Klaus 10.04.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 w hurtowni na cukrowej sa tansze. W którym to jest miejscu? nazywa sie TWN, dawnije Bychowo Kable,z ronda Uniwersyteckiego (tego między nową Castoramą, bankiem WBK a nowym Uniwersytetem) skręcasz w Cukrową (w strone przejazdu kolejowego) i po jakichś 400 m jest reklama i trzeba skrecić w prawo między garaże i do końca drogi. Dzięki, chętnie sprawdzę zwłaszcza, że w jednej hurtowni ostatnio zrobili mnie w tzw. konia. I to dość ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.04.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Mirlandia- u mnie kosztowało to 1100pln z materiałami. Zadzwoń do Pana Wieczorka- jest na liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Witam poniedziałkowo U mnie już się zaczynają koszmary nocne, dostję telefon, że beton w drodze a fundamenty nie wykopane i z jakimś facetem szybko kopiemy, bo zostało 20 minut. Koszmar a jeszcze nie zaczęłam, co będzie dalej?? Kochana - ja całą noc jeździłam po mieście i szukałam hurtowni elektrycznej tej co Teska polecała i nie mogłam znaleźć. Obudziałam się baaardzo zmęczona. Teraz muszę odpocząć. hahahahah ooo protestuje ja dopiero dzis polecałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 w hurtowni na cukrowej sa tansze. W którym to jest miejscu? za uniwerkiem jadac prosto dalej...przy blaszakach skrecasz..jest tablica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 w hurtowni na cukrowej sa tansze. W którym to jest miejscu? nazywa sie TWN, dawnije Bychowo Kable,z ronda Uniwersyteckiego (tego między nową Castoramą, bankiem WBK a nowym Uniwersytetem) skręcasz w Cukrową (w strone przejazdu kolejowego) i po jakichś 400 m jest reklama i trzeba skrecić w prawo między garaże i do końca drogi. Dzięki, chętnie sprawdzę zwłaszcza, że w jednej hurtowni ostatnio zrobili mnie w tzw. konia. I to dość ostro. Polecam Pana Mirka ( jesli jeszcze pracuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Czupurek zakupiłam : wisnie japonska płaczącą,modrzewia europejskiego- tez roznie w dół..ten to wogóle za smieszne pieniadze.cyprysa tzw płaczka.......i pare innych krzaczorkow.....( jeszcze musze tam pojechac nabyc dwa wielkie jalowce.....ceny sa ok.Minus....trza samemu to przewiesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 10.04.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Teska bikosa dzieki za odpowiedzi i podpowiedzi. Kto pyta nie bladzi. Kolejny pan powiedzial 450 zl za robocizne plus papierologia w ENEA (a bylo przypomne 1200 !!! hrrrrrr!!!!) Kupilem dzialeczke w okolicach Wielgowa bo ja prawobrzezne zwierze od dawna. W zasadzie to zona kazala kupic bo do lasu duzeeego metrow bedzie jakies 10, i grzyby ma ochote w kapciach zbierac. Ruszam, mam nadzieje ostro za tydzien dwa. Czy ktos sie buduje w tych okolicach - a konkretnie miejsce nazywa sie Osada Lesna? Dzieki raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.04.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Czupurek zakupiłam : wisnie japonska płaczącą,modrzewia europejskiego- tez roznie w dół..ten to wogóle za smieszne pieniadze.cyprysa tzw płaczka.......i pare innych krzaczorkow.....( jeszcze musze tam pojechac nabyc dwa wielkie jalowce.....ceny sa ok. Minus....trza samemu to przewiesc. super, pokażesz te krzaczory? a czym to, wszystko przywiozłaś osobówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.04.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Teska bikosa dzieki za odpowiedzi i podpowiedzi. Kto pyta nie bladzi. Kolejny pan powiedzial 450 zl za robocizne plus papierologia w ENEA (a bylo przypomne 1200 !!! hrrrrrr!!!!) Kupilem dzialeczke w okolicach Wielgowa bo ja prawobrzezne zwierze od dawna. W zasadzie to zona kazala kupic bo do lasu duzeeego metrow bedzie jakies 10, i grzyby ma ochote w kapciach zbierac. Ruszam, mam nadzieje ostro za tydzien dwa. Czy ktos sie buduje w tych okolicach - a konkretnie miejsce nazywa sie Osada Lesna? Dzieki raz jeszcze Czyzbysmy byli sasiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 10.04.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 HELP !! jak tu sie wkleja cudze wypowiedzi jako cytaty, bo jakos nie moge pokumkac???Spasiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.04.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Zapomnialam sie przywitac Witam wszystkich a to wszystko przez ten poniedzialek Jak ja nie lubie poniedzialkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 10.04.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Zapomnialam sie przywitac Witam wszystkich a to wszystko przez ten poniedzialek Jak ja nie lubie poniedzialkow musisz nacisnąć głowę z dymkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 10.04.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 bryta napisal (a) Czyzbysmy byli sasiadkami (kurcze ciagle nie wiem jak wkleic cytat) Nie sasiadkami tylko sasiadka i sasiadem, bo jam ci jestem pci fenomenalna mecizna Ale zone mam jeszcze fenomelnajniejsza A czy Ty domeczek masz gdziesz w poblizu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.04.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 bryta napisal (a) Czyzbysmy byli sasiadkami (kurcze ciagle nie wiem jak wkleic cytat) Nie sasiadkami tylko sasiadka i sasiadem, bo jam ci jestem pci fenomenalna mecizna Ale zone mam jeszcze fenomelnajniejsza A czy Ty domeczek masz gdziesz w poblizu? Dopiero dzialeczke moja jest tez na Osadzie to ta na sokolnikow nie calkiem ogrodzona przez ktora niektorzy robio przejazd po taj stronie co Sw Huberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 10.04.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 HELP !! jak tu sie wkleja cudze wypowiedzi jako cytaty, bo jakos nie moge pokumkac??? Spasiba W prawym górnym rogu każdego postu masz chmurke - kliknij na nia i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 10.04.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Teska bikosa dzieki za odpowiedzi i podpowiedzi. Kto pyta nie bladzi. Kolejny pan powiedzial 450 zl za robocizne plus papierologia w ENEA (a bylo przypomne 1200 !!! hrrrrrr!!!!) Na priva dam ci namiar na taniego elektryka - spróbuj może będzie jeszcze taniej. Czasami człowieka mogą w życiu zadziwić różnice w cenie - a przy budowaniu to na 100% spotkacie sie z tym setki razy. Aha prywatną wiadomość zobaczysz u góry strony obokk zakładki Profil Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.04.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Teska bikosa dzieki za odpowiedzi i podpowiedzi. Kto pyta nie bladzi. Kolejny pan powiedzial 450 zl za robocizne plus papierologia w ENEA (a bylo przypomne 1200 !!! hrrrrrr!!!!) Na priva dam ci namiar na taniego elektryka - spróbuj może będzie jeszcze taniej. Czasami człowieka mogą w życiu zadziwić różnice w cenie - a przy budowaniu to na 100% spotkacie sie z tym setki razy. Aha prywatną wiadomość zobaczysz u góry strony obokk zakładki Profil Pozdrawiamy Ja tez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 10.04.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 HELP !! jak tu sie wkleja cudze wypowiedzi jako cytaty, bo jakos nie moge pokumkac??? Spasiba W prawym górnym rogu każdego postu masz chmurke - kliknij na nia i do dzieła octopus - wow dzieki to chyba dziala, cienki jestem ja polsilver Jestes nadzwyczaj uczynna osmiornica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 10.04.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 HELP !! jak tu sie wkleja cudze wypowiedzi jako cytaty, bo jakos nie moge pokumkac??? Spasiba W prawym górnym rogu każdego postu masz chmurke - kliknij na nia i do dzieła octopus - wow dzieki to chyba dziala, cienki jestem ja polsilver Jestes nadzwyczaj uczynna osmiornica Spoko. Osmiornice są zawsze uczynne . Sami niedawno zaczynaliśmy na forum i od życzliwych się sporo dowiedzieliśmy. Njtrudniej było z wklejeniem obrazka domu. Ktoś mi to pomógł zrobić ale nie wiem do tej pory jak to sie robi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 10.04.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Dopiero dzialeczke moja jest tez na Osadzie to ta na sokolnikow nie calkiem ogrodzona przez ktora niektorzy robio przejazd po taj stronie co Sw Huberta A kiedy ruszacie z budowa i jaki bedzie to domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts