Asia i Robert 14.04.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Witam przedswiatecznie Chcialabym zapytac o dobra i uczciwa ekipe budowlana w Szczecinie.Czy mozecie mi kogos polecic? Zamierzam budowac dom na Warszewie(o ile znajde odpowiednich ludzi Tu jest lista wykonawców polecanych przez szczecińską grupę http://gaiger.50webs.com/lista/ Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.04.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Jakie ładne zajączki kicają po naszych stronach. Dzióbek jak tam jajeczka pomalowane? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.04.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Witam przedswiatecznie Chcialabym zapytac o dobra i uczciwa ekipe budowlana w Szczecinie.Czy mozecie mi kogos polecic? Zamierzam budowac dom na Warszewie(o ile znajde odpowiednich ludzi witaj w grupce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.04.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wita was brunetka wieczorową porą. Dla zainteresowanych Swietnie się czuję, nie mieszałam Asia ha hahaha ale mialas zaeksperymentowc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.04.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 wieczorowo witam.... jajka sie malują......w cebuli, a raczej jej łupinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.04.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wita was brunetka wieczorową porą. Dla zainteresowanych Swietnie się czuję, nie mieszałam Asia ha hahaha ale mialas zaeksperymentowc:) No co ty przed świętami? Robert sam by się nie wyrobił z malowaniem jajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.04.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Jakie ładne zajączki kicają po naszych stronach. Dzióbek jak tam jajeczka pomalowane? Asia NIE Świętuje u mamy więc mnie ominęła cała fal przygotowań i zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.04.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Miałam jechać do rodziny ale się zmieniło i będę w domu. A na forum cisza przedświąteczna Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.04.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Miałam jechać do rodziny ale się zmieniło i będę w domu. A na forum cisza przedświąteczna Asia jajka juz sie umalowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Miałam jechać do rodziny ale się zmieniło i będę w domu. A na forum cisza przedświąteczna Asia jajka juz sie umalowały Zapomniałam zbierać łupiny od cebuli i mam teraz chemicznie farbowane fe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.04.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Miałam jechać do rodziny ale się zmieniło i będę w domu. A na forum cisza przedświąteczna Asia jajka juz sie umalowały Zapomniałam zbierać łupiny od cebuli i mam teraz chemicznie farbowane fe ja dzis specjalnie kupilam cebule... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.04.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Tesko nasz olimpie forumowy oświeć mnie i podpowiedz jak na stałe wkleić link do zdjęć aby ukazywał się stale "pod kreską", lub gdzie znaleźć instrukcję obsługi do tego diabelstwa Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.04.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Tesko nasz olimpie forumowy oświeć mnie i podpowiedz jak na stałe wkleić link do zdjęć aby ukazywał się stale "pod kreską", lub gdzie znaleźć instrukcję obsługi do tego diabelstwa Asia hahah we wszytskim moge oswiecic.....oprócz tego...jestem analfabetka informatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Tesko nasz olimpie forumowy oświeć mnie i podpowiedz jak na stałe wkleić link do zdjęć aby ukazywał się stale "pod kreską", lub gdzie znaleźć instrukcję obsługi do tego diabelstwa Asia hahah we wszytskim moge oswiecic.....oprócz tego...jestem analfabetka informatyczna A kto tobie tak pięknie zrobił. Bo ja też z tych analfabetów Robert tu grzebał ale się poddał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Tesko nasz olimpie forumowy oświeć mnie i podpowiedz jak na stałe wkleić link do zdjęć aby ukazywał się stale "pod kreską", lub gdzie znaleźć instrukcję obsługi do tego diabelstwa Asia hahah we wszytskim moge oswiecic.....oprócz tego...jestem analfabetka informatyczna A kto tobie tak pięknie zrobił. Bo ja też z tych analfabetów Robert tu grzebał ale się poddał ...mi monka pomogła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Tesko nasz olimpie forumowy oświeć mnie i podpowiedz jak na stałe wkleić link do zdjęć aby ukazywał się stale "pod kreską", lub gdzie znaleźć instrukcję obsługi do tego diabelstwa Asia hahah we wszytskim moge oswiecic.....oprócz tego...jestem analfabetka informatyczna A kto tobie tak pięknie zrobił. Bo ja też z tych analfabetów Robert tu grzebał ale się poddał ...mi monka pomogła.... nie pamietam ale jak tak mówisz to pewnie tak było Asiu musisz zrobić to według tego wzoru i wpisać to w swoim profilu w podpisie tutaj nazwę która ma być w podpisie np. album Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Miałam jechać do rodziny ale się zmieniło i będę w domu. A na forum cisza przedświąteczna Asia jajka juz sie umalowały Zapomniałam zbierać łupiny od cebuli i mam teraz chemicznie farbowane fe ja dzis specjalnie kupilam cebule... ja też w cebuli pomalowałam i babkę upiekłam...a reszta jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.04.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Tesko nasz olimpie forumowy oświeć mnie i podpowiedz jak na stałe wkleić link do zdjęć aby ukazywał się stale "pod kreską", lub gdzie znaleźć instrukcję obsługi do tego diabelstwa Asia hahah we wszytskim moge oswiecic.....oprócz tego...jestem analfabetka informatyczna A kto tobie tak pięknie zrobił. Bo ja też z tych analfabetów Robert tu grzebał ale się poddał ...mi monka pomogła.... nie pamietam ale jak tak mówisz to pewnie tak było Asiu musisz zrobić to według tego wzoru i wpisać to w swoim profilu w podpisie tutaj nazwę która ma być w podpisie np. album Dzięki Monka. Oddaję kompa w ręce Roberta to niech się pomęczy. Do jutra bo dzieci wyłażą mi z łóżka i panoszą się po mieszkaniu Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Nie ma za co Zdrowych i spokojnych Świąt dla całej grupki http://www.kartki.mocny.com/data/media/6/10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.04.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Nie ma za co Zdrowych i spokojnych Świąt dla całej grupki http://www.kartki.mocny.com/data/media/6/10.jpg No i sprawdźmy czy to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts