Didi 12.04.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 12.04.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Znikam. Do piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.04.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Nie wiem ale możemy poeksperymentować. to Ty pierwsza... pij kawke i popijaj sokiem z marchewki Zaraz, zaraz kto mówił, że osobno. Wymieszamy i dopiero. Wow jutro powiesz jak się skończył ten eksperyment? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Nie wiem ale możemy poeksperymentować. to Ty pierwsza... pij kawke i popijaj sokiem z marchewki Zaraz, zaraz kto mówił, że osobno. Wymieszamy i dopiero. Wow jutro powiesz jak się skończył ten eksperyment? hmm...napewno dopiero jutro bedzie na chodzie, po takiej mieszance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.04.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.04.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Kręgosłup mi się popsuł no i trzeba go nareperować - tak w skrócie. A nie chcę trafić na jakiegoś cienkiego lekarza tylko na fachowca dlatego szukam namiarów. maro nie chce Cię martwić, ale masz problem. /ja od ponad roku mam problem ze stawami barkowymi (ciągle mam zapalenia). Od tego tez mnie i kręgosłup boli. Ilu juz ortopedów odwiedziłam to jeden Pan Bóg wie. Jedyne co mogą zrobić to ciągle blokady w zeszłym roku miałam 3 w ciągu miesiąca. Ustąpiło na jakiś czas. 2 tygodnie temu popracowałam w ogródku trochę i znowu czuję że się zaczyna. Boli jak cholera, podczas snu nie mogę sie przekręcić na bok a jak pomyślę że mam iść do lekarza to mnie aż trzęsię na samą myśł. To jest po prostu koszmar. Wiem jedno. Zeby się leczyć to trzeba mieć naprawdę końskie zdrowie. Ale Tobie życzę więcej optymizmu odemnie no i oczywiście szczęścia że może trafisz na SPACJALISTĘ POZDRAWIAM Mojemu mezowi bardzo pomogla krioterapia .Zrobil z 8 zabiegow .Trzebato powtarzac co pol roku . Jest naprawde duzo lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 12.04.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Maro się tak łatwo nie poddaje, dziś widziałem go jak taszczył wielki materac Czy On oszalał??? Jakiś czas temu tylko bolało - trzeba było juz wtedy sie oszczędzać maro, a teraz o operacji cos mówisz??? Mam wyrzuty, że cię polecałam; rozpuszczę wici a pro pos tego neurologa - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 no nic...ide do prac domowych przedswiatecznych.....kawka wypita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.04.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Didi - niom wiem że hakuro się ciacha i to nawet 3 razy w roku, tylko myslałam sobie ze już zz późno teraz i zamierzałąm ją chlasnąć latem jak w zeszłym roku. Pies jest sztuk jedna - drzewek nie olewa, bo bordery mu przeszkadzają, za to uwielbia sikać na jałowce (mam 2 w doniczkach) i thuje tedy (sztuk jedna). jak to jeden? zdawało mi się, że miałaś dwa - jednego dużego i jednego małego czy mi się tylko dwoiło w oczach? pies jest jeden drugi to suka więc i problem podlewania drzew jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 12.04.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Cześć Szydas Dzięki za odp.Zerknij na priva pozdrRygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.04.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 wog óle to witam srodkowo Teska - jutro stoi. dobrze byłoby tak z rańca, bo szkoda dnia tak blisko przed swiętami. o której przyjechać na kawę przedpodróżną? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 wog óle to witam srodkowo Teska - jutro stoi. dobrze byłoby tak z rańca, bo szkoda dnia tak blisko przed swiętami. o której przyjechać na kawę przedpodróżną? pozdrawiam mozesz wczesnie...ja wstane kolo 8:) wez jakies worki, bo jak cos kupisz moze mniejszego to zebys sobie auta nie wybrudzila w srodku. to o ktorej bedziesz??/ aha masz mape??? kurka bo to chyba w strone chociwela jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.04.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Didi - niom wiem że hakuro się ciacha i to nawet 3 razy w roku, tylko myslałam sobie ze już zz późno teraz i zamierzałąm ją chlasnąć latem jak w zeszłym roku. Pies jest sztuk jedna - drzewek nie olewa, bo bordery mu przeszkadzają, za to uwielbia sikać na jałowce (mam 2 w doniczkach) i thuje tedy (sztuk jedna). jak to jeden? zdawało mi się, że miałaś dwa - jednego dużego i jednego małego czy mi się tylko dwoiło w oczach? pies jest jeden drugi to suka więc i problem podlewania drzew jeden ja jestem kompletnym laikeiem w tej kwesti dla mnie pies to pies i koniec ale co do sztuk to się zgadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.04.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 wog óle to witam srodkowo Teska - jutro stoi. dobrze byłoby tak z rańca, bo szkoda dnia tak blisko przed swiętami. o której przyjechać na kawę przedpodróżną? pozdrawiam mozesz wczesnie...ja wstane kolo 8:) wez jakies worki, bo jak cos kupisz moze mniejszego to zebys sobie auta nie wybrudzila w srodku. to o ktorej bedziesz??/ aha masz mape??? kurka bo to chyba w strone chociwela jest hmmm widzę, że wycieczka krajoznawcza się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.04.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 wog óle to witam srodkowo Teska - jutro stoi. dobrze byłoby tak z rańca, bo szkoda dnia tak blisko przed swiętami. o której przyjechać na kawę przedpodróżną? pozdrawiam mozesz wczesnie...ja wstane kolo 8:) wez jakies worki, bo jak cos kupisz moze mniejszego to zebys sobie auta nie wybrudzila w srodku. to o ktorej bedziesz??/ aha masz mape??? kurka bo to chyba w strone chociwela jest myślę że koło 9, będzie dobrze? auto upaprane bo woziłam w łikendzik iglaki. mapę mam, ale wiem gdzie to jest - jeżdżę tam blisko do firmy nie byłaś tam? patrzyłam właśnie na ich www. szkoda że cen nie podają to do do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.04.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 hmmm widzę, że wycieczka krajoznawcza się szykuje ta jedziem do fischera. sztuki psów zgodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 wog óle to witam srodkowo Teska - jutro stoi. dobrze byłoby tak z rańca, bo szkoda dnia tak blisko przed swiętami. o której przyjechać na kawę przedpodróżną? pozdrawiam mozesz wczesnie...ja wstane kolo 8:) wez jakies worki, bo jak cos kupisz moze mniejszego to zebys sobie auta nie wybrudzila w srodku. to o ktorej bedziesz??/ aha masz mape??? kurka bo to chyba w strone chociwela jest myślę że koło 9, będzie dobrze? auto upaprane bo woziłam w łikendzik iglaki. mapę mam, ale wiem gdzie to jest - jeżdżę tam blisko do firmy nie byłaś tam? patrzyłam właśnie na ich www. szkoda że cen nie podają to do do juterka byłam....ale ja w terenie.... to ok czekam o 9 :lol:a cen to nawet tam nie ma...chodzi facet z katalogiem....i jest to wnerwiajace...aha i z cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.04.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 hmmm widzę, że wycieczka krajoznawcza się szykuje ta jedziem do fischera. sztuki psów zgodne fischer ma bardzo dobre ceny dużych drzew i są dobre jakościowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.04.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 hmmm widzę, że wycieczka krajoznawcza się szykuje ta jedziem do fischera. sztuki psów zgodne Czy mogla bys podac ich stranke internetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.04.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 proszę bardzohttp://www.sfischer.szczecin.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts