Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem ale możemy poeksperymentować. :D

to Ty pierwsza... :lol: :lol: pij kawke i popijaj sokiem z marchewki :lol: :lol:

Zaraz, zaraz kto mówił, że osobno. Wymieszamy i dopiero. :lol: :lol:

Wow

jutro powiesz jak się skończył ten eksperyment?

hmm...napewno dopiero jutro bedzie na chodzie, po takiej mieszance :lol:

Kręgosłup mi się popsuł no i trzeba go nareperować - tak w skrócie. A nie chcę trafić na jakiegoś cienkiego lekarza tylko na fachowca dlatego szukam namiarów.

maro nie chce Cię martwić, ale masz problem.

/ja od ponad roku mam problem ze stawami barkowymi (ciągle mam zapalenia). Od tego tez mnie i kręgosłup boli. Ilu juz ortopedów odwiedziłam to jeden Pan Bóg wie. Jedyne co mogą zrobić to ciągle blokady w zeszłym roku miałam 3 w ciągu miesiąca. Ustąpiło na jakiś czas. 2 tygodnie temu popracowałam w ogródku trochę i znowu czuję że się zaczyna. Boli jak cholera, podczas snu nie mogę sie przekręcić na bok a jak pomyślę że mam iść do lekarza to mnie aż trzęsię na samą myśł. To jest po prostu koszmar.

Wiem jedno. Zeby się leczyć to trzeba mieć naprawdę końskie zdrowie.

Ale Tobie życzę więcej optymizmu odemnie no i oczywiście szczęścia że może trafisz na SPACJALISTĘ

POZDRAWIAM

Mojemu mezowi bardzo pomogla krioterapia .Zrobil z 8 zabiegow .Trzebato powtarzac co pol roku . Jest naprawde duzo lepiej .

Maro się tak łatwo nie poddaje, dziś widziałem go jak taszczył wielki materac

Czy On oszalał??? :evil: :evil:

Jakiś czas temu tylko bolało - trzeba było juz wtedy sie oszczędzać maro, a teraz o operacji cos mówisz??? Mam wyrzuty, że cię polecałam; rozpuszczę wici a pro pos tego neurologa - trzymam kciuki :D

Didi - niom wiem że hakuro się ciacha i to nawet 3 razy w roku, tylko myslałam sobie ze już zz późno teraz i zamierzałąm ją chlasnąć latem jak w zeszłym roku.

Pies jest sztuk jedna - drzewek nie olewa, bo bordery mu przeszkadzają, za to uwielbia sikać na jałowce (mam 2 w doniczkach) i thuje tedy (sztuk jedna).

jak to jeden? zdawało mi się, że miałaś dwa - jednego dużego i jednego małego

czy mi się tylko dwoiło w oczach?

pies jest jeden :lol:

drugi to suka :lol:

więc i problem podlewania drzew jeden

wog óle to witam srodkowo

Teska - jutro stoi. dobrze byłoby tak z rańca, bo szkoda dnia tak blisko przed swiętami. o której przyjechać na kawę przedpodróżną?

pozdrawiam

mozesz wczesnie...ja wstane kolo 8:) wez jakies worki, bo jak cos kupisz moze mniejszego to zebys sobie auta nie wybrudzila w srodku.

to o ktorej bedziesz??/

aha masz mape??? kurka bo to chyba w strone chociwela jest :lol:

Didi - niom wiem że hakuro się ciacha i to nawet 3 razy w roku, tylko myslałam sobie ze już zz późno teraz i zamierzałąm ją chlasnąć latem jak w zeszłym roku.

Pies jest sztuk jedna - drzewek nie olewa, bo bordery mu przeszkadzają, za to uwielbia sikać na jałowce (mam 2 w doniczkach) i thuje tedy (sztuk jedna).

jak to jeden? zdawało mi się, że miałaś dwa - jednego dużego i jednego małego

czy mi się tylko dwoiło w oczach?

pies jest jeden :lol:

drugi to suka :lol:

więc i problem podlewania drzew jeden

ja jestem kompletnym laikeiem w tej kwesti

dla mnie pies to pies i koniec

ale co do sztuk to się zgadza?

Teska - jutro stoi. dobrze byłoby tak z rańca, bo szkoda dnia tak blisko przed swiętami. o której przyjechać na kawę przedpodróżną?

pozdrawiam

mozesz wczesnie...ja wstane kolo 8:) wez jakies worki, bo jak cos kupisz moze mniejszego to zebys sobie auta nie wybrudzila w srodku.

to o ktorej bedziesz??/

hmmm widzę, że wycieczka krajoznawcza się szykuje :wink:

pozdrawiam

to o ktorej bedziesz??/

myślę że koło 9, będzie dobrze? auto upaprane bo woziłam w łikendzik iglaki.

mapę mam, ale wiem gdzie to jest - jeżdżę tam blisko do firmy

nie byłaś tam? :o

patrzyłam właśnie na ich www. szkoda że cen nie podają

to do do juterka

pozdrawiam

to o ktorej bedziesz??/

myślę że koło 9, będzie dobrze? auto upaprane bo woziłam w łikendzik iglaki.

mapę mam, ale wiem gdzie to jest - jeżdżę tam blisko do firmy

nie byłaś tam? :o

patrzyłam właśnie na ich www. szkoda że cen nie podają

to do do juterka

byłam....ale ja w terenie.... :oops: :oops: :cry: to ok czekam o 9 :lol:a cen to nawet tam nie ma...chodzi facet z katalogiem....i jest to wnerwiajace...aha i z cm...