Teska 30.03.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 to ewentualnie daj znać, pokazałabys gdzie jechać mozesz jechac z nami.....jeno autem bo chcemy kupic duze donice ( wielgasne i nie wiem czy wleza do auta....w ilosci 3 sztuk...do tego pare worow ziemi....hahahaha tylko my jedziemy przed poludniem....no chyba ze moze w sobote...ale to dam znac... uno problemo autem, czy nie. mam trochę zaległego urlopu i jeżeli wasz termin nie wejdzie mi w paradę z obowiazkami, to chętnie pociągnę i przedpołudniem. jak mówię przetrę szlak no to oki.Damy znac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.03.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Mam pytanko! Czy ktos z was aneksował pozwolenie na budowę? Chcę wprowadzić kilka zmian i niestety musi się to odbyć aneksem. Więc poproszę o podpowiedź. Ja zmieniałam decyzję o pozwoleniu na budowę - zmiana sposobu użytkowania i zmiana wyglądu elewacji. powiedz jak to się dobywa, bo jestem zielona Didi ja aneksowałam - miałam dość duże zmiany. 1. aneks do projektu - architekt 2. jeżeli przyłącza - to aneks branżowy 3. wniosek do starostwa 4. dziennik budowlany do wglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.03.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 no dobra...kawka wypita.... .ide sie uczyc......dzis mam o 16 zaliczenie i MUSZE zdac.....a cos mi te miesnie nie wchodza.... trzymajcie lapki..... no to trzymamy mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Mam pytanko! Czy ktos z was aneksował pozwolenie na budowę? Chcę wprowadzić kilka zmian i niestety musi się to odbyć aneksem. Więc poproszę o podpowiedź. Ja zmieniałam decyzję o pozwoleniu na budowę - zmiana sposobu użytkowania i zmiana wyglądu elewacji. powiedz jak to się dobywa, bo jestem zielona Didi ja aneksowałam - miałam dość duże zmiany. 1. aneks do projektu - architekt 2. jeżeli przyłącza - to aneks branżowy 3. wniosek do starostwa 4. dziennik budowlany do wglądu ja chcę tylko podnieść ściankę kolankową i wstawić jedno okno połaciowe a oni mi tu z aneksami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.03.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Didi - do aneksu projektu architekt wpiął również:- oświadczenie inwestora o prawie dysponowania nieruchomością- swoje świadectwo zawodowe- uzgodnioną mapkę (u mnie zmieniała się bryła i trasa przyłączy)- ksero pierwotnego pozwolenia na budowę- odpis z kw- wypis z rejestru gruntów- uzgodniony zud (raczej dot. przyłączy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.03.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Didi, napisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 30.03.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 no dobra...kawka wypita.... .ide sie uczyc......dzis mam o 16 zaliczenie i MUSZE zdac.....a cos mi te miesnie nie wchodza.... trzymajcie lapki..... no to trzymamy mocno trzymam kciuki też. Teska, a co studiujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 no dobra...kawka wypita.... .ide sie uczyc......dzis mam o 16 zaliczenie i MUSZE zdac.....a cos mi te miesnie nie wchodza.... trzymajcie lapki..... ja też trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Maggie, Czupurek dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 30.03.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Właśnie próbowałam przeczytać wszystkie strony od początku........ poddaję się Wyczytałam, że w 2003 w marcu było jakieś spotkanko . Nie wiem czy póżniej były (nie dotrwałam). Może by tak powtórzyć? Ja już kilka razy podnosiłam ten temat, ale potrzebujemy osoby, która by skrzyknęła nas wszystkich i zarezerowała lokal na spotkanie. A ostatnie spotkanie było (chyba ) w listopadzie 2004. A może lepiej jak zrobi się ciepło na łonie natury, jakieś ognicho, piwko i kiełbaski - fajnie by było się spotkać To może u mnie na działce - skoro budować nie mogę to może choć na balangę się działka przyda OOOOO wproszę się również .......... po sąsiedzku Dzień dobry czwartkowo My też bardzo chętnie .... PeterZ + Ulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 30.03.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Właśnie próbowałam przeczytać wszystkie strony od początku........ poddaję się Wyczytałam, że w 2003 w marcu było jakieś spotkanko . Nie wiem czy póżniej były (nie dotrwałam). Może by tak powtórzyć? Ja już kilka razy podnosiłam ten temat, ale potrzebujemy osoby, która by skrzyknęła nas wszystkich i zarezerowała lokal na spotkanie. A ostatnie spotkanie było (chyba ) w listopadzie 2004. A może lepiej jak zrobi się ciepło na łonie natury, jakieś ognicho, piwko i kiełbaski - fajnie by było się spotkać To może u mnie na działce - skoro budować nie mogę to może choć na balangę się działka przyda Super pomysł! A ja jeszcze dorzucę, może by nasze latorośle wziąć, bo ja mam zawsze z tym problem - komu mogę podrzucić dziecko. Jeśli nie będzie na to zgody, to będę kombinować z opieką. Witam was promiennie Podpisuję się pod tym . A teraz to już tylko termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 30.03.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Dzięki za namiary na elektryków. Jakos przeoczyliśmy ich na liście. A jesli o spotkanie chodzi to my także chetnie się spotkamy Tym bardziej ze można bedzie zabrać pociechę. Pozdrawiamy. Iwona i Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.03.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 UWAGA Na imprezę FORUM-owiczów nie trzeba się wpraszać. Wystarczy że się ciepło zrobi i już. Miejsce już jest Miętowa 20 Bezrzecze. Dogadamy się jak się zrobi ciepło. Za ognisko przecież nam nikt głowy nie urwie. Chłopacy zorganizują ognisko i miejsca do siedzenia. Dziewczyny kiełbaski i bezalkoholowe napoje Dzieciaki przyjdą rozrabiać. Chyba nic więcej nam do spotkania nie będzie potrzebne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 no dobra...kawka wypita.... .ide sie uczyc......dzis mam o 16 zaliczenie i MUSZE zdac.....a cos mi te miesnie nie wchodza.... trzymajcie lapki..... no to trzymamy mocno trzymam kciuki też. Teska, a co studiujesz? ja to juz zapomnialam jak sie studiuje:) ucze sie zawodowo masazu i kurka nie ma lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.03.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Chłopacy zorganizują ognisko i miejsca do siedzenia. Dziewczyny kiełbaski i bezalkoholowe napoje Dzieciaki przyjdą rozrabiać. Chyba nic więcej nam do spotkania nie będzie potrzebne ?? Jak to nic, dobry nastrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Chłopacy zorganizują ognisko i miejsca do siedzenia. Dziewczyny kiełbaski i bezalkoholowe napoje Dzieciaki przyjdą rozrabiać. Chyba nic więcej nam do spotkania nie będzie potrzebne ?? Jak to nic, dobry nastrój. no dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 30.03.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 [quote name="Teska ja to juz zapomnialam jak sie studiuje:) ucze sie zawodowo masazu i kurka nie ma lekko [/quote] Masowany też nie ma lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 [quote name="Teska ja to juz zapomnialam jak sie studiuje:) ucze sie zawodowo masazu i kurka nie ma lekko [/quote] Masowany też nie ma lekko. narazie szukam chetnych cobym mogla pogniesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 [quote name="Teska ja to juz zapomnialam jak sie studiuje:) ucze sie zawodowo masazu i kurka nie ma lekko [/quote] Masowany też nie ma lekko. narazie szukam chetnych cobym mogla pogniesc mi by się przydało,a kosmetyczka też będzie, bo dawno nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 30.03.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 narazie szukam chetnych cobym mogla pogniesc A jaki to rodzaj masażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts