Teska 24.04.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witam wszystkich Teska - to, dobrze, bo właśnie miałam pytać jak załatwiłaś sprawę. wczorajsza burza, któa szła od szczecina, poburczała u nas chwilę przed granicą wiochy i ...... sobie gdzieś poszła. nawet kropli deszczu kurka za 2 dni mam egzamin gimnazjalny, już dziś mnie żołądek boli a co będzie jutro i pojutrze? pozdrawiam wszystkich aha pamietasz??? nalezy zrobic rozpoczecie sezonu na piechote albo rowerkiem zapraszam na naowych mebelkach....kurka pomalowalam juz 2 razy olejem...schna....jescze raz pomaluje i nic im nie bedzie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.04.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 no nie zapowaidaja przymrozki!!!!!!! w majowy weekendzik a ja chcialam nabyc kwiatki na tarasik...w tym bugenwille...( podobno pieknie kwitnie i roslina wieloletnia) Witam, no nie, a ja chciałam się pourlopować , to co, mam wyciągać narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 no nie zapowaidaja przymrozki!!!!!!! w majowy weekendzik a ja chcialam nabyc kwiatki na tarasik...w tym bugenwille...( podobno pieknie kwitnie i roslina wieloletnia) Witam, no nie, a ja chciałam się pourlopować , to co, mam wyciągać narty? narty to nie ale wiadomosc o przymrozkach.....ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.04.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Kto z Was kładł płytki na taras i cokół? Jakie ceny za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Kto z Was kładł płytki na taras i cokół? Jakie ceny za m2? ja dopiero bede w polowie maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 aha ceny rozne....Mi bedzie kładł...forumowy Maro74 tzn jego ojciec a on bedzie nadzorował.... ja w kazdym razie jesli chodzi o taras to chciałam miec porzadnego kafelkarza.....zeby zrobil..i zapomniał...on i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 24.04.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Teska troszkę inaczej sobie Ciebie wyobrażałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 24.04.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 aha pamietasz??? nalezy zrobic rozpoczecie sezonu na piechote albo rowerkiem zapraszam na naowych mebelkach....kurka pomalowalam juz 2 razy olejem...schna....jescze raz pomaluje i nic im nie bedzie straszne pewnie, że tak! powiedz tylko kiedy, a piechotką tup, tup, tup. od 28-go kwietnia godz. 18.00 do 7-go maja godz. 22.00. mam wolne, lub prawie wolne. w każdym bądź razie na luzie, bo do pracki nie idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Teska troszkę inaczej sobie Ciebie wyobrażałam hahahah bom i inaczej wygladam:) teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 aha pamietasz??? nalezy zrobic rozpoczecie sezonu na piechote albo rowerkiem zapraszam na naowych mebelkach....kurka pomalowalam juz 2 razy olejem...schna....jescze raz pomaluje i nic im nie bedzie straszne pewnie, że tak! powiedz tylko kiedy, a piechotką tup, tup, tup. od 28-go kwietnia godz. 18.00 do 7-go maja godz. 22.00. mam wolne, lub prawie wolne. w każdym bądź razie na luzie, bo do pracki nie idę no to ok...zadzwonie wczesniej i sie umowimy...jak ogrodnicze prace??? drzewa juz przywiezli???? mi przyjely sie wszystkie...a jodla koreanka puszcza nowe szyszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.04.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Mój syn jak się bał burzy to mówiłam mu, że to chmurki się bucają i aniołki robią zdjęcia i teraz się nie boi. Córa raczej nie chce w to wierzyć i trochę jest przestraszona. Asia Moja to się mało czego boi. Długo musiałam też tłumaczyć że nie wszystkie pieski są dobre i teraz boi się dużych, ale małych wcale bład! bo te małe to najęsciej sa grozniejsze Ja wiem, ale niunia jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Mój syn jak się bał burzy to mówiłam mu, że to chmurki się bucają i aniołki robią zdjęcia i teraz się nie boi. Córa raczej nie chce w to wierzyć i trochę jest przestraszona. Asia Moja to się mało czego boi. Długo musiałam też tłumaczyć że nie wszystkie pieski są dobre i teraz boi się dużych, ale małych wcale bład! bo te małe to najęsciej sa grozniejsze Ja wiem, ale niunia jeszcze nie uswiadamiaj zeby nie glaskala obcyh psów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 24.04.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witam o nie mozliwe witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 24.04.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ojejku, jak dawno nie otwierałam strony, a dzisiaj taka niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.04.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Kto z Was kładł płytki na taras i cokół? Jakie ceny za m2? ja kładłam ale to już będzie dwa lata w sierpniu więc ceny już pewnie nie aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 24.04.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Teska, jak mamy się spotkać to tylko w tym tygodniu, bo w przyszłym płynę w morze. Więc kiedy mam podjechać, ewentualnie kiedy Ty podjedziesz do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ojejku, jak dawno nie otwierałam strony, a dzisiaj taka niespodzianka gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Teska, jak mamy się spotkać to tylko w tym tygodniu, bo w przyszłym płynę w morze. Więc kiedy mam podjechać, ewentualnie kiedy Ty podjedziesz do mnie? oprocz wtorku i czwartku....zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Teska, jak mamy się spotkać to tylko w tym tygodniu, bo w przyszłym płynę w morze. Więc kiedy mam podjechać, ewentualnie kiedy Ty podjedziesz do mnie? i okragla liczba Twoich poscikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts