bodekku 19.04.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.04.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witajcie! Uff! Goście się rozjechali. Ostatni wyjechali wczoraj o 22giejTeraz odpocznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.04.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam środowo!! Ale dziś miałam pobudkę, poduszką w łe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.04.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Dzieńdoberek wszystkim, mnie to chyba porąbało. Od rana nosi mnie zeby pojechać na budowę i chociaż popatrzyć na ten coraz ładniej zapowiadający sie ogród. O robocie w ziemi nie może być mowy, (walnął mi kręgosłup)ale chociaż posiedzieć, popatrzeć. Pojadę do pracki, zobaczę co słychować i jadę. Na wszelki wypadek wrzucę buty na zmianę do bagażnika. Może chociaż grabeczkami trochę pomacham. Miłego dnia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.04.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 dzióbek ty nigdzie nie jeździj czasu nie marnuj kup na allegro ja tam swojej małej kupilam za 130 zł nowy wóz baby born Patrzyłam kiedyś ale nie było ciekawych, spojrzę dzisiaj, tylko jakoś boje się płacić z góry za towar, zawsze jak zamawiam to tak żebym płaciła przy odbiorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.04.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 jest taka hurtownia na 26 kwietnia obok stacji benzynowej....dokladnie sie dowiem jutro Wiem, która, niewiem czemu nie pomyslałam o hurtowniach , podzwonię i popytam co mają, coby nie jechać nadaremno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.04.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Pytanko do wszystkich jestem na etapie sadzenia trawy i w związku z powyższym mam pytanko do grupki. Czy wiecie gdzie można wypozyczyć (a może ktoś z Was dysponuje) sprzętem do wałowania ziemi. Nie ukrywam, że byłam w jakims sklepie zorientować się ile to cudo kosztuje i stwierdziłam, że wydać 300,00 zł praktycznie na jedno użycie to dużo. A gdzie to później przechowywać. Siewnik już kupiłam bo oprócz posiania trawy będę go jeszcze mogła używać do nawożenia (co najmniej 2 razy w roku), a ten walec (czy jak to się tam nazywa) to tylko by mi później zawadzał. Może wiecie gdzie jest jakaś wypożyczalnia takowego sprzętu? Czekam na info. Iwonka Iwonka... u mnie było tak...trzy deski zbite...na deskach bloczki betonowe...i jazda....pieknie sie ubilo i wyrownało...( deski mam jak cos) Teska, też tak myślę, żeby załatwić tę sprawę jakimś substytutem, tylko powala mnie troche ta moja powierzchnia. Już tak myślałam, że buty podbiję jakimiś deskami i będę tak spacerować cały dzionek noga przy nodze. Samo zdrowie a i parę kilo mniej też by się przydało. Moja waga jest odpowiednia do wałowania. Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
didulina 19.04.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Czy ktoś z Was wie coś więcej o obwodnicy do Trzebiezy? Którędy będzie biegła, interesuje mnie Sławoszewo i Bartoszewo. Może wiecie gdzie szukać mapkę? Z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.04.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 jest taka hurtownia na 26 kwietnia obok stacji benzynowej....dokladnie sie dowiem jutro Wiem, która, niewiem czemu nie pomyslałam o hurtowniach , podzwonię i popytam co mają, coby nie jechać nadaremno Jest też hurtownia Oleńka na Pomorzanach. Tam mają wszystkie aksesoria niemowlęce, ale i zabawki też widziałam. Zeby moja córcia już się nie bawiła wózkiem to pewnie chętnie bym się go pozbyła a ma superacki (jak prawdziwy tylko mniejszych rozmiarów i 3-funkcyjny), ale ma 5,5 roku więc jeszcze niańczy te swoje lale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 19.04.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 jest taka hurtownia na 26 kwietnia obok stacji benzynowej....dokladnie sie dowiem jutro Wiem, która, niewiem czemu nie pomyslałam o hurtowniach , podzwonię i popytam co mają, coby nie jechać nadaremno Ja nie wiem dzióbek czy uda Ci się kupić cokolwiek w hurtowni zabawek, bo nie bardzo chcą sprzedawać pojedynczych sztuk osobom prywatnym. Radzę zajrzeć do C.H. Ster tam jest i geant i smyk - powinni cos tam mieć, jeszcze po świętach. Ale szczerze to polecam sklepy internetowe - mają taniej niż w supermarketach i dużo większy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.04.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 ZNALAZŁAM fajne wózki na alegro 3funkcyjny różowy z nosidełkiem i regulowaną rączką 98 +15 zł przesyłka za pobraniem. To chyba nie drogo, bo jak pamietam na jesieni widziałam na turzynie za 150 zł podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.04.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 ...kupiłam olej do impregnacji mebli.....i po kawce pedze malowac mebelki...czas wystawic na zewnatrz.... Teska, Gdzie się kupuje olej do impregnacji - ja potrzebuję do podłóg. Te twoje mebelki to ogrodowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 19.04.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Kogo interesuje co u mnie słychać? Pochwaliłabym się ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 chwal się Józiu, ja jestem ciekawa witam wszystkich po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 19.04.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Kogo interesuje co u mnie słychać? Pochwaliłabym się ........ Józia S. co tam słychać u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 19.04.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam was słonecznie Jeżeli się boisz Dzióbek kupować przez internet - chociaż nie ma czego jeżeli sprzedają w większych ilościach i mają dobre komentarze, to poczekaj do połowy maja pewnie w supermarketach przed dniem dziecka będą mieli jakiś wybór. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 19.04.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam Wszystkich, ja jak zwykle z pytankiem - ile płaciliście za położenie glazury i terakoty/gresu? Monka, a ty co się tak ociągasz? Pozdrawiam, adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.04.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Monka, a ty co się tak ociągasz? aaa bo na kaskę czekam no i męczę się z podjęciem pewnych decyzji ps. znalazłaś parapety? jak tak to gdzie i ile kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.04.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 witam poświątecznie dzióbek trzymam kciuki za emerytke zeby dociągneła sprawę i nie poległa na polu bitwy ..... czy ktoś z Bezrzeczowców wybiera sie dzisiaj na spotkanie w sprawie zmiany WZ ? Witam Ja się wybierałem i byłem. Dziś byliśmy także u Wójta. W poniedziałek idziemy do Wojewody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.04.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 witam środkowopóźno bo mam zap..... jak ta lala co do walca - ja mam dobrze, bo po sąsiedzku wypożyczam, ale taki walec wbrew pozorom nie jest jednorazowy:- przy zakładaniu trawnika trzeba zwałować- po zimie - trzeba zwałować- w latach następnych, zakładasz obręcze z kolcami i służy do "napowietrzania" (nie wiem czy to are... coś tam, czy werty...) pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts