Teska 30.03.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 [quote name="Teska ja to juz zapomnialam jak sie studiuje:) ucze sie zawodowo masazu i kurka nie ma lekko [/quote] Masowany też nie ma lekko. narazie szukam chetnych cobym mogla pogniesc mi by się przydało,a kosmetyczka też będzie, bo dawno nie byłam kosmetyczka? tego nie mam w programie....ale masaz tradycyjny, sportowy, limfatyczny itp....mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.03.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Chłopacy zorganizują ognisko i miejsca do siedzenia. Dziewczyny kiełbaski i bezalkoholowe napoje Dzieciaki przyjdą rozrabiać. Chyba nic więcej nam do spotkania nie będzie potrzebne ?? Jak to nic, dobry nastrój. To jest gwarantowane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 narazie szukam chetnych cobym mogla pogniesc A jaki to rodzaj masażu? Klaus...no ja wiem co Ty masz za mysli niestety erotycznego nie ma.....chociaz doktorek na zajeciach cos krecil nosem...bo wiekszosc sie o to dopominala hahah.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Chłopacy zorganizują ognisko i miejsca do siedzenia. Dziewczyny kiełbaski i bezalkoholowe napoje Dzieciaki przyjdą rozrabiać. Chyba nic więcej nam do spotkania nie będzie potrzebne ?? Jak to nic, dobry nastrój. To jest gwarantowane ! jeszcze patyki na kielbaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 witam czwartkowo do pytających o wykonawców - dużo namiarów macie na liście (w stopkach kilku forumowiczów) np. elektryk - polecany przez Teskę p. Strózik no to spadam do pracki pozdrowionka ps jeden krokus (żółty) zaczął nieśmiało rozwijać płatki ale on nie nalezy do tanich..... dlatego milczałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Klaus Jadę na wizytację do Ciebie O tak, tak. I zdaj relację jak im tam idzie. dogladasz chyba budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NB1970 30.03.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 [quote name="Teska ja to juz zapomnialam jak sie studiuje:) ucze sie zawodowo masazu i kurka nie ma lekko [/quote] A to sie w takiej gazetce Kontakt/towarzyskie trza oglosic, a nie tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 30.03.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 narazie szukam chetnych cobym mogla pogniesc A jaki to rodzaj masażu? Klaus...no ja wiem co Ty masz za mysli niestety erotycznego nie ma.....chociaz doktorek na zajeciach cos krecil nosem...bo wiekszosc sie o to dopominala hahah.... Sportowy, sportowy.... o sportowy mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 30.03.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 dogladasz chyba budowy Jasne ale tylko raz dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 30.03.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 [quote name="Teska ja to juz zapomnialam jak sie studiuje:) ucze sie zawodowo masazu i kurka nie ma lekko [/quote] Masowany też nie ma lekko. narazie szukam chetnych cobym mogla pogniesc i co ? Palce Cię nie bolą? To jest jedno z tych zajęć za które podziwiam wykonujących ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NB1970 30.03.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 narazie szukam chetnych cobym mogla pogniesc A jaki to rodzaj masażu? z Deska - nie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 30.03.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 witam czwartkowo do pytających o wykonawców - dużo namiarów macie na liście (w stopkach kilku forumowiczów) np. elektryk - polecany przez Teskę p. Strózik no to spadam do pracki pozdrowionka ps jeden krokus (żółty) zaczął nieśmiało rozwijać płatki ale on nie nalezy do tanich..... dlatego milczałam... Do pana strózika tez dzwonilismy. Mamy też namiar na tańszego (niby) zobaczymy czy tak bedzie i co wchodzi w zakres prac i cenę. Jak bedzie oki to zarekomendujemy albo odradzimy. A tak z ciekawosci ile będzie mnie kosztować okablowanie domku 150 m2 plus instalacja alarmowa, telefoniczna. Mam wykonawcę za ok 8-9 tys w tym 2700 to robocizna a reszta materiały. Czy to drogo? Dom ma salon kuchnie WC kotłownie garaz i wiatrolaop na dole a u góry 3 pokoje, garderobę i łazienkę? jak myslicie? Iwona i Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.03.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 witam czwartkowo do pytających o wykonawców - dużo namiarów macie na liście (w stopkach kilku forumowiczów) np. elektryk - polecany przez Teskę p. Strózik no to spadam do pracki pozdrowionka ps jeden krokus (żółty) zaczął nieśmiało rozwijać płatki ale on nie nalezy do tanich..... dlatego milczałam... Do pana strózika tez dzwonilismy. Mamy też namiar na tańszego (niby) zobaczymy czy tak bedzie i co wchodzi w zakres prac i cenę. Jak bedzie oki to zarekomendujemy albo odradzimy. A tak z ciekawosci ile będzie mnie kosztować okablowanie domku 150 m2 plus instalacja alarmowa, telefoniczna. Mam wykonawcę za ok 8-9 tys w tym 2700 to robocizna a reszta materiały. Czy to drogo? Dom ma salon kuchnie WC kotłownie garaz i wiatrolaop na dole a u góry 3 pokoje, garderobę i łazienkę? jak myslicie? Iwona i Wojtek to zalezy od zakresu prac i stopnia skomplikowania systemu alarmowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 30.03.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 hej wszystkim!!!! poradzcie co najtaniej postawic na działce w roli pakamery-składziku na czas budowy ale zeby było potem łatwo sprzedac dalej- ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 30.03.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 normalnie szok!!!-niewiem czy pisałam ale znam mojego męzusia 25 lat ale tu mnie zaskoczył-on chce takiego kogucika czy kuranta -jak zwał tak zwał co kręci sie z wiatrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.03.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 normalnie szok!!!-niewiem czy pisałam ale znam mojego męzusia 25 lat ale tu mnie zaskoczył-on chce takiego kogucika czy kuranta -jak zwał tak zwał co kręci sie z wiatrem my też będziemy mieć! Ale okręt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Klausdoszły mnie słuchy, że poznałeś mojego mężawiem tylko tyle, bo rozmawiałam z nim 1 minutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.03.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Witam popołudniowo!! Znów pada i okropne wiatrzycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.03.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 normalnie szok!!!-niewiem czy pisałam ale znam mojego męzusia 25 lat ale tu mnie zaskoczył-on chce takiego kogucika czy kuranta -jak zwał tak zwał co kręci sie z wiatrem a gdzie, na dachu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.03.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 no dobra...kawka wypita.... .ide sie uczyc......dzis mam o 16 zaliczenie i MUSZE zdac.....a cos mi te miesnie nie wchodza.... trzymajcie lapki..... to ja też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts