trobe 19.04.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 No cóż. Trzeba być jednak dobrej myśli - zawsze mogło być gorzej. Właśnie odmówiłem wszystkie rezerwacje firm i ludzi. - budowy nie będzie. Tomadyna, trzymaj się. Może jednak uda się coś osiągnąc podczas rozmowy z wojewodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 19.04.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Powiedzcie mi o co chodzi z tymi działkami na Bezrzeczu? Zmienili wam warunki zabudowy? Budują bloki - dobrze zrozumiałam. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 19.04.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 i ponawiam pytanie ile kosztje wynajęcie 2 pokojowego mieszkania?????????? My 9 lat temu (jak ten czas leci) na Rugiańskiej w bloku na 5 piętrze (na 10 możliwych) płaciliśmy 700 zł + opłaty za 2 pokojowe "umeblowane" gdzie karaluchy urządzały sobie biegi na przełaj. Lepszego nikt nie chciał nam wynająć. Przeważnie odkładano słuchawkę w momencie gdy mówiliśmy,że z dzieckiem. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.04.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 ...kupiłam olej do impregnacji mebli.....i po kawce pedze malowac mebelki...czas wystawic na zewnatrz.... Teska, Gdzie się kupuje olej do impregnacji - ja potrzebuję do podłóg. Te twoje mebelki to ogrodowe? Joziu...ja do twardego drewna.Kupilam w Jysku.....na mieszka. CO U CIEBIE SLYCHAC!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.04.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 DIDI 2 pokoje 700 zł i opłaty. norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.04.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 no i wies.....od 9 do prawie 20 pradu nie bylo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.04.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Czupurek a do kogo mam zaadresowac pismo o zwrot kaski....bo mnie w enei poinformaowano ze prada mialo nie byc do 16......i ze teraz moge wystapic o kaske... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.04.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam was słonecznie Jeżeli się boisz Dzióbek kupować przez internet - chociaż nie ma czego jeżeli sprzedają w większych ilościach i mają dobre komentarze, to poczekaj do połowy maja pewnie w supermarketach przed dniem dziecka będą mieli jakiś wybór. Asia Dzióbek, ja zawsze kupuję (bez obaw) psią karmę na Allegro. Zasada jest jedna. Kupuj u sprzedawcy, który ma dużo dobrych opinii. KUPIŁAM WÓZEK Jutro najdalej pojutrze ma być, płatne przy odbiorze, 10 zł drozej bo tylko ten sprzedawca (a miał sporo opini pozytywnych) chciał sprzedać, bo inni nie sprzedaja nowicjuszom bez jakiegoś kodu który mam dostać pocztą. Aż się ciszę na samą myśl jaką radość będzie miała malutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.04.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 i ponawiam pytanie ile kosztje wynajęcie 2 pokojowego mieszkania?????????? My 9 lat temu (jak ten czas leci) na Rugiańskiej w bloku na 5 piętrze (na 10 możliwych) płaciliśmy 700 zł + opłaty za 2 pokojowe "umeblowane" gdzie karaluchy urządzały sobie biegi na przełaj. Lepszego nikt nie chciał nam wynająć. Przeważnie odkładano słuchawkę w momencie gdy mówiliśmy,że z dzieckiem. Asia dlatego pewnie, że z dzieckiem trudno się pozbyć zimą lokatorów, ja osobiście jak wynajmowałam to było mi wsio Ale trafiło się małżeństwo samotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 19.04.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 i ponawiam pytanie ile kosztje wynajęcie 2 pokojowego mieszkania?????????? My 9 lat temu (jak ten czas leci) na Rugiańskiej w bloku na 5 piętrze (na 10 możliwych) płaciliśmy 700 zł + opłaty za 2 pokojowe "umeblowane" gdzie karaluchy urządzały sobie biegi na przełaj. Lepszego nikt nie chciał nam wynająć. Przeważnie odkładano słuchawkę w momencie gdy mówiliśmy,że z dzieckiem. Asia dlatego pewnie, że z dzieckiem trudno się pozbyć zimą lokatorów, ja osobiście jak wynajmowałam to było mi wsio Ale trafiło się małżeństwo samotne Czy z dzieckiem czy bez to jest trudno się pozbyć. Ale odkładanie słuchawki bez słowa....... Ja wnajmuję na krótkotrwałe pobyty ale wolę jak są z dziećmi to przynajmniej wieczorami i w nocy jest spokój. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.04.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 witam środkowo późno bo mam zap..... jak ta lala co do walca - ja mam dobrze, bo po sąsiedzku wypożyczam, ale taki walec wbrew pozorom nie jest jednorazowy: - przy zakładaniu trawnika trzeba zwałować - po zimie - trzeba zwałować - w latach następnych, zakładasz obręcze z kolcami i służy do "napowietrzania" (nie wiem czy to are... coś tam, czy werty...) pozdrawiam wszystkich no proszę, człowiek się całe życie uczy, zastanawiam się tylko dlaczego po zimie trzeba trawę zwałować (nie przygniecie się?). Odnośnie areacji to miałam w planie kupić takie buty z kolcami mniej miejsca zajmują, a tak to chyba będę musiała postawić wielką szopę gospodarczą żeby pomieścić wszystkie potrzebne narzędzia ogrodnicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.04.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem Jaka szkoda ze juz po swietach i trzeba brac sie do roboty Didi ja place za kawalerke 800 plus prad nowe budownictwo a takie 2 pokojowe to z800-1000 zalezy od standardu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 delfiku, ten kto Cię nie zna osobiście to pewnie z kontekstu Twoich wypowiedzi myśli "herod - baba" - zawsze z grubej rury wali. A Ty jesteś taka śliczna, skromna dziewczynka. pozdrówka To delf to nie jest ta wielka cycata baba? A ja myślałem... Och, Ci mężczyźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 19.04.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Odnośnie areacji to miałam w planie kupić takie buty z kolcami mniej miejsca zajmują, a tak to chyba będę musiała postawić wielką szopę gospodarczą żeby pomieścić wszystkie potrzebne narzędzia ogrodnicze. Hm, to chyba masz trawę Wembley? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.04.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Odnośnie areacji to miałam w planie kupić takie buty z kolcami mniej miejsca zajmują, a tak to chyba będę musiała postawić wielką szopę gospodarczą żeby pomieścić wszystkie potrzebne narzędzia ogrodnicze. Hm, to chyba masz trawę Wembley? czyżby te buty z kolcami? Trawy Wembley nie mam, ale małe boisko do gry w kometkę lub siatkówkę napewno będzie. Co do trawy do kupiłam Trawy z Iławy - 40 kg (jest to polska trawa i ponoć jakościowo nie gorsza niż Wembley). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.04.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 My 9 lat temu (jak ten czas leci) na Rugiańskiej w bloku na 5 piętrze (na 10 możliwych) płaciliśmy 700 zł + opłaty za 2 pokojowe "umeblowane" gdzie karaluchy urządzały sobie biegi na przełaj. Lepszego nikt nie chciał nam wynająć. Przeważnie odkładano słuchawkę w momencie gdy mówiliśmy,że z dzieckiem. Asia my też płaciliśmy 700 + opłaty za mieszkanie w bloku na Witkiewicza, chyba 7 czy 8 piętro. Też z wielką łaską z powodu dziecka, o psie nie wspominaliśmy . Jakies 6-7 lat temu. Obecnie spokojnie można wołać 1000 + opłaty, jak atrakcyjne miejsce to i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.04.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 no i ponownie pierwsza witam grupke...czwartkowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.04.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.04.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem Jaka szkoda ze juz po swietach i trzeba brac sie do roboty Didi ja place za kawalerke 800 plus prad nowe budownictwo a takie 2 pokojowe to z800-1000 zalezy od standardu wszyskim dziękuję za informacje czyli 550 + opłaty to nie jest wygurowana cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.04.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 pozdrawiam czwartkowo! i słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts