Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA!

Czy komuś obiło się o uszy nazwisko Przybylski (Roman)? Jeśli ktoś coś wie o tym wykonawcy, bardzo proszę o informację.

U mnie robił jako podwykonawca B.Krzaka ..

Natomiast widzialem jak sam budowal na ul. Kaczencowej w Dobrej

Zdecydowanie OK.

Czy komuś obiło się o uszy nazwisko Przybylski (Roman)? Jeśli ktoś coś wie o tym wykonawcy, bardzo proszę o informację.

U mnie robił jako podwykonawca. Więcej na priv

a czy on nie jest Polanowski? u mnie robił

monka - Andrzej Polanowski WŁAŚNIE kończy u mnie dach .. - bardzo mi sie podoba efekt jego pracy!!

Mamma mia, o ile wiem to on nie jest Polanowski. Chyba, że posługuje się dwoma dowodami osobistymi. :wink:

Mamma mia, o ile wiem to on nie jest Polanowski. Chyba, że posługuje się dwoma dowodami osobistymi. :wink:

oj dobra, dobra :roll: przecież się wytłumaczyłam że namieszałam :wink: zmiksowałam dwa różne nazwiska z jednym imieniem :lol:

trobe ty poszukujesz ekipy do stanu surowego?

Niestety, właśnie w niedzielę mój dotychczasowy wykonawca po dwutygodniowym milczeniu (bez reakcji na moje monity nagrane na pocztę głosową) raczył poformowac mnie, że jego ekipa się rozsypała. "A, bo oni nie chcą pracowac z tym pani kierownikiem i w ogóle, i ta Silka, i ten agregat prądotwórczy...." Wzięli ponoc nogi za pas i pracują teraz w Warszawie, a on biedaczysko nie wiedział, co mi powiedziec i dlatego się nie odzywał. Skadinąd facet polecany na Forum (w naszej grupie). No, więc po wariacku szukam innego wykonawcy ( zostałam, jak z ręką w nocniku. :evil:).

trobe ty poszukujesz ekipy do stanu surowego?

Niestety, właśnie w niedzielę mój dotychczasowy wykonawca po dwutygodniowym milczeniu (bez reakcji na moje monity nagrane na pocztę głosową) raczył poformowac mnie, że jego ekipa się rozsypała. "A, bo oni nie chcą pracowac z tym pani kierownikiem i w ogóle, i ta Silka, i ten agregat prądotwórczy...." Wzięli ponoc nogi za pas i pracują teraz w Warszawie, a on biedaczysko nie wiedział, co mi powiedziec i dlatego się nie odzywał. Skadinąd facet polecany na Forum (w naszej grupie). No, więc po wariacku szukam innego wykonawcy ( zostałam, jak z ręką w nocniku. :evil:).

to przykre, moze człowieka szlag trafić, jeszcze nie zacznie a już problemy :evil: :evil: :evil: Oby to był początek końca problemów i zyczę szybkiego znalezienia nowej - dobrej ekipy :wink: :wink:

U mnie robił jako podwykonawca B.Krzaka ..

Natomiast widzialem jak sam budowal na ul. Kaczencowej w Dobrej

Zdecydowanie OK.

Czy takie samo zdanie ma właściciel domu przy Kaczeńcowej? :wink:

Najgorsze jest to, że wszyscy krzywią się strasznie na Silkę, chociaż żaden nie przyznaje się, że nie umie sobie z nią poradzic. Dopiero później wychodzi to w trakcie budowy (vide argumenty mojego wykonawcy, które podałam we wcześniejszym poście).

to przykre, moze człowieka szlag trafić, jeszcze nie zacznie a już problemy :evil: :evil: :evil: Oby to był początek końca problemów i zyczę szybkiego znalezienia nowej - dobrej ekipy :wink: :wink:

Hm, kiedy właśnie jestem wkurzona jak cholera, bo mógł jesienią dac znac, że są jakieś problemy. Wtedy jeszcze miałam szansę na zaklepanie sobie dobrego wykonawcy. Dlatego po wyjaśnieniu całego problemu odpowiednio ustosunkuję się do niego w "Rankingu Wykonawców".

Dzięki za życzenia.