delf 04.04.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam,a ja znowu swoje: szukam pomocnika do prac różnych na budowę, chodzi raczej o prace wykończeniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 04.04.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! Czy komuś obiło się o uszy nazwisko Przybylski (Roman)? Jeśli ktoś coś wie o tym wykonawcy, bardzo proszę o informację. U mnie robił jako podwykonawca B.Krzaka .. Natomiast widzialem jak sam budowal na ul. Kaczencowej w Dobrej Zdecydowanie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 04.04.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! Czy komuś obiło się o uszy nazwisko Przybylski (Roman)? Jeśli ktoś coś wie o tym wykonawcy, bardzo proszę o informację. U mnie robił jako podwykonawca. Więcej na priv a czy on nie jest Polanowski? u mnie robił monka - Andrzej Polanowski WŁAŚNIE kończy u mnie dach .. - bardzo mi sie podoba efekt jego pracy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.04.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 u mnie nie pracował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.04.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 witam wtorkowo Teska - no to jedziem. może damy radę i przed wielkanocą. w sobotę też się da tam jechać czy lepiej w tygodniu? pozdrawiam wszystkich w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 04.04.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam grupe ! GrzesiekB czy ty budujesz na Teresy w Mierzynie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.04.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! Czy komuś obiło się o uszy nazwisko Przybylski (Roman)? Jeśli ktoś coś wie o tym wykonawcy, bardzo proszę o informację. U mnie robił jako podwykonawca. Więcej na priv a czy on nie jest Polanowski? u mnie robił Mamma mia, o ile wiem to on nie jest Polanowski. Chyba, że posługuje się dwoma dowodami osobistymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.04.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Andrzej Polanowski wykańczał u mnie kiedyś poddasze użytkowe - osobiście moje z nim doświadczenia nie są najlepsze. Jeżeli ktoś chce to więcej na priv. Ale ponoć ciesiółkę i dachy robi lepiej. Daria, proszę o informację na priv. Dla mnie teraz to kwestia: budowac albo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.04.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! Czy komuś obiło się o uszy nazwisko Przybylski (Roman)? Jeśli ktoś coś wie o tym wykonawcy, bardzo proszę o informację. U mnie robił jako podwykonawca. Więcej na priv a czy on nie jest Polanowski? u mnie robił Mamma mia, o ile wiem to on nie jest Polanowski. Chyba, że posługuje się dwoma dowodami osobistymi. oj dobra, dobra przecież się wytłumaczyłam że namieszałam zmiksowałam dwa różne nazwiska z jednym imieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.04.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ten facet ( chyba) robil u mojej sasiadki - uciekl Teska, napisz coś więcej. Uciekł, bo co? I w końcu który z nich, bo zaczynam się gubic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.04.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 trobe ty poszukujesz ekipy do stanu surowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.04.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 oj dobra, dobra przecież się wytłumaczyłam że namieszałam zmiksowałam dwa różne nazwiska z jednym imieniem Sorry, Monka. Ja po prostu piszę odpowiedzi od razu po przeczytaniu kolejnego posta, więc napisałam nie wiedząc, że temat ciągnie się dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.04.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 oj dobra, dobra przecież się wytłumaczyłam że namieszałam zmiksowałam dwa różne nazwiska z jednym imieniem Sorry, Monka. Ja po prostu piszę odpowiedzi od razu po przeczytaniu kolejnego posta, więc napisałam nie wiedząc, że temat ciągnie się dalej. nie ma problema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.04.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 trobe ty poszukujesz ekipy do stanu surowego? Niestety, właśnie w niedzielę mój dotychczasowy wykonawca po dwutygodniowym milczeniu (bez reakcji na moje monity nagrane na pocztę głosową) raczył poformowac mnie, że jego ekipa się rozsypała. "A, bo oni nie chcą pracowac z tym pani kierownikiem i w ogóle, i ta Silka, i ten agregat prądotwórczy...." Wzięli ponoc nogi za pas i pracują teraz w Warszawie, a on biedaczysko nie wiedział, co mi powiedziec i dlatego się nie odzywał. Skadinąd facet polecany na Forum (w naszej grupie). No, więc po wariacku szukam innego wykonawcy ( zostałam, jak z ręką w nocniku. ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.04.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.04.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 trobe ty poszukujesz ekipy do stanu surowego? Niestety, właśnie w niedzielę mój dotychczasowy wykonawca po dwutygodniowym milczeniu (bez reakcji na moje monity nagrane na pocztę głosową) raczył poformowac mnie, że jego ekipa się rozsypała. "A, bo oni nie chcą pracowac z tym pani kierownikiem i w ogóle, i ta Silka, i ten agregat prądotwórczy...." Wzięli ponoc nogi za pas i pracują teraz w Warszawie, a on biedaczysko nie wiedział, co mi powiedziec i dlatego się nie odzywał. Skadinąd facet polecany na Forum (w naszej grupie). No, więc po wariacku szukam innego wykonawcy ( zostałam, jak z ręką w nocniku. ). to przykre, moze człowieka szlag trafić, jeszcze nie zacznie a już problemy Oby to był początek końca problemów i zyczę szybkiego znalezienia nowej - dobrej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.04.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 U mnie robił jako podwykonawca B.Krzaka .. Natomiast widzialem jak sam budowal na ul. Kaczencowej w Dobrej Zdecydowanie OK. Czy takie samo zdanie ma właściciel domu przy Kaczeńcowej? Najgorsze jest to, że wszyscy krzywią się strasznie na Silkę, chociaż żaden nie przyznaje się, że nie umie sobie z nią poradzic. Dopiero później wychodzi to w trakcie budowy (vide argumenty mojego wykonawcy, które podałam we wcześniejszym poście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 04.04.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam grupe ! GrzesiekB czy ty budujesz na Teresy w Mierzynie ? Tak, a czemu pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.04.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 to przykre, moze człowieka szlag trafić, jeszcze nie zacznie a już problemy Oby to był początek końca problemów i zyczę szybkiego znalezienia nowej - dobrej ekipy Hm, kiedy właśnie jestem wkurzona jak cholera, bo mógł jesienią dac znac, że są jakieś problemy. Wtedy jeszcze miałam szansę na zaklepanie sobie dobrego wykonawcy. Dlatego po wyjaśnieniu całego problemu odpowiednio ustosunkuję się do niego w "Rankingu Wykonawców". Dzięki za życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts