czupurek 03.04.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Teska - ja nie robiłam, bo na zajęciach byłam. druga połowa dostała wskazówki co trzeba i gdzie. kłamię - bratki ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.04.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Teska - ja nie robiłam, bo na zajęciach byłam. druga połowa dostała wskazówki co trzeba i gdzie. kłamię - bratki ja. a ja myslalam ze to Ty tak sie udzielilas ogrodniczo a jakie krzaczorki posadzilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.04.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 a od jakiego wieku szodników jest sens iśc na Epokę Lod 2, bo nie wiem czy mój 4,5 latek nie jest jeszcze za mały? Moja młodsza ma 9 latek. Moim zdaniem 4,5 roku może trochę się nudzić, ale jak wytrzyma to idź Ty bedziesz miał zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.04.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.04.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 a ja myslalam ze to Ty tak sie udzielilas ogrodniczo a jakie krzaczorki posadzilas? a kupiłam czas temu w tesco derenia, coś żółtego i tawułę japoń. małe te krzaczorki, ale myślę że może urosną i pies ich nie zje i cebulki mieczyków też punkt honoru na ten sezon to 2 drzewka jakieś (jedno w miejsce zjedzonego, drugie na zamianę, bo wsadzony w zeszłym sezonie klon flaming mi się nie podoba). z racji psa muszą być już większe. może do sokolników się wybiorę. czy oni przywożą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.04.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 a od jakiego wieku szodników jest sens iśc na Epokę Lod 2, bo nie wiem czy mój 4,5 latek nie jest jeszcze za mały? Moja młodsza ma 9 latek. Moim zdaniem 4,5 roku może trochę się nudzić, ale jak wytrzyma to idź Ty bedziesz miał zabawę znajomy był w sobotę z 5-latkiem. chłopię wytrzymało, podobało mu się i nawet powiedział, że II lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.04.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 cześć wszystkim moja 9 latka też wróciła szczęśliwa z Epoki i stwierdziła że II lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.04.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam w poniedziałek poogladałam twoje zdjęcia. Podbitka wyszła super czym ja malowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 03.04.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam w poniedziałek poogladałam twoje zdjęcia. Podbitka wyszła super czym ja malowaliście? Witaj sąsiadko Malowaliśmy lakierobejcą Dulux. Jest droższa od normalnych, ale ponoć lepsza... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.04.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam w poniedziałek poogladałam twoje zdjęcia. Podbitka wyszła super czym ja malowaliście? Witaj sąsiadko Malowaliśmy lakierobejcą Dulux. Jest droższa od normalnych, ale ponoć lepsza... zobaczymy tak myślałam że to lakierobejca, daje fajny delikatny połysk Sąsiedzie wyczytałam że ty w czerwu bedziesz już Mierzyniak dużo "wykańczającej" pracy przed wami ale lato już u siebie, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.04.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam w poniedziałek Czy macie może patent na tanią utylizację resztek styropianu? W Jumarze za kontener na 2m3 (na styropian) chcą ponad 250 zł! Producenci styropianu, przyjmą to za darmo. Mamy tu jakiegoś lokalnego ale nie wiem dokładnie gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 03.04.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 a od jakiego wieku szodników jest sens iśc na Epokę Lod 2, bo nie wiem czy mój 4,5 latek nie jest jeszcze za mały? Moja młodsza ma 9 latek. Moim zdaniem 4,5 roku może trochę się nudzić, ale jak wytrzyma to idź Ty bedziesz miał zabawę Witam Eeeee tam! moja koza ma trzy latka i pół i uwielbia oglądać pierwszą część. Tak samo zresztą jak Shreka. Chociaż podejrzewam że ona w tych bajkach widzi coś innego niż my ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.04.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 GrzegorzuB, widzę u Ciebie w łązience pełno rurek na podłodze.Powiedz jak planujesz zrobienie na nich wylewki. Będziesz dopasowywał styropian, zasypiesz keramzytem czy jest może jeszcze jakiś inny patent na wypełnienie przestrzeni między tymi rurkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 03.04.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam w poniedziałek Czy macie może patent na tanią utylizację resztek styropianu? W Jumarze za kontener na 2m3 (na styropian) chcą ponad 250 zł! Producenci styropianu, przyjmą to za darmo. Mamy tu jakiegoś lokalnego ale nie wiem dokładnie gdzie. Dzięki za podpowiedź. Spróbuję wobec tego kogoś znaleźć... Co do przestrzeni pomiędzy "rurkami", to ma to być zrobione styropianem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.04.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Co do przestrzeni pomiędzy "rurkami", to ma to być zrobione styropianem... Jak byś mógł to zrób proszę zdjęcie po wykonaniu tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 03.04.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Co do przestrzeni pomiędzy "rurkami", to ma to być zrobione styropianem... Jak byś mógł to zrób proszę zdjęcie po wykonaniu tego. OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 03.04.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam was kochani Byliśmy na targach Muratora. Myślałam,że będzie więcej wystawców ale pozbieraliśmy trochę (jakieś kilka kilogramów) ulotek. Prawdę, mówiąc oprócz tego, że byliśmy na 2 prelekcjach to raczej nie warto było jechać taki kawał drogi. Chociaż każdy powód, żeby wyrwać się z domu jest dobry (dzieci też szczęśliwe, że rodzice wybyli). Pisaliście kiedyś o klinkierze. Widziałam coś co wygląda jak klinkier a nim nie jest. Może w Szczecinie na targach też byli ale jeżeli nie to podam adresy : http://www.termopanele.pl http://www.elewacjeklinkierowe.pl. Fajny był wykład o wentylacji - facet przynajmniej był przygotowany i konkretny. Możecie wysyłać na ich stronę pytania w tym zakresie http://www.wentylacja.org.pl Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.04.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 W poprzednim temacie. Dostałem dziś wycenę na wykonanie podpięcia mediów na działce: 1) Gaz 2000 zł. - wcinka w gazociąg+szafka+podejścia+podciągnięcie do domu kończące złączką pe-stal+odbiór 2) Woda 3000 zł. - wcinka w wodociąg+studnia wodomierzowa+odbiór 3) Kanaliza 2500 zł. - wejście do istniejącej studni w ulicy + 2 studnie rewizyjne na posesji z gotowością do wpięcia kanalizy z domu na wprost+odbiór. Moja działka jest oddalona od gazociągu 10 m, wody 8 m, kanalizy 5 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.04.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Grzesiek B widze ze budowa coraz bardziej zawansowana .Bardzo fajny kolor dachu czym kryles . Ciekawe jaki bedzie koncowy efekt masz juz moze pomysl na kolor elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.04.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts