monka 14.04.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Teska tu się nie ma co śmiać bo ja w pracy jestem ciężką nockę mam za sobą, dziecko chore, całą noc kaszlało i jakieś zwidy miało więc spałam razem z nią. dobry jest syrop na kaszel na noc SINECOD, hamuje odruch kasłania i moja po nim lepiej spi. ŻYCZĘ SZYBKIEGO WYZDROWIENIA dzięki dzióbek, już jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wczoraj korzystałam z usług kombi z hurtostalu. Miła obsługa ( a na początku się nie zdradziłam kim jestem), przywóz od ręki i troska czy aby na pewno dobre wymiary dwuteowników podałam. Klaus wyślę do Ciebie namiary na kombi cośbyś z uśmiechem wpisał go na naszą listę Ja też raz kupowałam stal w Hurtostalu. Pan z biura był bardzo miły wszystko było załatwiane na telefon, przyjechało na czas i zaraz miałam telefon z biura czy na pewno wszystko jest w porzadku. Z transportem przyjechał jakiś miły młodzian, nie wiem czy to kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.04.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wczoraj korzystałam z usług kombi z hurtostalu. Miła obsługa ( a na początku się nie zdradziłam kim jestem), przywóz od ręki i troska czy aby na pewno dobre wymiary dwuteowników podałam. Klaus wyślę do Ciebie namiary na kombi cośbyś z uśmiechem wpisał go na naszą listę Ja też raz kupowałam stal w Hurtostalu. Pan z biura był bardzo miły wszystko było załatwiane na telefon, przyjechało na czas i zaraz miałam telefon z biura czy na pewno wszystko jest w porzadku. Z transportem przyjechał jakiś miły młodzian, nie wiem czy to kombi Kombi to facet pod wąsikiem w średnim wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 14.04.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Klaus wyślę do Ciebie namiary na kombi cośbyś z uśmiechem wpisał go na naszą listę Gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.04.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 WAŻNE Czy ktoś się orientuje, jaki może być koszt podłączenia 70 m wody?? Dopiero mam dostać kosztorys ale chciałabym się zorientować w cenie by wiedzieć jak rozmawiać ja za 15mb plus studzienka( w perfidny sposob narzucona przez dyrekcje wodociagów jej koszt to 1800 zł ale z perspektywy czasu stwierdzam ze studzienka jest super)) i papiery w wodociagach płacilam 3400 zł...trzy lata do tylu. Ja wlasnie jestem tuz przed podjeciem decyzji co do studzienki. Tez mam oczywiscie narzucona w projekcie -cena 1800-2100 w zaleznosci czy beton czy polimer-beton.Oczywiscie waz mi syczy, zastanawiam sie czy sprawy nie zalatwilo by wkopanie dwoch kregow jak do szamba.Tylko,ze jeszcze do tego pokrywa,klapa i jeszcze nie sprawdzilem czy rzeczywiscie wyszloby taniej. Teska - piszesz,ze studzienka jest super. Mozesz to uzasadnic? Bo ja bije sie z myslami, ozdoba ogrodu to chyba watpliwa mimo,ze widac tylko klape, i jak to jest w momencie odczytu licznika. Pan wodziarz sam sobie radzi, czy mu pomagasz szarpac sie z klapa? No i ta cena oczywiscie. Z kolei fachmani z wod-kan mowia,ze projekt projektem, ale maja sposoby aby to obejsc i nie robic studzienki. Jakie? dowiem sie byc moze dzisiaj. Co Wy byscie radzili ? pozdrowionka skoro swit ja mam studzineke francuska ocieplona.Nie mam problemu z wodomierzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.04.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 witam piateczkowo......w przerwie na kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.04.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 a u mnie tulipany zakwitły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.04.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Studzienki lepiej nie mieć. Ale jeśli już to taką, o której pisze Teska - ocieplaną bo inaczej wodomierz Ci zimą rozwali. Jak się dowiesz napisz jakie to sposoby aby obejść tą studzienkę. Witam serdecznie, w naszym letniaku studzienkę mamy w środku budynku, a było tak: geodeta wytyczył budynek, potem wskazałam, gdzie chcę mieć tę studzienkę. Panowie przyjechali, studzienkę wymurowali z kręgów betonowych, doprowadzili wodę (zawór odcinający jest w malutkiej studzience przed bramą posesji), założyli w środku wodomierz i kran w ogrodzie na potrzeby budowlano-ogrodnicze. Koszt 1/2 studzienki zewnętrznej. Ekipa budowlana na studzience postawiła domek, nadmurowując jej górę do poziomu podłogi. Tym sposobem mam jeszcze małą "piwniczkę", gdyby jeszcze ta klapa żeliwna nie była tak cholernie ciężka . Aha, po pierwszej zimie okazało się niestety, że studzienka nie jest szczelna i wodomierz znalazł się pod wodą , musieliśmy dodaktowo uszczelnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 14.04.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 a u mnie tulipany zakwitły No to super na święta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.04.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Zdrowych Spokojnychi Radosnych Świąt Wielkanocnych życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.04.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Witam piatkowo i świątecznie!! Pogoda fajna, tylko ten wiatr mógłby się uspokoić Ekipa zgodziła się przesunąć na póżniejszy termin o miesiąc, a więc przynajmniej odpadło mi na świeta jedno zmartwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.04.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.04.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Witam piatkowo i świątecznie!! Pogoda fajna, tylko ten wiatr mógłby się uspokoić Ekipa zgodziła się przesunąć na póżniejszy termin o miesiąc, a więc przynajmniej odpadło mi na świeta jedno zmartwienie. no to super! za miesiac to moze zrobi sie cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.04.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Witam piatkowo i świątecznie!! Pogoda fajna, tylko ten wiatr mógłby się uspokoić Ekipa zgodziła się przesunąć na póżniejszy termin o miesiąc, a więc przynajmniej odpadło mi na świeta jedno zmartwienie. no to super! za miesiac to moze zrobi sie cieplej W sumie za 2 bo mieli zacząć od połowy maja, a umówiłam się od połowy czerwca, bo dobrze będzie jak pozwolenie dostanę na początku maja + 3 tygodnie na uprawomocnienie to lepiej wziąść zapasik, a oni akurat teraz podłapali pracę, więc nie będą mieli przestoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.04.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 pusto? Wszyscy przygotowują się do świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klarinia 14.04.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Witam przedswiatecznie Chcialabym zapytac o dobra i uczciwa ekipe budowlana w Szczecinie.Czy mozecie mi kogos polecic? Zamierzam budowac dom na Warszewie(o ile znajde odpowiednich ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.04.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Witam przedswiatecznie Chcialabym zapytac o dobra i uczciwa ekipe budowlana w Szczecinie.Czy mozecie mi kogos polecic? Zamierzam budowac dom na Warszewie(o ile znajde odpowiednich ludzi WITAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.04.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wita was brunetka wieczorową porą. Dla zainteresowanych Swietnie się czuję, nie mieszałam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.04.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Witam przedswiatecznie Chcialabym zapytac o dobra i uczciwa ekipe budowlana w Szczecinie.Czy mozecie mi kogos polecic? Zamierzam budowac dom na Warszewie(o ile znajde odpowiednich ludzi Witam sąsiadkę z Warszewa (jakie okolice?) Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts