Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

w hurtowni na cukrowej sa tansze.

W którym to jest miejscu?

nazywa sie TWN, dawnije Bychowo Kable,z ronda Uniwersyteckiego (tego między nową Castoramą, bankiem WBK a nowym Uniwersytetem) skręcasz w Cukrową (w strone przejazdu kolejowego) i po jakichś 400 m jest reklama i trzeba skrecić w prawo między garaże i do końca drogi. :D

Dzięki, chętnie sprawdzę zwłaszcza, że w jednej hurtowni ostatnio zrobili

mnie w tzw. konia. I to dość ostro.

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam poniedziałkowo :lol:

U mnie już się zaczynają koszmary nocne, dostję telefon, że beton w drodze a fundamenty nie wykopane i z jakimś facetem szybko kopiemy, bo zostało 20 minut. Koszmar a jeszcze nie zaczęłam, co będzie dalej?? :-? :-? :-?

Kochana - ja całą noc jeździłam po mieście i szukałam hurtowni elektrycznej tej co Teska polecała i nie mogłam znaleźć. Obudziałam się baaardzo zmęczona. Teraz muszę odpocząć.

hahahahah ooo protestuje ja dopiero dzis polecałam... :lol: :lol:

w hurtowni na cukrowej sa tansze.

W którym to jest miejscu?

nazywa sie TWN, dawnije Bychowo Kable,z ronda Uniwersyteckiego (tego między nową Castoramą, bankiem WBK a nowym Uniwersytetem) skręcasz w Cukrową (w strone przejazdu kolejowego) i po jakichś 400 m jest reklama i trzeba skrecić w prawo między garaże i do końca drogi. :D

Dzięki, chętnie sprawdzę zwłaszcza, że w jednej hurtowni ostatnio zrobili

mnie w tzw. konia. I to dość ostro.

Polecam Pana Mirka ( jesli jeszcze pracuje)

Czupurek

zakupiłam : wisnie japonska płaczącą,modrzewia europejskiego- tez roznie w dół..ten to wogóle za smieszne pieniadze.cyprysa tzw płaczka.......i pare innych krzaczorkow.....( jeszcze musze tam pojechac nabyc dwa wielkie jalowce.....ceny sa ok.

Minus....trza samemu to przewiesc.

Teska bikosa dzieki za odpowiedzi i podpowiedzi.

Kto pyta nie bladzi. Kolejny pan powiedzial 450 zl za robocizne :D plus papierologia w ENEA (a bylo przypomne 1200 !!! hrrrrrr!!!!)

Kupilem dzialeczke w okolicach Wielgowa bo ja prawobrzezne zwierze od dawna. W zasadzie to zona kazala kupic :D bo do lasu duzeeego metrow bedzie jakies 10, i grzyby ma ochote w kapciach zbierac. Ruszam, mam nadzieje ostro za tydzien dwa. Czy ktos sie buduje w tych okolicach - a konkretnie miejsce nazywa sie Osada Lesna?

Dzieki raz jeszcze

Czupurek

zakupiłam : wisnie japonska płaczącą,modrzewia europejskiego- tez roznie w dół..ten to wogóle za smieszne pieniadze.cyprysa tzw płaczka.......i pare innych krzaczorkow.....( jeszcze musze tam pojechac nabyc dwa wielkie jalowce.....ceny sa ok.

Minus....trza samemu to przewiesc.

super, pokażesz te krzaczory? a czym to, wszystko przywiozłaś osobówką?

Kto pyta nie bladzi. Kolejny pan powiedzial 450 zl za robocizne :D plus papierologia w ENEA (a bylo przypomne 1200 !!! hrrrrrr!!!!)

Kupilem dzialeczke w okolicach Wielgowa bo ja prawobrzezne zwierze od dawna. W zasadzie to zona kazala kupic :D bo do lasu duzeeego metrow bedzie jakies 10, i grzyby ma ochote w kapciach zbierac. Ruszam, mam nadzieje ostro za tydzien dwa. Czy ktos sie buduje w tych okolicach - a konkretnie miejsce nazywa sie Osada Lesna?

Dzieki raz jeszcze

Czyzbysmy byli sasiadkami :D

bryta napisal (a)

Czyzbysmy byli sasiadkami (kurcze ciagle nie wiem jak wkleic cytat)

Nie sasiadkami tylko sasiadka i sasiadem, bo jam ci jestem pci fenomenalna mecizna :lol: Ale zone mam jeszcze fenomelnajniejsza :lol: A czy Ty domeczek masz gdziesz w poblizu?

Dopiero dzialeczke moja jest tez na Osadzie to ta na sokolnikow nie calkiem ogrodzona przez ktora niektorzy robio przejazd :D po taj stronie co Sw Huberta :D

Na priva dam ci namiar na taniego elektryka - spróbuj może będzie jeszcze taniej. Czasami człowieka mogą w życiu zadziwić różnice w cenie - a przy budowaniu to na 100% spotkacie sie z tym setki razy. Aha prywatną wiadomość zobaczysz u góry strony obokk zakładki Profil

Pozdrawiamy

Na priva dam ci namiar na taniego elektryka - spróbuj może będzie jeszcze taniej. Czasami człowieka mogą w życiu zadziwić różnice w cenie - a przy budowaniu to na 100% spotkacie sie z tym setki razy. Aha prywatną wiadomość zobaczysz u góry strony obokk zakładki Profil

Pozdrawiamy

Ja tez poprosze :D

HELP !! jak tu sie wkleja cudze wypowiedzi jako cytaty, bo jakos nie moge pokumkac???

Spasiba

W prawym górnym rogu każdego postu masz chmurke - kliknij na nia i do dzieła

octopus - wow dzieki to chyba dziala, cienki jestem ja polsilver :D

Jestes nadzwyczaj uczynna osmiornica :lol:

Spoko. Osmiornice są zawsze uczynne

:lol: :lol: :lol: . Sami niedawno zaczynaliśmy na forum i od życzliwych się sporo dowiedzieliśmy. Njtrudniej było z wklejeniem obrazka domu. Ktoś mi to pomógł zrobić ale nie wiem do tej pory jak to sie robi. Pozdrawiam