maro74 11.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem. Namiary potrzebuje na bardzo dobrego neurochirurga i na polecaną klinikę neurochirurgii od operacji kręgosłupa w Szczecinie.Jak ktoś wie coś na ten temat to proszę o info na priwka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 11.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 poniewaz na mojej budowie cosik zaczyna sie dziac (nareszcie), wiec musialam w koncu usiasc na forum i szukać odpowiedzi na nurtujace mnie pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 11.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Teska, masz wiadomość na priv i dzieki za pamięć. Szkoda że nie wpadasz przecież ja zawsze czekam na Ciebie.Jutro też będę czekać, więc........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 11.04.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem. Namiary potrzebuje na bardzo dobrego neurochirurga i na polecaną klinikę neurochirurgii od operacji kręgosłupa w Szczecinie. Jak ktoś wie coś na ten temat to proszę o info na priwka. Witaj maro, bardzo dramatyczna to prośba, i nic konkretnego nie powiem w tym temacie, ale z tego co wiem to w Poznaniu są najlepsi neurochirurdzy niewiem co sie stało, ale trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 11.04.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Kręgosłup mi się popsuł no i trzeba go nareperować - tak w skrócie. A nie chcę trafić na jakiegoś cienkiego lekarza tylko na fachowca dlatego szukam namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 11.04.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Maro się tak łatwo nie poddaje, dziś widziałem go jak taszczył wielki materac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 11.04.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Dajcie ludzie namiar na jakąś hurtownię z kostką brukową, bo słyszałem że w hurtowni można dostać lepszy rabat niż u producenta np w Poz-bruku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 11.04.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Kręgosłup mi się popsuł no i trzeba go nareperować - tak w skrócie. A nie chcę trafić na jakiegoś cienkiego lekarza tylko na fachowca dlatego szukam namiarów. maro nie chce Cię martwić, ale masz problem. /ja od ponad roku mam problem ze stawami barkowymi (ciągle mam zapalenia). Od tego tez mnie i kręgosłup boli. Ilu juz ortopedów odwiedziłam to jeden Pan Bóg wie. Jedyne co mogą zrobić to ciągle blokady w zeszłym roku miałam 3 w ciągu miesiąca. Ustąpiło na jakiś czas. 2 tygodnie temu popracowałam w ogródku trochę i znowu czuję że się zaczyna. Boli jak cholera, podczas snu nie mogę sie przekręcić na bok a jak pomyślę że mam iść do lekarza to mnie aż trzęsię na samą myśł. To jest po prostu koszmar. Wiem jedno. Zeby się leczyć to trzeba mieć naprawdę końskie zdrowie. Ale Tobie życzę więcej optymizmu odemnie no i oczywiście szczęścia że może trafisz na SPACJALISTĘ POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 11.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Dajcie ludzie namiar na jakąś hurtownię z kostką brukową, bo słyszałem że w hurtowni można dostać lepszy rabat niż u producenta np w Poz-bruku W ubiegłym roku pytałam na Chmielewskiego (na przeciwko gazowni) to o ile dobrze pamiętam cena za m2 30,00 zł. Rabatów żadnych nie negocjowałam, bo do kostki mi jeszcze trochę daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.04.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam porannie i zapraszam na sok z marchwi. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.04.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 pozdrawiam środkowo! ja tam wolę kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Teska, masz wiadomość na priv i dzieki za pamięć. Szkoda że nie wpadasz przecież ja zawsze czekam na Ciebie. Jutro też będę czekać, więc........ no wlasnie wrociłam byłam koło Ciebie.....masz odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam porannie i zapraszam na sok z marchwi. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 pozdrawiam przy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.04.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 A może kawa z marchewką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 A może kawa z marchewką? Asia....wiesz jak by to sie skonczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.04.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Nie wiem ale możemy poeksperymentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Nie wiem ale możemy poeksperymentować. to Ty pierwsza... pij kawke i popijaj sokiem z marchewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.04.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Nie wiem ale możemy poeksperymentować. to Ty pierwsza... pij kawke i popijaj sokiem z marchewki Zaraz, zaraz kto mówił, że osobno. Wymieszamy i dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.04.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 poniewaz na mojej budowie cosik zaczyna sie dziac (nareszcie), wiec musialam w koncu usiasc na forum i szukać odpowiedzi na nurtujace mnie pytania. No właśnie Iwonka, kilka dni temu przejeżdżałam koło twojego domku i widziałam dym z komina , ale nie miałam kogo zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts