maksiu 13.12.2003 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Iwona: może będziesz na mnie zła, ale nie życze sobie sniegu przynajmniej do końca roku.. cieżko odemnie ze wsi wydostać się jak napada śnieg, oczywiście drogi są wtedy nie odsnieżone bo "nie ma na to pieniędzy", a ja musze mieć drogę przejezdną żeby wypełnić pewną misje :D miłego weekendu i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 13.12.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Maksiu - w pełniej rozciągłości zgadzam się z Tobą! Śniego ok 22 grudnia proszę. Bo inaczej nie zdążę. A Ty masz worek z prezentami do rozpakowania Mam nadzieję że dasz znać jak wygląda prezent... Na swojej stronce zaraz umieszczę "prace budowlane". Pozdrawiam wszystkie sprzątaczki przedświąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.12.2003 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Joaśka!!!!! żadnego 22... do końca roku nie ma prawa być śniegu...a jak spadnie to Ty zostaniesz obardzona odpowiedzialnością za topozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 13.12.2003 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 ale a bym chciała taki śnieg co to nikomu nie przeszkadza tylko ładnie wygląda nie można pomarzyć? czy cóś? ale poważnie też mi nie pasuje śnieg jeżeli już to 24XII pobielić świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 13.12.2003 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2003 Joasiu toż to istne dzieła sztuki szczególnie podobały mi się makaronowo -karmowe figurki jestem pełna uznania dla twoich wyrobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.12.2003 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2003 witam no zaraz pędze oglądać co tam Joasia wymodziła niooo sprzataczka swiateczną własnie sie stałam.... Maksiu pamietaj...ja widze z okna...a sniegu cos kolo 24 mogłoby ciut popadac,.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.12.2003 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2003 Teska: pamietaj...ja widze z okna hmmm sorry.. nie złapałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.12.2003 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Witam w nowym tygodniutroche posypało, ale to zaraz stopnieniepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.12.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Witam Was Kochani pochorobowo. Ale zapisaliśnie stron od mojego ostatniego pobytu. Miłego dnia wszystkim. Sylwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.12.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Maksiu, nie zdążyłam poczytać forum więc nie wiem jak tam Twoje dziewczyny, czy jeszcze w jednym kawałku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.12.2003 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 S.P.: witaj.. martwiliśmy się tu o ciebie... moje kobitki jest w jednym kawałku.. teoretycznie zostało jeszcze 11 dni... ale różnie to może byćpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.12.2003 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Sylwia: zajrzyj do wątku: Spotkanie Forumowiczów 21 II 2004 /Spotkanie Forumowe - od Redakcji - może cię to zainteresujepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.12.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 witam wszystkich. cóż znowu sypnęło rano. moje okienka prawie wszystkie już dojechały i od środy wielki montaż. pochwalcie się w telegraficznym skrócie jakie macie grzanie swoich domeczków (wodne, wodne + kalafiory etc.) i jakie piece (z zasobnikami, bez i takie tam). Jestem po pierwszej rozmowie z potencjalnym wykonawcą instalki i głowa mi ceko spuchła. życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.12.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Ogrzewania jeszcze nie mam, ale już kupiłam dach i całą resztę do dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.12.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 S.P. a daszek z czego? coś cicho tu dzisiaj... może reszta na saneczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.12.2003 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Na żadnych saneczkach.. poniedzialek ... trzeba nadrobić zaległości wynikające z piątkowego lenistwapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.12.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 A daszek to IBF brązowy, podwójne s to się chyba nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.12.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 S.P. to ładny jest (będzie) Ja jak większość na formu zostałam fanką euronita i mam taki pięknisty ceglany esóweczka + bialutkie rynienki, no i pod kolor kominy z klinkieru. Od kiedy jest ten dach to, aż miło patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.12.2003 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Oj dopiero będzie. Bo u mnie jest dopiero stan zerowy, ale rabatu dali mi tyle, że trzeba było go brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.12.2003 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 S.P.: i słusznie Sylwia.. jak dają rabaty to trzeba brać...i co wybierasz sie z nami do W-wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts