Iwonka i Adaś 18.04.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Witam wszystkich w ten piękny, świąteczny jeszcze dzień. Pogoda super spacerkowa. Iwonka, jak Ty się czujesz kochana? Didi powiem Ci, że podobno "złego diabli nie biorą" hihihi, ale do niedzieli było ze mną krucho. Leżałam plackiem przykuta do łóżka i święta miałam ... ech szkoda gadać. Dostałam co prawda skierowanie do szpitala, ale myślę, że nie będzie potrzeby z niego korzystać. Wolę spędzić urlop na działce. Dziś już chodze troszeczkę i to już bez kuli. Tylko jeszcze córka musi mi buty sznurować. Ale jestem dobrej myśli. Zresztą, muszę być na chodzie jak najszybcuej, bo mam do posiania 1500 m2 trawy i to od zaraz, rozplantowaniu ziemi nie wspomnę. pozdrowionka iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.04.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Delf Masz może tzw. szufelkę w kuchni - dużo to kosztuje? Zastanawiałam się nad tym, żeby jeszcze w przedsionku taką zamontować czy dać sobie spokój? Asia z tego, co pamietam, szufelka kosztuje tyle ile cena za tzw. punkt, czyli jakies 100-120 zł. mam i w kuchni iw przedsionku. A odkurzacz mam szwedzki Uni... cos tam, chyba Univac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.04.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Witajcie imienionowo (no bo tyle tu Robertów), ja mam w domu starszy model: Robert'71 Co do projektów: ja szukałam 2 lata, faktycznie ciężko, ale mysle, że trzeba spisac koniecznie te rzeczy, które MUSZĄ być w domu uwzględnione i te które mozna sobie odpuścić, chociaż było by miło gdyby były - i pod tym kątem szukać. I pamietajcie, że z każdego koszmarnego projektu można wyciągnąć to coś i zrobić coś fajnego i każdy świetny projekt można zepsuć Co do budowy, też kiepski ze mnie przykład, bo buduje już 3 rok, ale znam takiego, który wbił łopatę 4 lipca i wprowadził się w listopadzie (pozdrawiam Paweł ), tak więc wszytsko kwestia płynności finansowania i szczęścia do ekip Mój Robert oburza się o ten starszy model bo on też 71 ale dziękuje za życzenia. W sumie to dobry model, nieawaryjny co Delf? Asia taaaak, świetny rocznik, a jak cos szwankuje, to stuknie sie tu i ówdzie, pogłaska z innej strony i znowu, jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.04.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Witam poświątecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 18.04.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 drodzy krajanie...pytanie gdzie kupujecie ziemię do ogrodu najtaniej??. a gdzie roślinki, np. tuje sadzonki , najtaniej w okolicach Szczecina, pozdrawiam po świętach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.04.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Widzę, że teraz w temacie jest odkurzacz centralny. Muszę przyznać, że kiedyś myslałam że to zbędny luksus Ale ostatnio zaczęłam czytać na ten temat, włączyłam wyobrażnię i zobaczyłam siebie w przyszłym domku jak odkurzam zwykłym i centralnym i muszę przyznać że ta druga opcja wydawała mi sę przyjemniejsza i ta szufelka w kuchni. Dlatego też zaczęłam się nad tym zastanawiać, tym bardziej, że ceny chyba spadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 18.04.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 drodzy krajanie...pytanie gdzie kupujecie ziemię do ogrodu najtaniej??. a gdzie roślinki, np. tuje sadzonki , najtaniej w okolicach Szczecina, pozdrawiam po świętach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 18.04.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Witajcie imienionowo (no bo tyle tu Robertów), ja mam w domu starszy model: Robert'71 Asia taaaak, świetny rocznik, a jak cos szwankuje, to stuknie sie tu i ówdzie, pogłaska z innej strony i znowu, jak nowy Masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 18.04.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Witam poświątecznie.... i znów sprzątanie Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.04.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Witajcie imienionowo (no bo tyle tu Robertów), ja mam w domu starszy model: Robert'71 Asia taaaak, świetny rocznik, a jak cos szwankuje, to stuknie sie tu i ówdzie, pogłaska z innej strony i znowu, jak nowy Masz rację Mój kiedyś swtierdził, że chyba się starzeje, bo zaczyna odczuwać zmiany pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.04.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 jak tam waga po świętach po świętach normalnie, ale po zimie 3 kilo do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.04.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 drodzy krajanie...pytanie gdzie kupujecie ziemię do ogrodu najtaniej??. a gdzie roślinki, np. tuje sadzonki , najtaniej w okolicach Szczecina, pozdrawiam po świętach... ziemia - info brak thuje i inne krzaczki, roślinki - smętowice (między przecławiem a kołbaskowem), chynowo (Za wolinem) i ostatnio ładne były w castoramie (thuje, cyprysy) drzewa - sokolniki (fischer przed chociwlem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.04.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 dzióbek ...... wiesz już do kogo trafił twój projekt w starostwie??? Pani o inicjałacj H.Z jest szybka i solidna ) , ja jestem w trakcie załatwiania nerwy coraz większe bo ekipa juz przebiea nóżkami no to masz szczęście Mi trafiła się emerytka Na szczęście mojej ekipie przesunięcie terminu było na rękę, bo złapali jakąś fuchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.04.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Widzę, że teraz w temacie jest odkurzacz centralny. Muszę przyznać, że kiedyś myslałam że to zbędny luksus Budowa domu, to jest jeden wielki pie.... luksus a więc odkurzacz, to tam wsadzisz przy tzw. okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.04.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Widzę, że teraz w temacie jest odkurzacz centralny. Muszę przyznać, że kiedyś myslałam że to zbędny luksus Budowa domu, to jest jeden wielki pie.... luksus a więc odkurzacz, to tam wsadzisz przy tzw. okazji utrafiłaś w samo sedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 18.04.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Widzę, że teraz w temacie jest odkurzacz centralny. Muszę przyznać, że kiedyś myslałam że to zbędny luksus Budowa domu, to jest jeden wielki pie.... luksus a więc odkurzacz, to tam wsadzisz przy tzw. okazji utrafiłaś w samo sedno te puenty są powalające ale jakże prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 18.04.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 witam poświątecznie dzióbek trzymam kciuki za emerytke zeby dociągneła sprawę i nie poległa na polu bitwy ..... czy ktoś z Bezrzeczowców wybiera sie dzisiaj na spotkanie w sprawie zmiany WZ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 witam grupkę..... po swietach nic sie nie chce robic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 ...kupiłam olej do impregnacji mebli.....i po kawce pedze malowac mebelki...czas wystawic na zewnatrz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.04.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 witam grupkę..... po swietach nic sie nie chce robic.... mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts