maro74 12.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Maro się tak łatwo nie poddaje, dziś widziałem go jak taszczył wielki materac Czy On oszalał??? Jakiś czas temu tylko bolało - trzeba było juz wtedy sie oszczędzać maro, a teraz o operacji cos mówisz??? Mam wyrzuty, że cię polecałam; rozpuszczę wici a pro pos tego neurologa - trzymam kciuki a ten materac to podobno 96 kg waży . Spoko Zbychu targał a ja tylko improwizowałem . Kochani dzieki za odzew z namiarami na neurochirurga. Już załatwiam wizyte u dok. Leszka Sagana bo zdecydowanie wygrał w rankingu poleceń. Co prawda termin dopero za miesiąc i to prywatnie , a przez klinike na Unii miałbym na sierpień, niezłe jajca z ta naszą słuzbą zdrowia. trzeba naprawde mieć końskie zdrowie żeby się lw tym kraju leczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 13.04.2006 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Dzień dobry, pobudka! Na dworze szaro i ponuro ale proszę wstawac i brac się do pracy! (Strasznie dyndamy, więc podciągam.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 witam rankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.04.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Dzień dobry, pobudka! Na dworze szaro i ponuro ale proszę wstawac i brac się do pracy! cześć już wstałam ale nic mi sie nie chce a szczególnie brać sie do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Dzień dobry, pobudka! Na dworze szaro i ponuro ale proszę wstawac i brac się do pracy! cześć już wstałam ale nic mi sie nie chce a szczególnie brać sie do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.04.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Teska tu się nie ma co śmiać bo ja w pracy jestem ciężką nockę mam za sobą, dziecko chore, całą noc kaszlało i jakieś zwidy miało więc spałam razem z nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.04.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 witajcie Wielkoczwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.04.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 a ile mogą kosztować thuje potrzebuję duuuuużo na żywopłot Bodekku tuje tam sie nie oplaca kupowac.....drogie, drozsze niz w innych szkolkach i mniejsze... to znaczy gdzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 13.04.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.04.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Klaus, jeśli przegryzałeś temat podpowiedz, jaką papę termozgrzewalną polecasz do izolacji poziomej na ściany fundamentowe? Tu Ci nie pomogę. Ten temat zostawiłem w gestii mojego wykonawcy. Mam nadzieję, że to nie był błąd z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.04.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Słuchajcie, hurtownia elektryczna na cukrowej jest wporzo. Dobre ceny, dobry towar a i personel na razie mi sie niczym nie narzaził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.04.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Witam czwartkowo!! Umówiłam się dzisiaj z wykonawcą od wody, ciekawe ile zaśpiewa - czy wykorzysta samotną kobietę z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.04.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Słuchajcie, hurtownia elektryczna na cukrowej jest wporzo. Dobre ceny, dobry towar a i personel na razie mi sie niczym nie narzaził. to może warto umieścić na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.04.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Teska tu się nie ma co śmiać bo ja w pracy jestem ciężką nockę mam za sobą, dziecko chore, całą noc kaszlało i jakieś zwidy miało więc spałam razem z nią. dobry jest syrop na kaszel na noc SINECOD, hamuje odruch kasłania i moja po nim lepiej spi. ŻYCZĘ SZYBKIEGO WYZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.04.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Hej Pytanie chciałabym skierować do tych , którzy mieli do czynienia z biurami nieruchomości. Które biuro nieruchomości jest najskuteczniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.04.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Hej Pytanie chciałabym skierować do tych , którzy mieli do czynienia z biurami nieruchomości. Które biuro nieruchomości jest najskuteczniejsze? ja załatwiałem przez profi http://www.profi.szczecin.pl i bonusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 13.04.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Słuchajcie, hurtownia elektryczna na cukrowej jest wporzo. Dobre ceny, dobry towar a i personel na razie mi sie niczym nie narzaził. to może warto umieścić na liście Będzie Ale po jednych zakupach to za wcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 13.04.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Witam i wszystkim życzę zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych, jajka smacznego, Dyngusa mokrego, słoneczka z nieba i wszystkiego, co Wam trzeba http://www.clipartarchiv.com/partiesfeiertage/ostern/bigimages/00008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 13.04.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam wszystkiego tego, co od Boga pochodzi. Oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia i uniosły serca ponad przemijanie. Ja już dzisiaj życzę Wam wszystkiego najlepszego, bo później nie wiem czy będę miała dojście swobodne do internetu.Wraz z życzeniami pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.04.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/m/kurczaki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts