Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam wieczorkiem.

Namiary potrzebuje na bardzo dobrego neurochirurga i na polecaną klinikę neurochirurgii od operacji kręgosłupa w Szczecinie.

Jak ktoś wie coś na ten temat to proszę o info na priwka.

Witaj maro,

bardzo dramatyczna to prośba, i nic konkretnego nie powiem w tym temacie, ale z tego co wiem to w Poznaniu są najlepsi neurochirurdzy

niewiem co sie stało, ale trzymam kciuki.

Kręgosłup mi się popsuł no i trzeba go nareperować - tak w skrócie. A nie chcę trafić na jakiegoś cienkiego lekarza tylko na fachowca dlatego szukam namiarów.

maro nie chce Cię martwić, ale masz problem.

/ja od ponad roku mam problem ze stawami barkowymi (ciągle mam zapalenia). Od tego tez mnie i kręgosłup boli. Ilu juz ortopedów odwiedziłam to jeden Pan Bóg wie. Jedyne co mogą zrobić to ciągle blokady w zeszłym roku miałam 3 w ciągu miesiąca. Ustąpiło na jakiś czas. 2 tygodnie temu popracowałam w ogródku trochę i znowu czuję że się zaczyna. Boli jak cholera, podczas snu nie mogę sie przekręcić na bok a jak pomyślę że mam iść do lekarza to mnie aż trzęsię na samą myśł. To jest po prostu koszmar.

Wiem jedno. Zeby się leczyć to trzeba mieć naprawdę końskie zdrowie.

Ale Tobie życzę więcej optymizmu odemnie no i oczywiście szczęścia że może trafisz na SPACJALISTĘ

POZDRAWIAM

Dajcie ludzie namiar na jakąś hurtownię z kostką brukową, bo słyszałem że w hurtowni można dostać lepszy rabat niż u producenta np w Poz-bruku

W ubiegłym roku pytałam na Chmielewskiego (na przeciwko gazowni) to o ile dobrze pamiętam cena za m2 30,00 zł.

Rabatów żadnych nie negocjowałam, bo do kostki mi jeszcze trochę daleko.