Teska 24.04.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Czupurek komp działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 hmmmm posta Czupurka.....nie widze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.04.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witam wszystkichTeska - to, dobrze, bo właśnie miałam pytać jak załatwiłaś sprawę. wczorajsza burza, któa szła od szczecina, poburczała u nas chwilę przed granicą wiochy i ...... sobie gdzieś poszła. nawet kropli deszczu kurka za 2 dni mam egzamin gimnazjalny, już dziś mnie żołądek bolia co będzie jutro i pojutrze? pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witam wszystkich Teska - to, dobrze, bo właśnie miałam pytać jak załatwiłaś sprawę. wczorajsza burza, któa szła od szczecina, poburczała u nas chwilę przed granicą wiochy i ...... sobie gdzieś poszła. nawet kropli deszczu kurka za 2 dni mam egzamin gimnazjalny, już dziś mnie żołądek boli a co będzie jutro i pojutrze? pozdrawiam wszystkich ech....beda ci sie nogi i ręce trzesły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.04.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.04.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Okropna burza i ulewa Moje dziecko zachwycone, patrzy w okno i czeka na błyskawicę, a jak zagrzmi mówi ciuchcia Mój syn jak się bał burzy to mówiłam mu, że to chmurki się bucają i aniołki robią zdjęcia i teraz się nie boi. Córa raczej nie chce w to wierzyć i trochę jest przestraszona. Asia A ja mimo, że jestem dużą dziewczynką, nadal baaaardzo się boję burzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.04.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam poniedziałkowo szaro i buro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.04.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Okropna burza i ulewa Moje dziecko zachwycone, patrzy w okno i czeka na błyskawicę, a jak zagrzmi mówi ciuchcia ulewa???? blyskawice???? a kiedy były? Między 20-21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.04.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 A ja mimo, że jestem dużą dziewczynką, nadal baaaardzo się boję burzy Ja w domu nie ale jak na dworzu to uciekam co sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.04.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 gruśka - odezwę się obecnie jestem w niedoczasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.04.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Klaus - nie masz racji (w temacie drewnianym)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.04.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 na razie najbardziej skłaniam sie ku Promix w Mierzynie , ale zamierzam jeszcze z nimi negocjować A z czego budujesz z pth25 jak w projekcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.04.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 A ja mimo, że jestem dużą dziewczynką, nadal baaaardzo się boję burzy Ja w domu nie ale jak na dworzu to uciekam co sił ja nawet w domku - boję się i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Okropna burza i ulewa Moje dziecko zachwycone, patrzy w okno i czeka na błyskawicę, a jak zagrzmi mówi ciuchcia ulewa???? blyskawice???? a kiedy były? Między 20-21 to moją wieś omineła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.04.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Mój syn jak się bał burzy to mówiłam mu, że to chmurki się bucają i aniołki robią zdjęcia i teraz się nie boi. Córa raczej nie chce w to wierzyć i trochę jest przestraszona. Asia Moja to się mało czego boi. Długo musiałam też tłumaczyć że nie wszystkie pieski są dobre i teraz boi się dużych, ale małych wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.04.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam poniedzialkowo Ja bardzo lubie burze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 no nie zapowaidaja przymrozki!!!!!!! w majowy weekendzik a ja chcialam nabyc kwiatki na tarasik...w tym bugenwille...( podobno pieknie kwitnie i roslina wieloletnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Mój syn jak się bał burzy to mówiłam mu, że to chmurki się bucają i aniołki robią zdjęcia i teraz się nie boi. Córa raczej nie chce w to wierzyć i trochę jest przestraszona. Asia Moja to się mało czego boi. Długo musiałam też tłumaczyć że nie wszystkie pieski są dobre i teraz boi się dużych, ale małych wcale bład! bo te małe to najęsciej sa grozniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 24.04.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Uff ale tydzień Dzisiaj ekipa skończyla klasc klinkier na elewacji.Inna ekipa dokończyła montaż okien. Ogrodzenie wyznaczone. W pewnej chwili na budowie bylo jak w ulu. Trzy ekipy pracujące równolegle. Do tego piekna pogoda. Serce rośnie... A kto Ci montował okna i jak sobie poradzili z montażem w ścianie 3W. Jle wzięli za klinkier? A może jakieś zdjęcie nam pokażesz? Okna zamawiałam w Welecie (Maszewo), drewniane, montaz w cenie. Dodatkowo doplacilam za uszczelki do klinkieru ok 200 pln. Okna są zamontowane na płaskownikach, tak by były wmontowane na wysokosci docieplenia, nie są zlicowane z murem. Za klinkier płace 120/m2. Wiem, że to dość wysoka cena ale naprawde ekipa jest warta takiej. Zastrzeżeń brak. Postaram się wkleić jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Uff ale tydzień Dzisiaj ekipa skończyla klasc klinkier na elewacji.Inna ekipa dokończyła montaż okien. Ogrodzenie wyznaczone. W pewnej chwili na budowie bylo jak w ulu. Trzy ekipy pracujące równolegle. Do tego piekna pogoda. Serce rośnie... A kto Ci montował okna i jak sobie poradzili z montażem w ścianie 3W. Jle wzięli za klinkier? A może jakieś zdjęcie nam pokażesz? Okna zamawiałam w Welecie (Maszewo), drewniane, montaz w cenie. Dodatkowo doplacilam za uszczelki do klinkieru ok 200 pln. Okna są zamontowane na płaskownikach, tak by były wmontowane na wysokosci docieplenia, nie są zlicowane z murem. Za klinkier płace 120/m2. Wiem, że to dość wysoka cena ale naprawde ekipa jest warta takiej. Zastrzeżeń brak. Postaram się wkleić jakieś zdjęcia. witaj cena za klinkier jest normalna.Ja poltora roku do tylu placilam ciut mniej ( za murki) a teraz ten naprawde dobry klinkieciarz bierze cos jkolo 110 zł...ale powiem wart jest tej ceny.nic sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts