octopus 10.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Mam pytanie. Czy ktoś wie gdzie mozna kupić tanio beton z dowozem i pompą?? Będziemy wdzięczni za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Delf a ile ma powierzchni uzytkowej dom Twojej psiapsiulki .Za kazdym razem jak tam jestem to bardzo mi sie jej dom podoba . Swietny projekt Będzie ze 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 10.04.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Ciemna noc. Wszyscy poszli spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 10.04.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Delf a ile ma powierzchni uzytkowej dom Twojej psiapsiulki .Za kazdym razem jak tam jestem to bardzo mi sie jej dom podoba . Swietny projekt Będzie ze 200 A o ktorym domku w ogole mowicie? Tez sie chetnie przygladne. Delf: z tym dogladaniem budowy to.... trzymam za slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 11.04.2006 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Chyba chodzi o ten bialy.. Witaj sasiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEZWIES 11.04.2006 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a i dzisiaj dowiedziałam się że Dombud nie wywiązał się z terminu podanego w akcie notarialnym a dotyczącego uzbrojenia działek. Ech..... a ja czekałam naiwna..... Gdy ja kupowalem dzialke Pan Prezes jezdzil stara 3 a teraz widze, ze nowiutkie BMW sie pojawilo z numerem 3. Na marginesie pojawila sie tez atrakcyjana Pani, ktora na pytanie: Czy poprawia droge? Odpowiedziala: Droga byla gotowa tylko pogoda ja popsula (autentyczne). Bardzo latwy konkurs!!! Jaki kolor wlosow ma ta Pani? Czy to przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 11.04.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam w słoneczny poranek-ale wy wcześnie wstajecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.04.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zapomnialam sie przywitac Witam wszystkich a to wszystko przez ten poniedzialek Jak ja nie lubie poniedzialkow musisz nacisnąć głowę z dymkiem konkretne do bólu fakt. i boli jeszcze bardziej że miała być odpowiedź do postu wyżej, a tu się tak nacisnęło i o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.04.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 przywitam się wtorkowoznowu zmroziło jeszcze jedno dementi. cena elektryka podana przeze mnie wczoraj wyniosła więcej bo 1,8k, ale dotyczyła wykonania przyłącza (w tym szafka budowlana) pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.04.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 pozdrawiam wtorkowo i mroźno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ja też pozdrawiam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam Wszystkich i życzę miłego najbliższego TYGODNIA! Czy ktoś może mi podpowiedzieć, gdzie najtaniej możemy kupić wkłady kominowe tzn. wszystko co montujemy w kominach ? Potrzebuje pilnie wiedzieć, bo jutro, pojutrze muszę kupić. Pozdrawiam cieplutko wszystkich nowych i mniej nowych, a przede wszystkim elitę forum. wkłady czy systemy kominowe bo wkładami się nie interesowałam natomiast o systemach mam zdanie dzięki ; tak, chodziło o systemy,dziś już mąż kupił w Serwis Dach na Gdańskiej a tak z ciekawości, który system mąż kupił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 11.04.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam w słoneczny poranek-ale wy wcześnie wstajecie Ja sie jeszcze nie kladlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 11.04.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 oj mroźno ,mroźno-może nie zmarzna roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 przywitam się wtorkowo znowu zmroziło jeszcze jedno dementi. cena elektryka podana przeze mnie wczoraj wyniosła więcej bo 1,8k, ale dotyczyła wykonania przyłącza (w tym szafka budowlana) pozdrawiam wszystkich u mnie też tyle było skrzynka + doprowadzenie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam w słoneczny poranek-ale wy wcześnie wstajecie Ja sie jeszcze nie kladlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 11.04.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ten czas postów mogliby zmienic bo przeciez jest 8.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 11.04.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam w słoneczny poranek-ale wy wcześnie wstajecie Ja sie jeszcze nie kladlem Spokojnie Jestem w pracy i w innej strefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ten czas postów mogliby zmienic bo przeciez jest 8.20 musisz sama sobie zmienić czas w profilu swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.04.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam w słoneczny poranek-ale wy wcześnie wstajecie Ja sie jeszcze nie kladlem Spokojnie Jestem w pracy i w innej strefie to u Ciebie pewnie cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts