Didi 31.03.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 TeskaOba specyfiki i Bofix i Starane są bardzo dobre, dlatego jest taka propozycja abyś kupiła oba i stosowała je naprzemiennie wtedy uzyskuje się bardzo dobre efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.03.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Witam w ten piękny optymistyczny wiosenny poranek ...wcale nie pada to tylko tak sie nam wszystkim wydaje Sąsiadka (mam nadzieję ) to potrafi na duchu podtrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.03.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Witam w ten piękny optymistyczny wiosenny poranek ...wcale nie pada to tylko tak sie nam wszystkim wydaje wszsyscy mamy te omany chyba przez to zaćmienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.03.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Teska Oba specyfiki i Bofix i Starane są bardzo dobre, dlatego jest taka propozycja abyś kupiła oba i stosowała je naprzemiennie wtedy uzyskuje się bardzo dobre efekty. To może ja też coś zastosuję na ten swój ugór . Byśmy podczas spotkania FORUM-owiczów przy ognisku nie musieli w chaszczach brodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.03.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Teska Oba specyfiki i Bofix i Starane są bardzo dobre, dlatego jest taka propozycja abyś kupiła oba i stosowała je naprzemiennie wtedy uzyskuje się bardzo dobre efekty. To może ja też coś zastosuję na ten swój ugór . Byśmy podczas spotkania FORUM-owiczów przy ognisku nie musieli w chaszczach brodzić dobrze kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Teska Oba specyfiki i Bofix i Starane są bardzo dobre, dlatego jest taka propozycja abyś kupiła oba i stosowała je naprzemiennie wtedy uzyskuje się bardzo dobre efekty. Dzięki Didi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Teska Oba specyfiki i Bofix i Starane są bardzo dobre, dlatego jest taka propozycja abyś kupiła oba i stosowała je naprzemiennie wtedy uzyskuje się bardzo dobre efekty. To może ja też coś zastosuję na ten swój ugór . Byśmy podczas spotkania FORUM-owiczów przy ognisku nie musieli w chaszczach brodzić u nas jak na polu bylo ognisko to panowie kupili kose i wykosili pole a jesli juz to lepiej randaup...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 czemu kurka tak ten deszcz leje no i melduję zaliczone......no we wtorek kinetyka sie ostala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 witam grupkę.......piateczkowo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 31.03.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Witam w ten piękny optymistyczny wiosenny poranek ...wcale nie pada to tylko tak sie nam wszystkim wydaje Sąsiadka (mam nadzieję ) to potrafi na duchu podtrzymać. Staram sie jak mogę pogoda piękna ceny w hurtowniach niziutkie sezon budowlany w pełni pozwolenie na budowe w starostwie od przyszłego wtorku , a kopać zaczynaja za dwa tygodnie przecież wszystko zdąże dodam nawet że ten cholerny plan zagospodarowania zatwierdzą bez mrugnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 31.03.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 czemu kurka tak ten deszcz leje no i melduję zaliczone......no we wtorek kinetyka sie ostala... Znaczy masować możesz do płaskiego ( zawsze mie sie wydawalo że po takim masażu bede płaska ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 czemu kurka tak ten deszcz leje no i melduję zaliczone......no we wtorek kinetyka sie ostala... Znaczy masować możesz do płaskiego ( zawsze mie sie wydawalo że po takim masażu bede płaska ) hahahahah..... moge, moge....ale egzamin panstwowy mam dopiero w czerwcu jak dotrwam oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 31.03.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Teska Oba specyfiki i Bofix i Starane są bardzo dobre, dlatego jest taka propozycja abyś kupiła oba i stosowała je naprzemiennie wtedy uzyskuje się bardzo dobre efekty. To może ja też coś zastosuję na ten swój ugór . Byśmy podczas spotkania FORUM-owiczów przy ognisku nie musieli w chaszczach brodzić Bo sobie dziewczyny w tych miniówkach kostki poparzą pokrzywami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Teska Oba specyfiki i Bofix i Starane są bardzo dobre, dlatego jest taka propozycja abyś kupiła oba i stosowała je naprzemiennie wtedy uzyskuje się bardzo dobre efekty. To może ja też coś zastosuję na ten swój ugór . Byśmy podczas spotkania FORUM-owiczów przy ognisku nie musieli w chaszczach brodzić Bo sobie dziewczyny w tych miniówkach kostki poparzą pokrzywami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 31.03.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Miraśka co do twojego projektu: góra bez uwag, ale dół jak dla mnie za bardzo przekombinowany, te skośne ściany, sztuczne podziały na stosunkowo małe pomieszczenia, no i te zaułki i tajemne przejścia. Poza tym pamietaj, że drugie drzwi wejsciowe, to może i wygodne rozwiązanie, ale kolejny słaby punkt w systemie ochronnym domu, no i trzeba kupić 2 pary regularnych drzwi zewnetrznych z wszystkimi szykanami, a wysokos cena przede wszystkim. No to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.03.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Teska Oba specyfiki i Bofix i Starane są bardzo dobre, dlatego jest taka propozycja abyś kupiła oba i stosowała je naprzemiennie wtedy uzyskuje się bardzo dobre efekty. To może ja też coś zastosuję na ten swój ugór . Byśmy podczas spotkania FORUM-owiczów przy ognisku nie musieli w chaszczach brodzić Bo sobie dziewczyny w tych miniówkach kostki poparzą pokrzywami kostki pół biedy, ale jak my byśmy miały usiąść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 31.03.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Teska Oba specyfiki i Bofix i Starane są bardzo dobre, dlatego jest taka propozycja abyś kupiła oba i stosowała je naprzemiennie wtedy uzyskuje się bardzo dobre efekty. To może ja też coś zastosuję na ten swój ugór . Byśmy podczas spotkania FORUM-owiczów przy ognisku nie musieli w chaszczach brodzić Bo sobie dziewczyny w tych miniówkach kostki poparzą pokrzywami kostki pół biedy, ale jak my byśmy miały usiąść ? na słupkach granicznych ale to tylko 4 z nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.03.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Teska Oba specyfiki i Bofix i Starane są bardzo dobre, dlatego jest taka propozycja abyś kupiła oba i stosowała je naprzemiennie wtedy uzyskuje się bardzo dobre efekty. To może ja też coś zastosuję na ten swój ugór . Byśmy podczas spotkania FORUM-owiczów przy ognisku nie musieli w chaszczach brodzić Bo sobie dziewczyny w tych miniówkach kostki poparzą pokrzywami kostki pół biedy, ale jak my byśmy miały usiąść ? na słupkach granicznych ale to tylko 4 z nas.... no chyba, że działka skomplikowana i słupków jest więcej (ja miałam 6szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 31.03.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 DELF-dzięki za uwagi.o tym dole to tez myślimy cos pokombinowac,ale nie da sie tak zeby wszystko pasowało cos za coś a drzwi sie kupi nie ma wyjscia i trzeba będzie chyba alarm założyć-bo ja do strachliwych należę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 31.03.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 DELF-dzięki za uwagi.o tym dole to tez myślimy cos pokombinowac,ale nie da sie tak zeby wszystko pasowało cos za coś a drzwi sie kupi nie ma wyjscia i trzeba będzie chyba alarm założyć-bo ja do strachliwych należę. zdecydowanie nie da sie wszytskiego pomiescic, ale może poszukajcie jeszcze projektu, bo w zasadzie góra jest typowa i możne ja znaleźć w wielu projektach, a może uda sie dopasowac lepszy dół. nie wiem, co was ujęło w tym projekcie, więc trudno mi sie wypowiedzieć, bo nie wiem, co jest celem nadrzędnym dla was. Pytając nas o zdanie pytasz o inne gusty, a więc temat raczej nie da sie obiektywnie rozpoznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts