GrzesiekB 03.04.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Grzesiek B widze ze budowa coraz bardziej zawansowana .Bardzo fajny kolor dachu czym kryles . Ciekawe jaki bedzie koncowy efekt masz juz moze pomysl na kolor elewacji Dzięi za słowa uznania. Dachówka firmy Brass. Co do elewacji to za niedługo zaczynam kłaść płytki klinkierowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.04.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ja też witam. Tomadyna, chyba przejmę od Ciebie pałeczkę czarnowidztwa. Ogólnie (Moi wykonawcy się zbiesili - rozsypała się ekipa, z którą mam podpisaną umowę. Nie dość, że znalezienie nowych w tym momencie graniczy z cudem, to jeszcze jak ja wyciągnę kasę za zerwanie umowy? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.04.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Dzięi za słowa uznania. Dachówka firmy Brass. Co do elewacji to za niedługo zaczynam kłaść płytki klinkierowe... O, o, o , Grzesiek, spadasz mi z nieba. Klaus prorokuje, że po kilku latach pod wpływem warunków atmosferycznych płytki odpadną. Nie boisz się tego? Jakie wybrałeś (producent, kolor)? Mam taki sam kolor dachu, w projekcie całe połacie ścian pokryte płytkami i byłam zniechęcona małym wyborem kolorów (cegieł klinkierowych jest mnóstwo a płytek - co kot napłakał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 03.04.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Grzesiek B widze ze budowa coraz bardziej zawansowana .Bardzo fajny kolor dachu czym kryles . Ciekawe jaki bedzie koncowy efekt masz juz moze pomysl na kolor elewacji Dzięi za słowa uznania. Dachówka firmy Brass. Co do elewacji to za niedługo zaczynam kłaść płytki klinkierowe... Oglądałam twój projekt ale na stronie Pik nie mogę znaleźć jakie są minimalne wymiary działki. Sami jesteśmy na etapie szukania dobrego projektu. Co jest wliczone w "koszt samodzielnej realizacji" (od 256 000zł.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.04.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 a od jakiego wieku szodników jest sens iśc na Epokę Lod 2, bo nie wiem czy mój 4,5 latek nie jest jeszcze za mały? ja byłam z 2.5 latkiem i 5.5 latkiem - żadnych stresów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.04.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 a ja myslalam ze to Ty tak sie udzielilas ogrodniczo a jakie krzaczorki posadzilas? a kupiłam czas temu w tesco derenia, coś żółtego i tawułę japoń. małe te krzaczorki, ale myślę że może urosną i pies ich nie zje i cebulki mieczyków też punkt honoru na ten sezon to 2 drzewka jakieś (jedno w miejsce zjedzonego, drugie na zamianę, bo wsadzony w zeszłym sezonie klon flaming mi się nie podoba). z racji psa muszą być już większe. może do sokolników się wybiorę. czy oni przywożą? Dorota to moze chodz razem pojedziemy!!!!! ja tez chce kupic jedno wieksze jeszcze drzewko. Przywoza sami. Moze sie umowimy? tam jest tez super bez co kwitnie dwa razy do roku ( kupilam w zeszlym roku) pieknie pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.04.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 no i zdecydowanie nie polecam Nagiego Instynktu 2....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.04.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 no i zdecydowanie nie polecam Nagiego Instynktu 2....... pierwsza była lepsza !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 03.04.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Dzięi za słowa uznania. Dachówka firmy Brass. Co do elewacji to za niedługo zaczynam kłaść płytki klinkierowe... O, o, o , Grzesiek, spadasz mi z nieba. Klaus prorokuje, że po kilku latach pod wpływem warunków atmosferycznych płytki odpadną. Nie boisz się tego? Jakie wybrałeś (producent, kolor)? Mam taki sam kolor dachu, w projekcie całe połacie ścian pokryte płytkami i byłam zniechęcona małym wyborem kolorów (cegieł klinkierowych jest mnóstwo a płytek - co kot napłakał). Cześć! Wybrałem firmę Stroher. Zobacz na stronie: http://www.stroeher.de/index_pl.html wejdź w zakładkę keravette - 316 czerwony szl. cieniowany Doświadczenia niemieckie są takie, że płytki mogą odpadać - jak się je źle ułoży... O szczegółach proponuję Ci porozmawiać (tam też możesz je zobaczyć) w firmie Piramida na ul. Heyki (http://www.piramida.sklep.pl/kontakt.htm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.04.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 no i zdecydowanie nie polecam Nagiego Instynktu 2....... pierwsza była lepsza !!! zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.04.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 no i zdecydowanie nie polecam Nagiego Instynktu 2....... pierwsza była lepsza !!! zdecydowanie no to się zgadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.04.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 no i zdecydowanie nie polecam Nagiego Instynktu 2....... pierwsza była lepsza !!! zdecydowanie no to się zgadzamy hahah najlepszy numer to numerek z paskiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.04.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 zbigx zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 03.04.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Grzesiek B widze ze budowa coraz bardziej zawansowana .Bardzo fajny kolor dachu czym kryles . Ciekawe jaki bedzie koncowy efekt masz juz moze pomysl na kolor elewacji Dzięi za słowa uznania. Dachówka firmy Brass. Co do elewacji to za niedługo zaczynam kłaść płytki klinkierowe... Oglądałam twój projekt ale na stronie Pik nie mogę znaleźć jakie są minimalne wymiary działki. Sami jesteśmy na etapie szukania dobrego projektu. Co jest wliczone w "koszt samodzielnej realizacji" (od 256 000zł.) Minimalne wymiary możecie sami "stworzyć", po prostu do wymiarów budynku dodajcie po 8 m... (każda ściana ma okna, a zatem po 4m do granicy działki trzeba zachować, wynika to z Prawa budowlanego). Konkretnie przy moim projekcie byłoby to 26,15x 25,5. Pamietajcie też o linii zabudowy jaka wynikać będzie z warunków zabudowy lub zapisów planu zagospodarowania! To może trochę zmienić. (Np. konieczność zachowania 5m od ulicy). Na temat: "koszt samodzielnej realizacji" powiem tylko tyle... nie wiele to ma z rzeczywistością . No chyba, że chcesz zamieszkać na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.04.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 no i zdecydowanie nie polecam Nagiego Instynktu 2....... pierwsza była lepsza !!! zdecydowanie no to się zgadzamy hahah najlepszy numer to numerek z paskiem..... zależy z której strony się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.04.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 mam na myśli koniec paska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 03.04.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Cześć! Wybrałem firmę Stroher. Zobacz na stronie: http://www.stroeher.de/index_pl.html wejdź w zakładkę keravette - 316 czerwony szl. cieniowany Doświadczenia niemieckie są takie, że płytki mogą odpadać - jak się je źle ułoży... O szczegółach proponuję Ci porozmawiać (tam też możesz je zobaczyć) w firmie Piramida na ul. Heyki (http://www.piramida.sklep.pl/kontakt.htm). Bardzo dziękuję za oba namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 03.04.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Cześć! Wybrałem firmę Stroher. Zobacz na stronie: http://www.stroeher.de/index_pl.html wejdź w zakładkę keravette - 316 czerwony szl. cieniowany Doświadczenia niemieckie są takie, że płytki mogą odpadać - jak się je źle ułoży... O szczegółach proponuję Ci porozmawiać (tam też możesz je zobaczyć) w firmie Piramida na ul. Heyki (http://www.piramida.sklep.pl/kontakt.htm). Bardzo dziękuję za oba namiary. Bardzo prosze.... a Ty na jakie płytki się nastawiasz? Widziałem że w Euroklinkierze na Obotryckiej mają też jakiś wybór... byłaś tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.04.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Grzesiek B widze ze budowa coraz bardziej zawansowana .Bardzo fajny kolor dachu czym kryles . Ciekawe jaki bedzie koncowy efekt masz juz moze pomysl na kolor elewacji Dzięi za słowa uznania. Dachówka firmy Brass. Co do elewacji to za niedługo zaczynam kłaść płytki klinkierowe... Witam, Grzesiek, czy to dachówka romańska grafitowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.04.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A ja zaczęłam tydzień od odsiedzenia dwóch godzin na izbie przyjęć na okulistyce - mojej latorośli wpadło coś do oka i to bynajmniej żadna ładna dziewczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts