czupurek 21.04.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 a wogóle to jestem jak magister chamidło nawet się nie przywitałam więc Witam piąteczkowo, niedługo weekend choć nie dla mnie, znowu idę poudawać naukę pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigx 21.04.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 21.04.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Moi mili mam pytakno natury zapachy? Totalnym laikiem to nie jestem, ale mam "koleżankę", za którą nie koniecznie przepadam i ona wyskoczyła mi ostatnio z perfumami "givenchy trójka". Co to jest ta "trójka"? Przeleciałam już chyba wszyskie strony necikowe z perfumami ale tego nie znalazłam. Może to jakieś inne oznaczenie? Kto się na tym zna? A może któraś z pań tego używa? Wiem że są first ale o trójce nie słyszalm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.04.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam wszystkich . A u mnie wszystko sie psuje najpierw aparat fotograficzny a teraz fax . Jak to mowicie rece z gaciami opadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.04.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Didi - patrzą po dalszych twoich odpowiedziach to, chyba nie ona tobie, a odwrotnie ma być. czyli ty masz kupić, a to już inna sprawa. chociaż i tak pozostaje pytanie: co ma lubienie do marki prezentu itd. no to mało czytelnie opisałm swój dylemat, ale już chyba wiadomo o co chodzi ona sobie sama kupiła a do mnie zadzwoniła aby się pochwalić a ja nie chcę wyjść na taką co nie wie co to takiego więc pytam was, bo Was lubię bardziej niż ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.04.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 ale to nie chodzi o prezent tylko, że "podniecona" opowiadała mi przez telefon, że takowe sobie sama kupiła, a ja z czystej ciekawości chcę wiedzieć co to za zapach, żeby nie wyjśc przy niej za laika (taka obrona - przeciwnika trzeba znać) aaaaaaaaaaaa takie buty. powinnaś dać spokój i tak nie jesteś w stanie poznać wszystkich marek, nr i zapachów, gdzieś i tak będziesz laikiem i nie wydaje mi się żeby to, była ujma jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.04.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 ale to nie chodzi o prezent tylko, że "podniecona" opowiadała mi przez telefon, że takowe sobie sama kupiła, a ja z czystej ciekawości chcę wiedzieć co to za zapach, żeby nie wyjśc przy niej za laika (taka obrona - przeciwnika trzeba znać) aaaaaaaaaaaa takie buty. powinnaś dać spokój i tak nie jesteś w stanie poznać wszystkich marek, nr i zapachów, gdzieś i tak będziesz laikiem i nie wydaje mi się żeby to, była ujma jakaś Niech żyje asertywność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.04.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Z ta asortywnoscia bywa roznie . najgorsze dla mnie jest powrot do pracy po wypoczynku . czy wy tez tak macie ze po powrocie potrzebujecie z 3 dni zeby dojsc normalnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 21.04.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Didi - patrzą po dalszych twoich odpowiedziach to, chyba nie ona tobie, a odwrotnie ma być. czyli ty masz kupić, a to już inna sprawa. chociaż i tak pozostaje pytanie: co ma lubienie do marki prezentu itd. no to mało czytelnie opisałm swój dylemat, ale już chyba wiadomo o co chodzi ona sobie sama kupiła a do mnie zadzwoniła aby się pochwalić a ja nie chcę wyjść na taką co nie wie co to takiego więc pytam was, bo Was lubię bardziej niż ją To ty idź do perfumerii (zrób wywiad co jest najmodniejsze) nazbieraj próbek i załatw ją innymi nazwami Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.04.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Didi - patrzą po dalszych twoich odpowiedziach to, chyba nie ona tobie, a odwrotnie ma być. czyli ty masz kupić, a to już inna sprawa. chociaż i tak pozostaje pytanie: co ma lubienie do marki prezentu itd. no to mało czytelnie opisałm swój dylemat, ale już chyba wiadomo o co chodzi ona sobie sama kupiła a do mnie zadzwoniła aby się pochwalić a ja nie chcę wyjść na taką co nie wie co to takiego więc pytam was, bo Was lubię bardziej niż ją Problem to się pojawi jak Tobie również się będzie podobał ten zapach, a nie będziesz chciała pachnieć tak jak koleżanka której nie lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 21.04.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Didi - patrzą po dalszych twoich odpowiedziach to, chyba nie ona tobie, a odwrotnie ma być. czyli ty masz kupić, a to już inna sprawa. chociaż i tak pozostaje pytanie: co ma lubienie do marki prezentu itd. no to mało czytelnie opisałm swój dylemat, ale już chyba wiadomo o co chodzi ona sobie sama kupiła a do mnie zadzwoniła aby się pochwalić a ja nie chcę wyjść na taką co nie wie co to takiego więc pytam was, bo Was lubię bardziej niż ją Problem to się pojawi jak Tobie również się będzie podobał ten zapach, a nie będziesz chciała pachnieć tak jak koleżanka której nie lubisz Jest tyle zapachów, że na pewno coś wybierzesz innego dla siebie. Ja nigdy się nie mogę zdecydować i wtedy wysyłam Roberta. Wyślij swojego jak już będziesz mogła. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 21.04.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Odpisałam tomadynie a myślałam,że to didi. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.04.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 kto mnie oświaci jakie są ceny i od kogo warto brać bramę wjazdową przesuwaną - szerokość ok 3,5m. najkorzystniej cenowo wychodzi: - artbram 421-35-00 - gumieńce (kurcze nie pamiętam ale zapytaj Teski) - bramont 482-23-42 Ale to chyba nie o garażowe chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 21.04.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam piąteczkowo no prosże dzisiaj sam babiniec (prawie) i kobitki wiosnę czują bo nowych zapachów, perfum poszukuja, więc powiem tylko tak: Ja nigdy nie kierują się żadną modą, badź sugestiami koleżanek i innych dobrych duszków. Jak mam zamiar wydać kasę na perfumy (niemało przecież kosztują) to zawsze robię to sama i bez żadnych sugestii. Najpierw korzystam z próbek i przyzyczajam się do nowego zaqpachu. Później dopiero jak mi przypasuje do idę na całość i kupuję. Nienawidze tego rodzaju prezentów (nawet od męża). No chyba, że to już sprawdzony przeze mnie zapach. Inne kosmetyki, kremy, itp także. Pozdrawiam i życze miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 21.04.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam wszystkich, u mnie schną tynki i posadzki i kładziemy polbruk. W przyszłym tygodniu pokażę zdjęcia, bo czekam na montaż bramy. Będziecie w szoku. Ja jednak zdolna jestem ........... Też uważam, że jak sie człowiek sam nie pochwali, to... pozdrawiam. To ja też się chwalę. Wczoraj pytałam Was o możliwość wypożyczenia gdzieś wałka czy walca do trawy. Wyobraźcie sobie że mój mąż zrobił mi już prezent i kupił w sklepie. Cena dość atrakcyjna bo około 100 zł (na wodę lub piasek) a kupił w NOMi to tak dla tych, którzy też by się chcieli zaopatrzyć w takie coś. Ale on, tzn mój mąż naiwny chyba jakiś myśli że ja będę tym jutro jeżdzić i wałować. - chora przecież jestem Zdziwi sie jutro jak zobaczy że ja wyciągnę leżaczek i będę leżeć. Podobno Teska zapowiedziała na jutro pogode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.04.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 kto mnie oświaci jakie są ceny i od kogo warto brać bramę wjazdową przesuwaną - szerokość ok 3,5m. najkorzystniej cenowo wychodzi: - artbram 421-35-00 - gumieńce (kurcze nie pamiętam ale zapytaj Teski) - bramont 482-23-42 Ale to chyba nie o garażowe chodzi. oni mają też wjazdówki. ja brałam wjazdową w artbramie (wyszło najtaniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.04.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 kto mnie oświaci jakie są ceny i od kogo warto brać bramę wjazdową przesuwaną - szerokość ok 3,5m. najkorzystniej cenowo wychodzi: - artbram 421-35-00 - gumieńce (kurcze nie pamiętam ale zapytaj Teski) - bramont 482-23-42 Ale to chyba nie o garażowe chodzi. Bramont robi też bramy przesuwne i ma sprawdzoną ekipę do wykonania np. murków z klinkieru. ps. do końca kwietnia w bramocie jest promocyjna cena na bramy Krispola m.in. w okleinie orzech, złoty dąb i bodajże machoń oraz jakikolwiek kolor z palety RAL. Za okleinę lub kolor jest dopłata 100 zł. To tak gdyby ktoś potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.04.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 To ja też się chwalę. Wczoraj pytałam Was o możliwość wypożyczenia gdzieś wałka czy walca do trawy. Wyobraźcie sobie że mój mąż zrobił mi już prezent i kupił w sklepie. Cena dość atrakcyjna bo około 100 zł (na wodę lub piasek) a kupił w NOMi to tak dla tych, którzy też by się chcieli zaopatrzyć w takie coś. Ale on, tzn mój mąż naiwny chyba jakiś myśli że ja będę tym jutro jeżdzić i wałować. - chora przecież jestem Zdziwi sie jutro jak zobaczy że ja wyciągnę leżaczek i będę leżeć. Podobno Teska zapowiedziała na jutro pogode. no i po kłopocie. choruj długo (tzn symuluj) bo uprzedzam taki walec może być ciężki jak cholerka. w zeszłym roku jak wałowaliśmy (a zeszło nam 4 godz), niestety musiałam w połowie pracy pomóc małżowi, bo już nie dawał rady ciągać żelastwa (nie wiem czym był wypełniony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.04.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Didi - patrzą po dalszych twoich odpowiedziach to, chyba nie ona tobie, a odwrotnie ma być. czyli ty masz kupić, a to już inna sprawa. chociaż i tak pozostaje pytanie: co ma lubienie do marki prezentu itd. no to mało czytelnie opisałm swój dylemat, ale już chyba wiadomo o co chodzi ona sobie sama kupiła a do mnie zadzwoniła aby się pochwalić a ja nie chcę wyjść na taką co nie wie co to takiego więc pytam was, bo Was lubię bardziej niż ją Problem to się pojawi jak Tobie również się będzie podobał ten zapach, a nie będziesz chciała pachnieć tak jak koleżanka której nie lubisz Jest tyle zapachów, że na pewno coś wybierzesz innego dla siebie. Ja nigdy się nie mogę zdecydować i wtedy wysyłam Roberta. Wyślij swojego jak już będziesz mogła. Asia ja już mam swój ulubiony Armani gio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.04.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 To ja też się chwalę. Wczoraj pytałam Was o możliwość wypożyczenia gdzieś wałka czy walca do trawy. Wyobraźcie sobie że mój mąż zrobił mi już prezent i kupił w sklepie. Cena dość atrakcyjna bo około 100 zł (na wodę lub piasek) a kupił w NOMi to tak dla tych, którzy też by się chcieli zaopatrzyć w takie coś. Ale on, tzn mój mąż naiwny chyba jakiś myśli że ja będę tym jutro jeżdzić i wałować. - chora przecież jestem Zdziwi sie jutro jak zobaczy że ja wyciągnę leżaczek i będę leżeć. Podobno Teska zapowiedziała na jutro pogode. no i po kłopocie. choruj długo (tzn symuluj) bo uprzedzam taki walec może być ciężki jak cholerka. w zeszłym roku jak wałowaliśmy (a zeszło nam 4 godz), niestety musiałam w połowie pracy pomóc małżowi, bo już nie dawał rady ciągać żelastwa (nie wiem czym był wypełniony) pewnie tradycyjnie wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts