bryta 11.04.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Fajnie macie. Kosiarki drzewka, krzaczki. A ja się cieszę, że mój zabrał wreszcie opony z balkonu to mam gdzie pranie wystawić Asia Tez juz na letnie zmienilismy miejmy nadzieje ze nie za wczesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 11.04.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Fajnie macie. Kosiarki drzewka, krzaczki. A ja się cieszę, że mój zabrał wreszcie opony z balkonu to mam gdzie pranie wystawić Asia Tez juz na letnie zmienilismy miejmy nadzieje ze nie za wczesnie Część jakoś jeździ na letnich cały rok to my też w razie czego damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.04.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a i dzisiaj dowiedziałam się że Dombud nie wywiązał się z terminu podanego w akcie notarialnym a dotyczącego uzbrojenia działek. Ech..... a ja czekałam naiwna..... A prezesem dalej jest Żuczkowski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.04.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam!! Ale się grupka rozpisała od rana, ja to niedawno wstałam i kawkę piję. Znowu miałam koszmary w nocy, chyba zaczynam panikować, bo okazało się, że moja druga połowa przybędzie póżniej i wszystko będę musiała sama załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.04.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Teska - no to gartulki z dobrych zakupów Didi - niom wiem że hakuro się ciacha i to nawet 3 razy w roku, tylko myslałam sobie ze już zz późno teraz i zamierzałąm ją chlasnąć latem jak w zeszłym roku. Pies jest sztuk jedna - drzewek nie olewa, bo bordery mu przeszkadzają, za to uwielbia sikać na jałowce (mam 2 w doniczkach) i thuje tedy (sztuk jedna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 11.04.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a i dzisiaj dowiedziałam się że Dombud nie wywiązał się z terminu podanego w akcie notarialnym a dotyczącego uzbrojenia działek. Ech..... a ja czekałam naiwna..... A prezesem dalej jest Żuczkowski? jeżeli od stycznia nic sie nie zmieniło to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 11.04.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam!! Ale się grupka rozpisała od rana, ja to niedawno wstałam i kawkę piję. Znowu miałam koszmary w nocy, chyba zaczynam panikować, bo okazało się, że moja druga połowa przybędzie póżniej i wszystko będę musiała sama załatwić Dzisiaj do piaskownicy chyba za zimno. Na placu Orła Białego wczoraj był w zagrodzie osioł, koźlęta, baranek. Można karmić marchewką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 11.04.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam!! Ale się grupka rozpisała od rana, ja to niedawno wstałam i kawkę piję. Znowu miałam koszmary w nocy, chyba zaczynam panikować, bo okazało się, że moja druga połowa przybędzie póżniej i wszystko będę musiała sama załatwić Dzisiaj do piaskownicy chyba za zimno. Na placu Orła Białego wczoraj był w zagrodzie osioł, koźlęta, baranek. Można karmić marchewką. orientujesz sie czy dzisiaj też będą? Zabrałabym tam moją małą po przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.04.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a i dzisiaj dowiedziałam się że Dombud nie wywiązał się z terminu podanego w akcie notarialnym a dotyczącego uzbrojenia działek. Ech..... a ja czekałam naiwna..... A prezesem dalej jest Żuczkowski? jeżeli od stycznia nic sie nie zmieniło to tak Stary krętacz. Jakoś mnie za bardzo nie dziwi, że i tym razem nie dotrzymał zobowiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 11.04.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam!! Ale się grupka rozpisała od rana, ja to niedawno wstałam i kawkę piję. Znowu miałam koszmary w nocy, chyba zaczynam panikować, bo okazało się, że moja druga połowa przybędzie póżniej i wszystko będę musiała sama załatwić Dzisiaj do piaskownicy chyba za zimno. Na placu Orła Białego wczoraj był w zagrodzie osioł, koźlęta, baranek. Można karmić marchewką. orientujesz sie czy dzisiaj też będą? Zabrałabym tam moją małą po przedszkolu Nie wiem. Chyba tak. Parking jest zagrodzony. Zrobili festyn przedświąteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.04.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam!! Ale się grupka rozpisała od rana, ja to niedawno wstałam i kawkę piję. Znowu miałam koszmary w nocy, chyba zaczynam panikować, bo okazało się, że moja druga połowa przybędzie póżniej i wszystko będę musiała sama załatwić Dzisiaj do piaskownicy chyba za zimno. Na placu Orła Białego wczoraj był w zagrodzie osioł, koźlęta, baranek. Można karmić marchewką. Dla mojej malutkiej to nigdy nie jest zimno, gorzej z mamą która marznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ech.....i zabieram sie za skladanie mebelkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 11.04.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 11.04.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam!! Ale się grupka rozpisała od rana, ja to niedawno wstałam i kawkę piję. Znowu miałam koszmary w nocy, chyba zaczynam panikować, bo okazało się, że moja druga połowa przybędzie póżniej i wszystko będę musiała sama załatwić Dzisiaj do piaskownicy chyba za zimno. Na placu Orła Białego wczoraj był w zagrodzie osioł, koźlęta, baranek. Można karmić marchewką. Dla mojej malutkiej to nigdy nie jest zimno, gorzej z mamą która marznie Ja też marznę cały rok oprócz paru dni latem. Nasz listonosz (chyba mors jakiś) całą zimę chodził tylko w swetrze tak jak ja po mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 11.04.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam Wszystkich Cześć Klaus Właśnie wysłałem Ci namiary na taniego geologa do naszej Listy Wykonawców. Mam nadzieją, że się przyda. pozdrRygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 11.04.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Gotowe, dzięki za współpracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 11.04.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 to na twojej jest teraz ta odkrywka z wielką stertą ziemi? na pewno się niedługo spotkamy na placach budowy Cześć Szydas Nasze działki graniczą ze sobą. Moja (nr 1024/52) jest następną za Twoją od strony jeziorka (pomiędzy Twoją i tą z odkrywką i zaczętymi fundamentami). Kiedy zaczynasz? Jam mam już pozwolenie na budowę i chcę zacząć na koniec kwietnia. Zastanawiam się nad ogrodzeniem, nie wiem czy prowizoryczne - budowlane czy może już solidniejsza siatka - jeżeli ty też to moglibyśmy współnie podjąć jakieś działania dot naszego wspólnego 50m ogrodzenia. pozdr Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 przerwa na kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.04.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 kawa - dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.04.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ech.....i zabieram sie za skladanie mebelkow a z czego te mebelki?? Mi strasznie podobają się drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts