Didi 24.04.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Z tematów ogrodowych. Skad można wziąć ziemie? Teraz mam żółty piach u siebie, nic prócz sosen nie wyrośnie. Poza tym musze troche podnieść poziom gruntu. ja też mogę podać namiar na ziemię ale....jest to ziemia bardzo dobra, nie czarnoziem a ziemia żyzna, ale trochę droga jednak uważam, że warto dać więcej pieniędzy za ziemię dobrą kilka osób z forum ma tę ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.04.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 a teraz ide rozpalać grillka Ale fajnie A co na grilku?? Musisz drażnić tym grillem? Już od dawna mam chęć tylko dla mnie wypad na grilla to cały dzień zajęty. Asia ja póki co to rozpaliłam w kominku bo coś zmarzłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.04.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Boddekuczy kupiłeś kosiarkę?Mój mąż kupił właśnie w castoramie (kolejną) kosiarkę. 6,5 konny brigs za 1250złmąż twierdzi, że super, a myślę, że On zna się na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.04.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 iwonka ja sypalam najpierw nawoz a pozniej trawke...nawozik mialam hydrokompleks.teraz tez ten kupilam..odnosze wrazenie ze on wogole nie pali bo cos mi sie sypnelo..a trawka piekniasta hydrokomplex to super nawozik moge go polecić z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.04.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 to już chyba wszystko co chciałam napisać teraz idę "poudzielać się ogrodniczo" jak to zwykła mówić Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.04.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Z tematów ogrodowych. Skad można wziąć ziemie? Teraz mam żółty piach u siebie, nic prócz sosen nie wyrośnie. Poza tym musze troche podnieść poziom gruntu. ja też mogę podać namiar na ziemię ale....jest to ziemia bardzo dobra, nie czarnoziem a ziemia żyzna, ale trochę droga jednak uważam, że warto dać więcej pieniędzy za ziemię dobrą kilka osób z forum ma tę ziemię Bardzo proszę o kntakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 24.04.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 a teraz ide rozpalać grillka Ale fajnie A co na grilku?? Musisz drażnić tym grillem? Już od dawna mam chęć tylko dla mnie wypad na grilla to cały dzień zajęty. Asia ja póki co to rozpaliłam w kominku bo coś zmarzłam Ja to sobie mogę rozpalić .... pod garnkiem na kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.04.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Witaj Szydas a jak tam postepy z dzialka ha! już jest MOJA!! tzn. NASZA!!! generalnie wtórnik w kieszeni, geolog pracuje, czekam jeszcze na warunki z ENEI i projekt wyląduje u architekta. jak dobrze pójdzie może w czerwcu coś drgnie na budowie.... To gratulacje I ile placiles za wtorniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 24.04.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Z tematów ogrodowych. Skad można wziąć ziemie? Teraz mam żółty piach u siebie, nic prócz sosen nie wyrośnie. Poza tym musze troche podnieść poziom gruntu. ja też mogę podać namiar na ziemię ale....jest to ziemia bardzo dobra, nie czarnoziem a ziemia żyzna, ale trochę droga jednak uważam, że warto dać więcej pieniędzy za ziemię dobrą kilka osób z forum ma tę ziemię Bardzo proszę o kntakt To ja też do zeszyciku poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.04.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Co do szkieletów to powiem tak: Moi dziadkowie całe życie przezyli w drewnianym domu, krytym strzechą i dożyli do 90 tki a chałupa stoi do dziś. Mogłaby służyć jako zabytek, ekstra stary piec, na którym mó tata zimą spał z bratem jak u kargulów, 2 izby. Jako dziecko to nie lubiłam tam jeżdzić bo lata były upalne i nocą pająki złaziły z tej strzechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 24.04.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ja to najbardziej boję się pożaru. Drewno to drewno nawet impregnowane. A cenowo to nie jest taniej bo znajoma teściowej budowała w zeszłym roku. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.04.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ja to najbardziej boję się pożaru. Drewno to drewno nawet impregnowane. A cenowo to nie jest taniej bo znajoma teściowej budowała w zeszłym roku. Asia Ale za to najzdrowszy materiał budowlany. Niedawno dowiedziałam się, że rodzice mojej koleżanki mają dom drewniany w tanowie, a ja byłam pewna że murowany. Jak spotkam to porozmawiam jak się im mieszka bo już mieszkają 5 lat i niesłyszałam, żeby narzekali, jedynie co zmieniali ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.04.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 To gratulacje I ile placiles za wtorniki a dziękuję, dziękuję... za wtórnik dałem.... pół ceny, bo po znajomości. Elegancko nagrany na płytce CD, z certyfikatem - można drukować ile kopii potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.04.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Z tematów ogrodowych. Skad można wziąć ziemie? Teraz mam żółty piach u siebie, nic prócz sosen nie wyrośnie. Poza tym musze troche podnieść poziom gruntu. ja też mogę podać namiar na ziemię ale....jest to ziemia bardzo dobra, nie czarnoziem a ziemia żyzna, ale trochę droga jednak uważam, że warto dać więcej pieniędzy za ziemię dobrą kilka osób z forum ma tę ziemię Bardzo proszę o kntakt na priv, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.04.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Z tematów ogrodowych. Skad można wziąć ziemie? Teraz mam żółty piach u siebie, nic prócz sosen nie wyrośnie. Poza tym musze troche podnieść poziom gruntu. ja też mogę podać namiar na ziemię ale....jest to ziemia bardzo dobra, nie czarnoziem a ziemia żyzna, ale trochę droga jednak uważam, że warto dać więcej pieniędzy za ziemię dobrą kilka osób z forum ma tę ziemię Bardzo proszę o kntakt To ja też do zeszyciku poproszę. też priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.04.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 To gratulacje I ile placiles za wtorniki a dziękuję, dziękuję... za wtórnik dałem.... pół ceny, bo po znajomości. Elegancko nagrany na płytce CD, z certyfikatem - można drukować ile kopii potrzeba A czy mogla bym dostac namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.04.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 No i o co chodzi z tą pogodą. Myślałem że może w długi weekend uda się zorganizować ognisko na nieużytku. A tu jakieś chłody nadchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.04.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 A czy mogla bym dostac namiary na priv poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.04.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 a teraz ide rozpalać grillka Ale fajnie A co na grilku?? Musisz drażnić tym grillem? Już od dawna mam chęć tylko dla mnie wypad na grilla to cały dzień zajęty. Asia ups..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 24.04.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Dzięki Didi doszło Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts