delf 31.03.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 DELF-dzięki za uwagi.o tym dole to tez myślimy cos pokombinowac,ale nie da sie tak zeby wszystko pasowało cos za coś a drzwi sie kupi nie ma wyjscia i trzeba będzie chyba alarm założyć-bo ja do strachliwych należę. dobre drzwi drewniane, to dzisiaj koszt rzędu 5-7 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.03.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 witam piątkowo i leniwieczas do pracypozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 31.03.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 DELF-projektu nie szukamy bo ten jest zaadaptowany i właśnie czekamy na pozwolenie- a co nas ujęło?-duży garaż osobne wejście do kotłowni-co by z opałem nie wchodzić przez garaż,spiżarka,itp -ma pare wad ale niektóre da sie poprawić a z reszta trzeba życ -jak sie niema co sie lubi to sie lubi-co sie ma a drzwi-trudno i tak trzeba kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 31.03.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 DELF-projektu nie szukamy bo ten jest zaadaptowany i właśnie czekamy na pozwolenie- a co nas ujęło?-duży garaż osobne wejście do kotłowni-co by z opałem nie wchodzić przez garaż,spiżarka,itp -ma pare wad ale niektóre da sie poprawić a z reszta trzeba życ -jak sie niema co sie lubi to sie lubi-co sie ma a drzwi-trudno i tak trzeba kupic jasne A i tak podpisuje sie obiema rękami pod stwierdzeniem, że..nie przedłużając..dopiero trzeci dom buduje sie dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.03.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 jasne A i tak podpisuje sie obiema rękami pod stwierdzeniem, że..nie przedłużając..dopiero trzeci dom buduje sie dla siebie oj tak, tak też się podpisuję pod tym witam w piątek...nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 31.03.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Na drugi zbraknie nerwów ,sił ,i kasiory a co dopiero mówic o trzecim-ten musi starczyc do końca zycia.chociaż.......różnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.03.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 DELF-projektu nie szukamy bo ten jest zaadaptowany i właśnie czekamy na pozwolenie- a co nas ujęło?-duży garaż osobne wejście do kotłowni-co by z opałem nie wchodzić przez garaż,spiżarka,itp -ma pare wad ale niektóre da sie poprawić a z reszta trzeba życ -jak sie niema co sie lubi to sie lubi-co sie ma a drzwi-trudno i tak trzeba kupic jasne A i tak podpisuje sie obiema rękami pod stwierdzeniem, że..nie przedłużając..dopiero trzeci dom buduje sie dla siebie to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 cos pusto dzis.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 31.03.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Witam, a ja już po pracy! Jeszcze tylko godzinka konsultacji i weekend! . Nawet słoneczko Nawet słoneczko wyszło! Miraśka, jedno małe pytanko do Twojego projektu? Nie lepiej wejście do garażu zrobić w narożnej ściance, a miejsce pod schodami wykorzystać na schowek? Przy tak licznej rodzince czasem szafa w sieni nie wystarcza i przydaje się dodatkowe miejsce na buty, kapoty, kapelusze itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 31.03.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 DELF-projektu nie szukamy bo ten jest zaadaptowany i właśnie czekamy na pozwolenie- a co nas ujęło?-duży garaż osobne wejście do kotłowni-co by z opałem nie wchodzić przez garaż,spiżarka,itp -ma pare wad ale niektóre da sie poprawić a z reszta trzeba życ -jak sie niema co sie lubi to sie lubi-co sie ma a drzwi-trudno i tak trzeba kupic jasne A i tak podpisuje sie obiema rękami pod stwierdzeniem, że..nie przedłużając..dopiero trzeci dom buduje sie dla siebie to prawda Teska, to kiedy ruszasz z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 DELF-projektu nie szukamy bo ten jest zaadaptowany i właśnie czekamy na pozwolenie- a co nas ujęło?-duży garaż osobne wejście do kotłowni-co by z opałem nie wchodzić przez garaż,spiżarka,itp -ma pare wad ale niektóre da sie poprawić a z reszta trzeba życ -jak sie niema co sie lubi to sie lubi-co sie ma a drzwi-trudno i tak trzeba kupic jasne A i tak podpisuje sie obiema rękami pod stwierdzeniem, że..nie przedłużając..dopiero trzeci dom buduje sie dla siebie to prawda Teska, to kiedy ruszasz z budową? skonczylam dopiero dwa lata do tylu....i jak narazie to nie chce.....podoba mi sie chalupa i okolica ale mysle ze nastepny wiedzialabym juz co chce....dokladnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Witam, a ja już po pracy! Jeszcze tylko godzinka konsultacji i weekend! . Nawet słoneczko Nawet słoneczko wyszło! Miraśka, jedno małe pytanko do Twojego projektu? Nie lepiej wejście do garażu zrobić w narożnej ściance, a miejsce pod schodami wykorzystać na schowek? Przy tak licznej rodzince czasem szafa w sieni nie wystarcza i przydaje się dodatkowe miejsce na buty, kapoty, kapelusze itp. u mnie deszcz....sloneczka nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 31.03.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Witam, a ja już po pracy! Jeszcze tylko godzinka konsultacji i weekend! . Nawet słoneczko Nawet słoneczko wyszło! Miraśka, jedno małe pytanko do Twojego projektu? Nie lepiej wejście do garażu zrobić w narożnej ściance, a miejsce pod schodami wykorzystać na schowek? Przy tak licznej rodzince czasem szafa w sieni nie wystarcza i przydaje się dodatkowe miejsce na buty, kapoty, kapelusze itp. u mnie deszcz....sloneczka nie widac Maggie do torby schowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 31.03.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 już po słoneczku , chyba mi się zdawało, bo znów leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 już po słoneczku , chyba mi się zdawało, bo znów leje cala nasza grupka ma dzis omamy leje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 no i mamy weekendzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 31.03.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Maggie-rozpatrzymy twoja sugestia chociaz wcześniej myślałam zeby pod schodami zrobic mini ,,graciarnie,,ale dopuki nie stana pierwsze sciany parteru to nie wszystko moge sobie wyobrazić- a zwłaszcza tego miejsca pod schodami-uwagi mile widziane ALLLE lało -odwoziłam syna na angielski i ledwo szło jechać-ale polszczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.03.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 jak rozwiązaliście taki problem - aby uzyskać warunki przyłączenia do sieci gazowej każą do wniosku dołączyć... pozwolenie na budowę. pozwolenie na budowę dostanie się po uzyskaniu warunków przyłączenia, tak? pomocy, bo już się z tym pogubiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 31.03.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 jak rozwiązaliście taki problem - aby uzyskać warunki przyłączenia do sieci gazowej każą do wniosku dołączyć... pozwolenie na budowę. pozwolenie na budowę dostanie się po uzyskaniu warunków przyłączenia, tak? pomocy, bo już się z tym pogubiłem... warunki przylączeniado sieci jakiejkolwiek nie wymagają pozwolenia na budowę jedynie akt notarialny posiadania działki i warunki zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts