Didi 11.04.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Didi - niom wiem że hakuro się ciacha i to nawet 3 razy w roku, tylko myslałam sobie ze już zz późno teraz i zamierzałąm ją chlasnąć latem jak w zeszłym roku. Pies jest sztuk jedna - drzewek nie olewa, bo bordery mu przeszkadzają, za to uwielbia sikać na jałowce (mam 2 w doniczkach) i thuje tedy (sztuk jedna). jak to jeden? zdawało mi się, że miałaś dwa - jednego dużego i jednego małego czy mi się tylko dwoiło w oczach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.04.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Byłam dzisiaj w starostwie, się przeraziłam i #%$@%%#%^ Najpierw okazało się, że moj projekt poszedł tydzień póżniej jak iść, następnie zobaczyłam panią architekt , która dawno powinna siedzieć w domu i odpoczywać. Raczyła zajrzeć pobieżnie i zauwazyła błedy powiedziała że po świetach będzie wzywać adaptując3ego do poprawy i z góry zaznaczyła, że ma 2 miesiące i kupe pracy. Poprostu podejście szok, poszła do mojej kierowniczki która zadzwoniła i poprosiła, teraz wszystko zalezy od adaptującego czy jutro pojedzie. Ogólnie cosik pod górkę nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 11.04.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Byłam dzisiaj w starostwie, się przeraziłam i #%$@%%#%^ Najpierw okazało się, że moj projekt poszedł tydzień póżniej jak iść, następnie zobaczyłam panią architekt , która dawno powinna siedzieć w domu i odpoczywać. Raczyła zajrzeć pobieżnie i zauwazyła błedy powiedziała że po świetach będzie wzywać adaptując3ego do poprawy i z góry zaznaczyła, że ma 2 miesiące i kupe pracy. Poprostu podejście szok, poszła do mojej kierowniczki która zadzwoniła i poprosiła, teraz wszystko zalezy od adaptującego czy jutro pojedzie. Ogólnie cosik pod górkę nie tak. Witaj mój projekt lezy tydzień w gminie i nawet nie mam jeszcze przydzielonego do wląsciwej osoby... zdaje sie ze byłas zorientowana do ktorej pani X nie powinnien trafic jeśli iesz podaj na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 11.04.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a tak ogólnie witam wszystkich ...... troszke odpoczywalam przed rozpoczęciem sezonu od godziny czytam posty................. popłakałam sie ze śmiechu przy czyims śnie .... jak kopała sama fundamenty bo za 20 min miał być beton .... zaczynamy teoretycznie za dwa tygodnie a pozwolenia brak..... ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.04.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Kacha72 poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.04.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a tak ogólnie witam wszystkich ...... troszke odpoczywalam przed rozpoczęciem sezonu od godziny czytam posty................. popłakałam sie ze śmiechu przy czyims śnie .... jak kopała sama fundamenty bo za 20 min miał być beton .... zaczynamy teoretycznie za dwa tygodnie a pozwolenia brak..... ech to mi się śniło, codZiennie mam koszmary z budowy a jeszcze nie zaczęłam dobrze - to co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 11.04.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a tak ogólnie witam wszystkich ...... troszke odpoczywalam przed rozpoczęciem sezonu od godziny czytam posty................. popłakałam sie ze śmiechu przy czyims śnie .... jak kopała sama fundamenty bo za 20 min miał być beton .... zaczynamy teoretycznie za dwa tygodnie a pozwolenia brak..... ech to mi się śniło, codZiennie mam koszmary z budowy a jeszcze nie zaczęłam dobrze - to co będzie dalej ale dawno sie tak do łez nie uśmialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.04.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 a tak ogólnie witam wszystkich ...... troszke odpoczywalam przed rozpoczęciem sezonu od godziny czytam posty................. popłakałam sie ze śmiechu przy czyims śnie .... jak kopała sama fundamenty bo za 20 min miał być beton .... zaczynamy teoretycznie za dwa tygodnie a pozwolenia brak..... ech to mi się śniło, codZiennie mam koszmary z budowy a jeszcze nie zaczęłam dobrze - to co będzie dalej ale dawno sie tak do łez nie uśmialam ja się za to niezle łopatą namachałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 11.04.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam prawie wieczornie. Osiołka i kózek na Orła Białego dzisiaj nie było . Za to mam na zbyciu 2 kg marchewki.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ech.....i zabieram sie za skladanie mebelkow a z czego te mebelki?? Mi strasznie podobają się drewniane no drewniane z eukalpitusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Byłam dzisiaj w starostwie, się przeraziłam i #%$@%%#%^ Najpierw okazało się, że moj projekt poszedł tydzień póżniej jak iść, następnie zobaczyłam panią architekt , która dawno powinna siedzieć w domu i odpoczywać. Raczyła zajrzeć pobieżnie i zauwazyła błedy powiedziała że po świetach będzie wzywać adaptując3ego do poprawy i z góry zaznaczyła, że ma 2 miesiące i kupe pracy. Poprostu podejście szok, poszła do mojej kierowniczki która zadzwoniła i poprosiła, teraz wszystko zalezy od adaptującego czy jutro pojedzie. Ogólnie cosik pod górkę nie tak. ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam prawie wieczornie. Osiołka i kózek na Orła Białego dzisiaj nie było . Za to mam na zbyciu 2 kg marchewki.Asia niezle....zrob sok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 wieczorkiem witam....przy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 11.04.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Teska zastanawiam sie czy nie zgłosić sie do ciebie na rozwałkowanie bo cosik starzeje sie ..... a propo ... studiowałam razem z koleznka Sylwią przez przypadek doczytalm na forum że ja znasz przedstawiała sie tu jako S.P. macie chyba takie same domki ona takaaaa cięzarna sie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Teska zastanawiam sie czy nie zgłosić sie do ciebie na rozwałkowanie bo cosik starzeje sie ..... a propo ... studiowałam razem z koleznka Sylwią przez przypadek doczytalm na forum że ja znasz przedstawiała sie tu jako S.P. macie chyba takie same domki ona takaaaa cięzarna sie zrobiła no to mow kiedy to rozwałkuje ale zaznaczam ucze sie dopiero oj Sylwia to juz kawał kobietki sie zrobiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 11.04.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Teska zastanawiam sie czy nie zgłosić sie do ciebie na rozwałkowanie bo cosik starzeje sie ..... a propo ... studiowałam razem z koleznka Sylwią przez przypadek doczytalm na forum że ja znasz przedstawiała sie tu jako S.P. macie chyba takie same domki ona takaaaa cięzarna sie zrobiła no to mow kiedy to rozwałkuje ale zaznaczam ucze sie dopiero oj Sylwia to juz kawał kobietki sie zrobiła.... Tym lepiej że sie uczysz psłuze za królika hihi po Świętach na 100% bede tego potrzebowala Sylwia tam na tej swojej wsi siedzi bez internetu jak tylko wyśle męza tam gdzie wszystkie ich wysylamy to trzeba nam bedzie jakąś kawkę spić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Teska zastanawiam sie czy nie zgłosić sie do ciebie na rozwałkowanie bo cosik starzeje sie ..... a propo ... studiowałam razem z koleznka Sylwią przez przypadek doczytalm na forum że ja znasz przedstawiała sie tu jako S.P. macie chyba takie same domki ona takaaaa cięzarna sie zrobiła no to mow kiedy to rozwałkuje ale zaznaczam ucze sie dopiero oj Sylwia to juz kawał kobietki sie zrobiła.... Tym lepiej że sie uczysz psłuze za królika hihi po Świętach na 100% bede tego potrzebowala Sylwia tam na tej swojej wsi siedzi bez internetu jak tylko wyśle męza tam gdzie wszystkie ich wysylamy to trzeba nam bedzie jakąś kawkę spić no pewnie a meza ma?? myslalm ze juz dawno pojechał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 11.04.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Cześć Szydas Nasze działki graniczą ze sobą. Moja (nr 1024/52) jest następną za Twoją od strony jeziorka (pomiędzy Twoją i tą z odkrywką i zaczętymi fundamentami). Kiedy zaczynasz? Jam mam już pozwolenie na budowę i chcę zacząć na koniec kwietnia. Zastanawiam się nad ogrodzeniem, nie wiem czy prowizoryczne - budowlane czy może już solidniejsza siatka - jeżeli ty też to moglibyśmy współnie podjąć jakieś działania dot naszego wspólnego 50m ogrodzenia. pozdr Rysiek witam, mamy przechlapane, zaczynamy chyba pierwsi i musimy się poodgradzać od wszystkich stron. Ja na razie walczę z urzędami, nie wiem czy do czerwca się wyrobię . Co do ogrodzenia jeszcze się zastanawiam, czy stawiać jakąś prowizorkę, czy lepiej od razu porządnie, w końcu w budowie to nie przeszkadza a trudniej będzie paletę z cegłami wytargać od strony pola ))) Na razie z pomocą geodety działka ograniczona tasiemką . W każdym razie planuję siatkę na słupkach na podmurówce. Co do kosztów - nie mam na razie pojęcia ile takie ogrodzenie będzie kosztować, ale myślę, że jakoś się dogadamy w kwestii podziału kosztów materiałów i robocizny. Zresztą przyda mi się trochę machania łopatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 11.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 witam wieczorkowo, w pierwszej chwili to myslalam, ze pomylilam grupki tyle tu nowych "twarzy". Witam wiec wszystkich nowych forumowiczow i tych "starych oczywiscie tez jeśli mnie pamietaja jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts