zbigx 20.04.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 kto mnie oświaci jakie są ceny i od kogo warto brać bramę wjazdową przesuwaną - szerokość ok 3,5m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.04.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 kto mnie oświaci jakie są ceny i od kogo warto brać bramę wjazdową przesuwaną - szerokość ok 3,5m. Karo koło Nomi Wesa koło Selfy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 20.04.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 20.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Bramy przesuwne ma też Arkadia na świerczewskiej w Centrum Ogrodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 21.04.2006 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam piątkowo. Ponieważ należę do grupy tych, co urodzili się z berecikiem przybitym do głowy melduję, że od wczoraj moja ekipa zaczęła prace budowlane, więc powinnam odetchnąc ale oczywiście okazało się, że hurtownia dostarczyła Silkę w tak koszmarnym stanie, że będę ją dzisiaj reklamowac. Ciekawa jestem kto na kogo zrzuci odpowiedzialnośc - hurtownia na producenta, czy producent na hurtownię? A może na mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 21.04.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam piątkowo. Ponieważ należę do grupy tych, co urodzili się z berecikiem przybitym do głowy melduję, że od wczoraj moja ekipa zaczęła prace budowlane, więc powinnam odetchnąc ale oczywiście okazało się, że hurtownia dostarczyła Silkę w tak koszmarnym stanie, że będę ją dzisiaj reklamowac. Ciekawa jestem kto na kogo zrzuci odpowiedzialnośc - hurtownia na producenta, czy producent na hurtownię? A może na mnie? Witam piąteczkowo od razu sie pochwal ktorą masz hurtownie ponieważ ja stoje przed wyborem ostatecznym hurt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.04.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.04.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.04.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Moi mili mam pytakno natury zapachy?Totalnym laikiem to nie jestem, ale mam "koleżankę", za którą nie koniecznie przepadam i ona wyskoczyła mi ostatnio z perfumami "givenchy trójka". Co to jest ta "trójka"? Przeleciałam już chyba wszyskie strony necikowe z perfumami ale tego nie znalazłam. Może to jakieś inne oznaczenie?Kto się na tym zna? A może któraś z pań tego używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 21.04.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Didi ja takich nie używam to ci nie podpowiem Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.04.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Didi ja takich nie używam to ci nie podpowiem Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 21.04.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 21.04.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Givenchy III - oznacza trzecia edycje a nie nazwe konkretnych perfum pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.04.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Givenchy III - oznacza trzecia edycje a nie nazwe konkretnych perfum pzdr a których? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 21.04.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Chyba jednak i edycje i perfumyhttp://www.advancedwebsearch.info/shop/result.aspx?orig=10&keyword=givenchy%20iiiJak ten link nie pojdzie t wpisz w google 'givenchy lii lub III lub iii" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.04.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Chyba jednak i edycje i perfumy http://www.advancedwebsearch.info/shop/result.aspx?orig=10&keyword=givenchy%20iii Jak ten link nie pojdzie t wpisz w google 'givenchy lii lub III lub iii" mam to lecę do perfumeri po próbkę a co muszę wiedzieć jak to pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.04.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 kto mnie oświaci jakie są ceny i od kogo warto brać bramę wjazdową przesuwaną - szerokość ok 3,5m. najkorzystniej cenowo wychodzi: - artbram 421-35-00 - gumieńce (kurcze nie pamiętam ale zapytaj Teski) - bramont 482-23-42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.04.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Moi mili mam pytakno natury zapachy? Totalnym laikiem to nie jestem, ale mam "koleżankę", za którą nie koniecznie przepadam i ona wyskoczyła mi ostatnio z perfumami "givenchy trójka". Co to jest ta "trójka"? Przeleciałam już chyba wszyskie strony necikowe z perfumami ale tego nie znalazłam. Może to jakieś inne oznaczenie? Kto się na tym zna? A może któraś z pań tego używa? nie używam tych, więc się nie znam. ale tak z zaczepnej ciekawości: co ma lubienie z prezentem? jakbyś ją lubiała to, zapach/nazwa by się podobała? najprościej - nie lubisz - nie kumpluj się, nie będzie problemów z prezentami. (tylko mi się nie obrażać tutaj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.04.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Didi - patrzą po dalszych twoich odpowiedziach to, chyba nie ona tobie, a odwrotnie ma być. czyli ty masz kupić, a to już inna sprawa. chociaż i tak pozostaje pytanie: co ma lubienie do marki prezentu itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.04.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Moi mili mam pytakno natury zapachy? Totalnym laikiem to nie jestem, ale mam "koleżankę", za którą nie koniecznie przepadam i ona wyskoczyła mi ostatnio z perfumami "givenchy trójka". Co to jest ta "trójka"? Przeleciałam już chyba wszyskie strony necikowe z perfumami ale tego nie znalazłam. Może to jakieś inne oznaczenie? Kto się na tym zna? A może któraś z pań tego używa? nie używam tych, więc się nie znam. ale tak z zaczepnej ciekawości: co ma lubienie z prezentem? jakbyś ją lubiała to, zapach/nazwa by się podobała? najprościej - nie lubisz - nie kumpluj się, nie będzie problemów z prezentami. (tylko mi się nie obrażać tutaj) ale to nie chodzi o prezent tylko, że "podniecona" opowiadała mi przez telefon, że takowe sobie sama kupiła, a ja z czystej ciekawości chcę wiedzieć co to za zapach, żeby nie wyjśc przy niej za laika (taka obrona - przeciwnika trzeba znać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts