003 w marcu było jakieś spotkanko . Nie wiem czy póżniej były (nie dotrwałam). Może by tak powtórzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa.szn 29.03.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam wszyskich Czy jest tu ktoś kto buduje z keramzytu ? Widziałam dzisiaj jak się pnie w górę domek z keramzytu na ul. Teresy. Może to ktoś z Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Właśnie próbowałam przeczytać wszystkie strony od początku........ poddaję się Wyczytałam, że w 2003 w marcu było jakieś spotkanko . Nie wiem czy póżniej były (nie dotrwałam). Może by tak powtórzyć? Ja już kilka razy podnosiłam ten temat, ale potrzebujemy osoby, która by skrzyknęła nas wszystkich i zarezerowała lokal na spotkanie. A ostatnie spotkanie było (chyba ) w listopadzie 2004. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 DIDI-dowiadywałaś sie o więżbe na Kruczej -firma Infar bodajże(oni wcześniej byli na ku słoncu obok szkoły selezjańskiej) zachwalali sie jak dzwoniłam ze sa konkurencyjni bo teraz maja swoje magazyny i swego czasu jak mój brat brał więźbe to miał niedrogo ale to było ze 3 lata temu to spróbuję ich namierzyć i zadzwonić Didi, opisz wrażenia po telefonie. Jestem zainteresowana. Wrażenia? Cenę od razu podali super a jeszcze dopytałam się czy można negocjować a pan do mnie "a oczywiście" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Właśnie próbowałam przeczytać wszystkie strony od początku........ poddaję się Wyczytałam, że w 2003 w marcu było jakieś spotkanko . Nie wiem czy póżniej były (nie dotrwałam). Może by tak powtórzyć? Ja już kilka razy podnosiłam ten temat, ale potrzebujemy osoby, która by skrzyknęła nas wszystkich i zarezerowała lokal na spotkanie. A ostatnie spotkanie było (chyba ) w listopadzie 2004. Ach! Przypomniało mi się, że chyba jakaś majówka była w 2005 roku, ale ja wtedy nie mogłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 29.03.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Właśnie próbowałam przeczytać wszystkie strony od początku........ poddaję się Wyczytałam, że w 2003 w marcu było jakieś spotkanko . Nie wiem czy póżniej były (nie dotrwałam). Może by tak powtórzyć? Ja już kilka razy podnosiłam ten temat, ale potrzebujemy osoby, która by skrzyknęła nas wszystkich i zarezerowała lokal na spotkanie. A ostatnie spotkanie było (chyba ) w listopadzie 2004. Ach! Przypomniało mi się, że chyba jakaś majówka była w 2005 roku, ale ja wtedy nie mogłam. No i cisza nikt nie podejmuje tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 29.03.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Wszyscy oglądają wieczorynkę Didi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 29.03.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam wieczorkiem Elgeron-sprawdzony osobiscie i rzeczywiscie cena the best. W Prpmixie drożej drewno i reszta, tylko klika pozycji taniej. W Euroklinkierze wynegocjowałem o wiele leprze ceny - z tym że to było w styczniu, może nie mieli klientów i dlatego byli skołonni do negocjacji. Przyznam ze nie było łatwo i 3 razy zchodzili z cena żeby nie odejśc do konkurencji. Przepłaciłem tylko za bloczki betonowe - taniej mają w Promixie. No cóż. Życie. PozdrawiamyWojtek i Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Wszyscy oglądają wieczorynkę Didi. A ja rozpalam w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 29.03.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Wszyscy oglądają wieczorynkę Didi. A ja rozpalam w kominku Też bym wolała pogapić się na kominek niż oglądać Tabalugę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Wszyscy oglądają wieczorynkę Didi. A ja rozpalam w kominku Też bym wolała pogapić się na kominek niż oglądać Tabalugę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.03.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Klaus Jadę na wizytację do Ciebie O tak, tak. I zdaj relację jak im tam idzie. Informuję że pracowali. (było ich trzech ) Nie wysiadałem z samochodu w bo zaczął deszcz padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts