Klaus 19.04.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 delfiku, ten kto Cię nie zna osobiście to pewnie z kontekstu Twoich wypowiedzi myśli "herod - baba" - zawsze z grubej rury wali. A Ty jesteś taka śliczna, skromna dziewczynka. pozdrówka To delf to nie jest ta wielka cycata baba? A ja myślałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.04.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Przecież nie będą się przejmowali "Panią Kowalską" której to płotek będą opsikiwały pieski z bloku naprzeciwko Ty to umiesz pocieszyć. I to kiedy, jak już fundamenty wylałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.04.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Właśnie odmówiłem wszystkie rezerwacje firm i ludzi. - budowy nie będzie. g..., k..., s..., h..., p..., f..., j... P.S. Oczywiście ognisko FORUM-owe dalej aktualne. A kiedy to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.04.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 P.S. Oczywiście ognisko FORUM-owe dalej aktualne. A kiedy to? No ciepło już się robi - więc chyba tuż tuż. Może coś w dłuuugi weekend ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 19.04.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 witam poświątecznie dzióbek trzymam kciuki za emerytke zeby dociągneła sprawę i nie poległa na polu bitwy ..... czy ktoś z Bezrzeczowców wybiera sie dzisiaj na spotkanie w sprawie zmiany WZ ? Witam Ja się wybierałem i byłem. Dziś byliśmy także u Wójta. W poniedziałek idziemy do Wojewody. ooo witaj no niestety wykonawca nas tak przetrzymał że nie zdążyliśmy ale dobrze wiedzieć że coś sie ruszyło kurcze to prawie strategia działania opracowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.04.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 ooo witaj no niestety wykonawca nas tak przetrzymał że nie zdążyliśmy ale dobrze wiedzieć że coś sie ruszyło kurcze to prawie strategia działania opracowana Ruszyło? Chyba raczej na dobre stanęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.04.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 No cóż. Trzeba być jednak dobrej myśli - zawsze mogło być gorzej. Właśnie odmówiłem wszystkie rezerwacje firm i ludzi. - budowy nie będzie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.04.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 i ponawiam pytanie ile kosztje wynajęcie 2 pokojowego mieszkania?????????? ja wynajmowałam 5 lat temu (ale chyba ceny się nie zmieniły) 500 zł + opłaty, a kwartalnie to 450 zł miesięcznie + opłaty i moi sublokatorzy wybrali wersje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 19.04.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Adria podziel sie prosze namiarami na tynkarzy. Własnie szukam ekipy od tynków cem-wap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 19.04.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 ooo witaj no niestety wykonawca nas tak przetrzymał że nie zdążyliśmy ale dobrze wiedzieć że coś sie ruszyło kurcze to prawie strategia działania opracowana Ruszyło? Chyba raczej na dobre stanęło. taaak chyba sie niewłasciwie wyraziłam.... czy u Ciebie buduje pan w okularach? wczoraj wizytowaliśmy teren i z ciekawości zajechaliśmy na twoja ulicę po prawej stoi dom z bialej silki a po lewej taki mocno wykonczony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 19.04.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Powiedzcie, jesli wiecie, jaki jest koszt wylania schodow betonowych dwuzabiegowych (ok.18 stopni) w "naszym rejonie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.04.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Adria podziel sie prosze namiarami na tynkarzy. Własnie szukam ekipy od tynków cem-wap. poszukaj firmy o nazwie Lech-Bud, podobno robią bardzo porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 19.04.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Kurcze tylko o ktory Lech-bud chodzi, bo jest kilka w okolicy z czego jeden z Goleniowa (fajnie bo mialabym na miejscu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 19.04.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Jeżeli chodzi o schody to my mamy zamontowane schody z Rintala (pl. Orła Białego) Jesteśmy zadowoleni. Przyjechali z firmy pomierzyli, drugi raz widziałam ich przy montażu gotowych elementów. Szybko, sprawnie i do tej pory jestem zadowolona. (2 lata temu montowali) Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 19.04.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Klaus glowa do gory . Czasem cos co sie wydaje nieosiagalne, udaje się. Nam udalo sie zlapac ekipe od klinkieru, powszechnie uwazana za nieuchwytną dla malych zleceń - typu domek jednorodzinny. Wlasnie kończą prace. Przy okazji wielkie dzięki za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.04.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Klaus glowa do gory . Czasem cos co sie wydaje nieosiagalne, udaje się. Nam udalo sie zlapac ekipe od klinkieru, powszechnie uwazana za nieuchwytną dla malych zleceń - typu domek jednorodzinny. Wlasnie kończą prace. Przy okazji wielkie dzięki za namiary. A która to i jakie koszty ponieśliście jeśli można zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.04.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam was słonecznie Jeżeli się boisz Dzióbek kupować przez internet - chociaż nie ma czego jeżeli sprzedają w większych ilościach i mają dobre komentarze, to poczekaj do połowy maja pewnie w supermarketach przed dniem dziecka będą mieli jakiś wybór. Asia Dzióbek, ja zawsze kupuję (bez obaw) psią karmę na Allegro. Zasada jest jedna. Kupuj u sprzedawcy, który ma dużo dobrych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.04.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Kto mi powie jakie są obecnie na rynku ceny mieszkań do wynajęcia np dwupokojowe? Ja słyszałam o cenie 700 plus opłaty. Mieszkanie małe, "prawie" dwupokojowe (dwa pokoje połączone lub jak kto woli, rozdzielone jedynie fragmentem ściany), ładna, chociaż niezbyt duża łazienka i "ślepa" kuchnia, ósme pietro w wieżowcu z wielkiej płyty. Na pewno cena zależy też od lokalizacji i standardu mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.04.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 a kto ci robi schody? masz sprawdzonych stolarzy? Kolejna ekipa górali, tynki też robili górale. Wg mojej oceny (wizualnej) super, poza tym robią już tutaj kilka lat, więc chyba wszystko ok. Adria, czy ja też mogę prosic o namiary? Tylko proszę, nie strasz ich moim kierownikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.04.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 delfiku, ten kto Cię nie zna osobiście to pewnie z kontekstu Twoich wypowiedzi myśli "herod - baba" - zawsze z grubej rury wali. A Ty jesteś taka śliczna, skromna dziewczynka. pozdrówka To delf to nie jest ta wielka cycata baba? A ja myślałem... No, no Klaus, uważaj! Bo obudzisz w Delfie bojowy duch i dopiero sie okaże, że cycata czy nie ale jednak herod-baba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts