Teska 07.04.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Zostałam DOMOWNIKIEM FORUM. Ale fajowo gratulacje domowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 wieczorkowo witam..... kurka czy was tez glowa boli????? nie mam juz sily...podobno teraz od cisnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.04.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Bo mnie przeraża tynk na styropianie po kilku latach i płytki klinkierowe. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.04.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Witam Mam problem. Szukam listew cokołowych (startowych) o szerokosci 15cm. Sprawdzałem już w Stargardzkich hurtowniach, ale nie mają. "Moja" hurtownia może mi je ściągnąć najwcześniej na środę- czwartek (a i to nie jest pewne, bo mieli mieć je już dzisiaj). Dzwoniłem też do kilku hurtowni internetowych, ale nie mają lub nie chce się im wysyłać takiej niewielkiej ilosci (10szt.). Zna ktoś z Was może jakąś dobrze zaopatrzoną hurtownie w Szczecinie, gdzie mogliby je mieć? PS. A ja naiwny myślałem, że teraz 15cm ocieplenia to standard pozdrawiam Konrad może APA-2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.04.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Jestem trochę rozdygotana. Baba mi chciała wejść pod auto. Wsiadłam sobie spokojnie na parkigu przy drodze w auto, owszem szli ludzie poboczem ale drugą stroną jezdni, więc sprawdziłam czy mogę wycofać z parkingu na jezdnię a tu niespodzianka- panie zdecydowały się właśnie w tym momencie przejść na drugą stonę ulicy i jedna weszła mi prawie pod auto. Żadnego przejścia nie było a ona się na mnie zaczęła wydzierać, że ona piesza więc zawsze ma pierwszeństwo. ja 14 lutego o mało faceta nie potraciłam, był wieczór, mokro, a on z kwiatkiem podejrzewam, że od rana nie mógł dojść do swojej lubej nie wiem, jakim cudem go ominęłam, oparł sie tylko o maske i podniósł nogę - ale zgrzałam sie strasznie okropne uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.04.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Dziękuję za Gratulacje. Może do końca budowy dołączę do ELITY FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.04.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 wieczorkowo witam..... kurka czy was tez glowa boli????? nie mam juz sily...podobno teraz od cisnienia Mnie nie boli, może dlatego, ze pół dnia spędziłam na placu zabaw, ale bez problemów był powrót do domu - niech zyje pszczółka Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.04.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Jestem trochę rozdygotana. Baba mi chciała wejść pod auto. Wsiadłam sobie spokojnie na parkigu przy drodze w auto, owszem szli ludzie poboczem ale drugą stroną jezdni, więc sprawdziłam czy mogę wycofać z parkingu na jezdnię a tu niespodzianka- panie zdecydowały się właśnie w tym momencie przejść na drugą stonę ulicy i jedna weszła mi prawie pod auto. Żadnego przejścia nie było a ona się na mnie zaczęła wydzierać, że ona piesza więc zawsze ma pierwszeństwo. ja 14 lutego o mało faceta nie potraciłam, był wieczór, mokro, a on z kwiatkiem podejrzewam, że od rana nie mógł dojść do swojej lubej nie wiem, jakim cudem go ominęłam, oparł sie tylko o maske i podniósł nogę - ale zgrzałam sie strasznie okropne uczucie My tez kiedys o malo nie przejechalismy kobiety .Jechalismy do Gdyni i ona nam weszla pod samochod (nie wiem czy byla zamyslona czy zakochana ) Ale ten jej strach w oczach brr.. przewrucila sie ze strachu przed naszym samochodem .My 2 dni wczesniej robilismy tarcze hamulcowe . I pewnie gdyby nie one to bysmy ja przejechali . Po tym to serce tak wali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.04.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 KLAUS-z checia dopisze sie do opinii o pewnej pani geolog-B.D.-ma u mnie duzy minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.04.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 jeszcze jedno- czy ktos z was ma w dzienniku budowy zapis,,budowa systemem gospodarczym,,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 07.04.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Bo mnie przeraża tynk na styropianie po kilku latach i płytki klinkierowe. ??? delf - chodzi mi o to, że po kilku latach na scianie ocieplonej styropianem zaczynaja uwidaczniać się nierówności. Czasami wręcz odznaczają się całe płyty styropianu. A płytki klinkierowe moga po kilku albo kilkunastu latach odpaść. Widać to w wielu domach gdzie np. cokoły sa obkładane płytkami. Oczywiście wszystko zalezy od jakości wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Bo mnie przeraża tynk na styropianie po kilku latach i płytki klinkierowe. ??? delf - chodzi mi o to, że po kilku latach na scianie ocieplonej styropianem zaczynaja uwidaczniać się nierówności. Czasami wręcz odznaczają się całe płyty styropianu. A płytki klinkierowe moga po kilku albo kilkunastu latach odpaść. Widać to w wielu domach gdzie np. cokoły sa obkładane płytkami. Oczywiście wszystko zalezy od jakości wykonania. Nie strasz, bo ja chcę obłozyć płytkami kolumny przy wejściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.04.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 KLAUS-z checia dopisze sie do opinii o pewnej pani geolog-B.D.-ma u mnie duzy minus Musisz chyba wysłać do klausa na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 A tak poza tym to witam wieczorkiem. Zaraz kładę malutką spać i sobie odetchnę, jak co wieczór zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.04.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 a u mnie rodzinka oglada ,,mumia powraca, a ja ,,studiuję,,wszystko co sie da z budowlanki,żeby pokazać kirownikowi i reszcie ze nie beda mieli do czyniena z przysłowiowa blondynka - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wazwaz 07.04.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 witam czy ktos buduje na terenie stargardu i mógłby polecić hurtownie budowlaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.04.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 witam wazwas-zerknij do hurtowni w morzyczynie(przed kobylanką skręt w lewo na jeczydół) ostatnio do nich dzwoniłam i dawali ciekawe rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 07.04.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 KLAUS-z checia dopisze sie do opinii o pewnej pani geolog-B.D.-ma u mnie duzy minus Miraska, my też u niej robiliśmy badania geologiczne ale nie zaczeliśmy jeszcze wykopów. mam nadzieję, że dzięki BD się nie "wkopiemy". Za co ten minus dla BD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 07.04.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Bo mnie przeraża tynk na styropianie po kilku latach i płytki klinkierowe. ??? delf - chodzi mi o to, że po kilku latach na scianie ocieplonej styropianem zaczynaja uwidaczniać się nierówności. Czasami wręcz odznaczają się całe płyty styropianu. A płytki klinkierowe moga po kilku albo kilkunastu latach odpaść. Widać to w wielu domach gdzie np. cokoły sa obkładane płytkami. Oczywiście wszystko zalezy od jakości wykonania. Nie strasz, bo ja chcę obłozyć płytkami kolumny przy wejściu Nie straszę, ale jak wybudujesz te filarki z pełnej cegły klinkierowej (koniecznie na zaprawie do klinkieru) to na 100% nic Ci nie odpadnie - no poza problemem za kilka lat .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 07.04.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 witam czy ktos buduje na terenie stargardu i mógłby polecić hurtownie budowlaną? Budohurt na Orzeszkowej. Ale trzeba też sprawdzać ceny gdzie indziej (nawet w internecie). Ja stosuję taką zasadę, ze szukam najniższej możliwej ceny na dany towar (w wiekszości są to hurtownie internetowe) i idę do nich z tymi cenami, a oni próbują sie do nich zbliżyć, a czasem dają nawet w takich samych. Najlepsze ceny na materiały na stan surowy otwarty dostałem we Frambudzie w Morzyczynie, ale to chyba tylko dlatego że mają do mnie blisko na budowę, a mój wykonawca był ich strategicznym partnerem. Gdy robiłem ranking Stargardzkich hurtowni, to Frambud był jednym z droższych, ale też Budohurt nie był najtańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts