bryta 10.04.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 bryta napisal (a) Czyzbysmy byli sasiadkami (kurcze ciagle nie wiem jak wkleic cytat) Nie sasiadkami tylko sasiadka i sasiadem, bo jam ci jestem pci fenomenalna mecizna Ale zone mam jeszcze fenomelnajniejsza A czy Ty domeczek masz gdziesz w poblizu? Dopiero dzialeczke moja jest tez na Osadzie to ta na sokolnikow nie calkiem ogrodzona przez ktora niektorzy robio przejazd po taj stronie co Sw Huberta A nasza dzialka wlasnie na Sw. Huberta, ostatnia pod lasem,po prawicy. o to, jak na ploty do mojej psiapsiółki będe przyjeżdżać, to budowy będę znad kubka kawy doglądać Widzisz jaki swiat jest maly Najlepsze jest to ze najpierw sasiadow poznaje sie wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.04.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Delf a ile ma powierzchni uzytkowej dom Twojej psiapsiulki .Za kazdym razem jak tam jestem to bardzo mi sie jej dom podoba . Swietny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Czupurek zakupiłam : wisnie japonska płaczącą,modrzewia europejskiego- tez roznie w dół..ten to wogóle za smieszne pieniadze.cyprysa tzw płaczka.......i pare innych krzaczorkow.....( jeszcze musze tam pojechac nabyc dwa wielkie jalowce.....ceny sa ok. Minus....trza samemu to przewiesc. super, pokażesz te krzaczory? a czym to, wszystko przywiozłaś osobówką? tak....ledwo wlazło....ale wisnie kupiłam szczepioną niższa....te wielkie to niestety transporcik jest potrzebny,albo przyczepka. Czy widzialas tam moze ladne swierki i jodly były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 wieczorkiem w przerwie ogrodniczej przy kawce witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.04.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Ale czy Ty mowisz o szkolce w smetowicach kolo Kolbaskowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 10.04.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem!! Wróciłam z placu zabaw i szok, skąd u tych dzieci tyle agresji i nienawiści, wyszarpują sobie zabawki, krzyczą, leją się i gryzą, a moja malutka jeszcze na tyle głupiutka że nasladuje te zachowania. Musiałam ją zabrać i jedyne co mi pozostało to tylko próbować wytłumaczyć ze tak nie wolno i to jest brzydkie, a ile zrozumiała to się okaże. Mam syna pacyfistę. Jak miał 4 lata to w piaskownicy okładały go mniejsze a on uciekał do mamy, żeby zrobiła porządek, bo on nigdy nie uderzył dziecka. I tak źle i tak nie dobrze Za to moja córka wyszkolona już przez brata nie daje sobie w kaszę dmuchać. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Ale czy Ty mowisz o szkolce w smetowicach kolo Kolbaskowa nie o zalesiu za tanowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Ale czy Ty mowisz o szkolce w smetowicach kolo Kolbaskowa w smetowicach po zimie jest byle jak...i drogo w porownaniu do zalesia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.04.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Ale czy Ty mowisz o szkolce w smetowicach kolo Kolbaskowa w smetowicach po zimie jest byle jak...i drogo w porownaniu do zalesia. Jeszcze nie bylam w Zalesiu czy latwo ja znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Ale czy Ty mowisz o szkolce w smetowicach kolo Kolbaskowa w smetowicach po zimie jest byle jak...i drogo w porownaniu do zalesia. Jeszcze nie bylam w Zalesiu czy latwo ja znalesc za tanowej jedziesz prosto jak na Dobieszczyn....kierunek jest zalesie....nie skrecasz tylko dalej jakies 100 m jest lesniczowka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Ale czy Ty mowisz o szkolce w smetowicach kolo Kolbaskowa w smetowicach po zimie jest byle jak...i drogo w porownaniu do zalesia. Jeszcze nie bylam w Zalesiu czy latwo ja znalesc mieli dzis super rododendrony, takie waskie liscie....i pierisy tez byly super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.04.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Ale czy Ty mowisz o szkolce w smetowicach kolo Kolbaskowa w smetowicach po zimie jest byle jak...i drogo w porownaniu do zalesia. Jeszcze nie bylam w Zalesiu czy latwo ja znalesc mieli dzis super rododendrony, takie waskie liscie....i pierisy tez byly super A czy nie miala Bys do nich telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 10.04.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 witam wszystkich zaglądam tu jak tylko czas mi na to pozwala, czasem nie zdąże nawet niczego dopisać. Ale widzę za każdym razem że coraz więcej "nowych" się tu pojawia. Dobrze wiedzieć że nie pcham się w osamotnieniu w ten wir budowy, bo do tej pory to raczej już wybudowani tu dyskutowali...... ale powiem szczerze że przez tą pogodę to mnie zapał opuścił, a i dzisiaj dowiedziałam się że Dombud nie wywiązał się z terminu podanego w akcie notarialnym a dotyczącego uzbrojenia działek. Ech..... a ja czekałam naiwna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 10.04.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 witam wszystkich zaglądam tu jak tylko czas mi na to pozwala, czasem nie zdąże nawet niczego dopisać. Ale widzę za każdym razem że coraz więcej "nowych" się tu pojawia. Dobrze wiedzieć że nie pcham się w osamotnieniu w ten wir budowy, bo do tej pory to raczej już wybudowani tu dyskutowali...... ale powiem szczerze że przez tą pogodę to mnie zapał opuścił, a i dzisiaj dowiedziałam się że Dombud nie wywiązał się z terminu podanego w akcie notarialnym a dotyczącego uzbrojenia działek. Ech..... a ja czekałam naiwna..... A jak duze maja opoznienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 10.04.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 witam wszystkich zaglądam tu jak tylko czas mi na to pozwala, czasem nie zdąże nawet niczego dopisać. Ale widzę za każdym razem że coraz więcej "nowych" się tu pojawia. Dobrze wiedzieć że nie pcham się w osamotnieniu w ten wir budowy, bo do tej pory to raczej już wybudowani tu dyskutowali...... ale powiem szczerze że przez tą pogodę to mnie zapał opuścił, a i dzisiaj dowiedziałam się że Dombud nie wywiązał się z terminu podanego w akcie notarialnym a dotyczącego uzbrojenia działek. Ech..... a ja czekałam naiwna..... A jak duze maja opoznienie na dzień dzisiejszy wiem że będzie prąd za ok. 2-3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 10.04.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 witam wszystkich zaglądam tu jak tylko czas mi na to pozwala, czasem nie zdąże nawet niczego dopisać. Ale widzę za każdym razem że coraz więcej "nowych" się tu pojawia. Dobrze wiedzieć że nie pcham się w osamotnieniu w ten wir budowy, bo do tej pory to raczej już wybudowani tu dyskutowali...... ale powiem szczerze że przez tą pogodę to mnie zapał opuścił, a i dzisiaj dowiedziałam się że Dombud nie wywiązał się z terminu podanego w akcie notarialnym a dotyczącego uzbrojenia działek. Ech..... a ja czekałam naiwna..... A jak duze maja opoznienie na dzień dzisiejszy wiem że będzie prąd za ok. 2-3 miesiące a miał być najpóźniej do końca marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 10.04.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 a może by tak namiary na dobrego, taniego, rozsądnego, sprawnego, terminowego elektryka wrzucić na listę rankingową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 10.04.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Witam Wszystkich i życzę miłego najbliższego TYGODNIA! Czy ktoś może mi podpowiedzieć, gdzie najtaniej możemy kupić wkłady kominowe tzn. wszystko co montujemy w kominach ? Potrzebuje pilnie wiedzieć, bo jutro, pojutrze muszę kupić. Pozdrawiam cieplutko wszystkich nowych i mniej nowych, a przede wszystkim elitę forum. wkłady czy systemy kominowe bo wkładami się nie interesowałam natomiast o systemach mam zdanie dzięki ; tak, chodziło o systemy,dziś już mąż kupił w Serwis Dach na Gdańskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 10.04.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Witam szanowne grono Szukam dobrego, sprawdzonego wykonawcy tynków cem-wap. ze Szczecina i okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 10.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 a może by tak namiary na dobrego, taniego, rozsądnego, sprawnego, terminowego elektryka wrzucić na listę rankingową? Na razie mamy namiar na podobno dobrego a taniego na pewno elektryka. W tym tygodniu albo zaraz po świetach robi u nas. Jak sie sprawdzi i wszystko będzie grało to umieścimy go na liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts