Gość 15.12.2003 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Witam wszystkich w biegu i dziękuję serdecznie za potywne fluidy i życzenia - z pewnością mi pomogły Wszystkiego dobrego, bo muszę lecieć! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 15.12.2003 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Witam wszystkich gorąco A czy ktos ma dach z gontów bitumicznych? Mam takowy w projekcie i zastanawiam sie,jak to sie spisuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 15.12.2003 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2003 Witam serdecznie SP możesz sprzedać informację gdzie dają duuuuuuże rabaty na dachy.Jesteśmy na tym etapie i też szukamy taniego ale dobrego daszku. Z budowlanym pozdrowieniemgrapusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.12.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 witam, witam wszystkich cieplutko. uuuuuuuu nikogo nie widać. maksiu jesteś już w pracy, czy masz wolne? dzisiaj casting instalatorów cd i tak do końca tygodnia. mam nadzieję (a nadzieja wiecie) że, uda mi się wybrać tego naaaaaaaaajlepszego teska daj znać żyjesz, czy sprzątanie odebrało ci wszystkie siły. no to do dzieła, życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.12.2003 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Witam wszystkichprzysypało troche w nocy, wyciągnę konsewencje wobec osób które nie dopełniły swoich obowiązkówpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.12.2003 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 czupurek: jestem w pracy... i jeszcze kilka dni będępozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 16.12.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 huhu ha, huhu ha ale ta zima zła witam w zimowy poranek Maksiu pogoda bedzie ci sprzyjać kiedy masz zostać ojcem? i jak twoje dziewczyny? Teska czy kominek działa jak należy? Czupurku jak postępują prace budowlane? jakich instalatorów się spodziewasz? życę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.12.2003 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Iwona G: teoretycznie to 26 grudzień, ale teoria i praktyka nie zawsze idą w parze więc jestem już czujny, a moje dziewczyny czują się dobrzepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.12.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 no maksiu nie zawiodłeś. wczoraj do końca przeczytałam wszystkie posty grupy (jest tego trochę nie ma co). Iwona G - istalatorzy jacy? ano od stycznia chcę wpuścić elektryka i hydraulika, więc trwa nabór (lista oczywiście otwarta, jak kogoś masz to, chętnie skorzystam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.12.2003 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Maksiu to super będziesz miał prezent pod choinkę http://obrazki.babiniec.pl/Boże%20Narodzenie/choinka%2010.gif wiem coś o tym. ja jestem takim prezentem choinkowym, a ściślej zaliczyli mnie do 25-go bo, ujrzałam światło 10 min. po północy z 24-go na 25-go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.12.2003 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Czupurek: ujrzałaś to światło naprawdę?, bo ja tam nic nie pamietam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.12.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 o Maksiu kawalarz w przenośni oczywiście, w przenośni ale jestem choinkowa ot co. ma to i swoje minusy tzn. jeden prezent przeważnie dostaję, oszczędzają na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.12.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Cześć pracy.Maksiu no jasne, że się szykuję do Warszawy. Już nawet się zapisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.12.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Grapusek, oczywiście że powiem gdzie dają tanio dachy.To jest Proster na Krakowskiej. Pytaj o pana Darka i powołaj się na mnie. Ludzie są otwarci na negocjacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.12.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Teska,rozumiem że Ty już na święta dostałaś wszystko. Mąż w domku na święta no i budowa chałupki ma się ku końcowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.12.2003 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 S.P. a wpisałaś się w wątku o noclegu w w-wie?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.12.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Nie, i nie bardzo wiem gdzie go szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.12.2003 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Sylwia: ze strony głównej forum -> Spotkanie Forumowiczów 21 II 2004, a później -> Spotkanie Forumowe - od Redakcji, pierwsza zakładka, pod koniec strony..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.12.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Towarzystwao takie zapracowane, czy o piernikach już myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.12.2003 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2003 Dzisiaj akurat poważnie zapracowany jestem... ale sekundke zeby sie wpisać zawsze znajde pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts