Teska 27.04.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Potrzebuję pilnie kontakt do dobrego chirurga dziecięcego, jeśli ktoś z Was zna takiego bardzo proszę o namiary. oj wypadło mi to nazwizko..porazinski chyba...jest /byl ordynatorem chirurgii dzieciecej...polecam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.04.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Potrzebuję pilnie kontakt do dobrego chirurga dziecięcego, jeśli ktoś z Was zna takiego bardzo proszę o namiary. oj wypadło mi to nazwizko..porazinski chyba...jest /byl ordynatorem chirurgii dzieciecej...polecam.. A w jakim szpitalu? szukam po necie ale nie moge znalezc tego nazwiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.04.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Potrzebuję pilnie kontakt do dobrego chirurga dziecięcego, jeśli ktoś z Was zna takiego bardzo proszę o namiary. oj wypadło mi to nazwizko..porazinski chyba...jest /byl ordynatorem chirurgii dzieciecej...polecam.. A w jakim szpitalu? szukam po necie ale nie moge znalezc tego nazwiska ups w szpitalu na wojciecha....paradowski..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 27.04.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Potrzebuję pilnie kontakt do dobrego chirurga dziecięcego, jeśli ktoś z Was zna takiego bardzo proszę o namiary. Najlepiej pojechać do Szpitala na Wojciecha tam są chrurdzy dziecięcy. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.04.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Potrzebuję pilnie kontakt do dobrego chirurga dziecięcego, jeśli ktoś z Was zna takiego bardzo proszę o namiary. ale konkretnie od czego? u nas w przedszkolu był chirurg i badał dzieci, nie wiem, czy dobry...był z Falcka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.04.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Paradowski, oki Teska dzieki. Znalazlam tez ze przyjmuje w Medicusie.Asia ja wiem ze w szpitalach sa lekarze ale mi chodzi o dobrego, super i wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.04.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Aha słuchajcie - i stało się.Sprzedaliśmy mieszkanie - w tydzień ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.04.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 no to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.04.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 no to gratulacje dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 27.04.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Paradowski, oki Teska dzieki. Znalazlam tez ze przyjmuje w Medicusie. Asia ja wiem ze w szpitalach sa lekarze ale mi chodzi o dobrego, super i wogole To uważasz, ze w szpitalach przyjmują źli lekarze?. Znam jedną rodzinę, która prywatnie wycięła migdałki u "bardzo dobrego" lekarza i nie mają już córki. Dlatego trzeba uważać. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.04.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Paradowski, oki Teska dzieki. Znalazlam tez ze przyjmuje w Medicusie. Asia ja wiem ze w szpitalach sa lekarze ale mi chodzi o dobrego, super i wogole To uważasz, ze w szpitalach przyjmują źli lekarze?. Znam jedną rodzinę, która prywatnie wycięła migdałki u "bardzo dobrego" lekarza i nie mają już córki. Dlatego trzeba uważać. Asia W szpitalach przyjmują różni lekarze i dobrzy i źli - wiem z doświadczenia. Mi jest wszystko jedno gdzie pracuje( czy prywatnie czy panstwowo)to nie o to chodzilo, chodzilo o to aby był dobry - to jest najwazniejsze, dlatego pytałam Was czy możecie kogoś polecic konkretnie. Nie chce isc do szpitala czy prywatnie i wziac 1-szego lepszego. Chcialabym poleconego. Nasz chirurg - bardzo dobry zresztą i pracujący w szpitalu - przyjmował nas na kazdą prosbę bez kasy , wyjechał za granicę, polecił na zastępstwo kolegę, ale On leczy te dzieci, ktore leżą w szpitalu tylko. Przyjął nas grzecznościowo juz raz, obskoczyl znami innych specjalistow , teraz mi głupio znow go prosic o kontrole. Dlatego szukam innego lekarza, ktory przyjmuje czy w przychodni zwyklej, czy przyszpitalnej, czy prywarnie - obojetnie gdzie ,ale musi byc dobry bo to wazna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 27.04.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Mam prosbe, wyrazajac takie opinie o kims kto ma nazwisko takie samo jak inna osoba widniejaca na liscie ( akurat moj maz ktory na liscie jest jako nadzor) to prosze o wpisywanie imienia a najlepiej jeszcze firmy, bo tak łatwo pomylic osoby . Gdyby nie sprostowanie o tym ze o firme RemBud chodzi mogloby wygladac jak opinia o moim mezu ok, moja wina, bo zacząłem tak z nazwiska. O tym, że to RemBud dowiedziałem się jak dojechałem na miejsce. Bezwies, jak wyślesz swój komentarz na listę to ja tak jak Klaus dopiszę, co mi się nie podoba. Agnieszka, a ile za nadzór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 27.04.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Potrzebuję pilnie kontakt do dobrego chirurga dziecięcego, jeśli ktoś z Was zna takiego bardzo proszę o namiary. Najlepiej pojechać do Szpitala na Wojciecha tam są chrurdzy dziecięcy. Asia ja też proponuję wybrać Wojciecha, mimo, że na Unii też są chirurdzy dziecięcy..... ale sprecyzuj, czy chodzi o chirurga czy ortopedę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 27.04.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 O, stronkę otworzyłem? joj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.04.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Mam prosbe, wyrazajac takie opinie o kims kto ma nazwisko takie samo jak inna osoba widniejaca na liscie ( akurat moj maz ktory na liscie jest jako nadzor) to prosze o wpisywanie imienia a najlepiej jeszcze firmy, bo tak łatwo pomylic osoby . Gdyby nie sprostowanie o tym ze o firme RemBud chodzi mogloby wygladac jak opinia o moim mezu ok, moja wina, bo zacząłem tak z nazwiska. O tym, że to RemBud dowiedziałem się jak dojechałem na miejsce. Bezwies, jak wyślesz swój komentarz na listę to ja tak jak Klaus dopiszę, co mi się nie podoba. Agnieszka, a ile za nadzór? Agnieszka1, ale zbieżność nazwisk - może to i lepiej, że się wyjaśniło. Co do chirurga - moim synem zajmował się dr Bogdan Kościesza. Pracuje w poradni przyklinicznej dla dzieci na Unii Lubelskiej (niestety są kolejki ). Prowadzi też praktykę prywatną, zdaje się na Grota Roweckiego. Ma dobrą opinię w środowisku i fajne podejście do dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.04.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Mam prosbe, wyrazajac takie opinie o kims kto ma nazwisko takie samo jak inna osoba widniejaca na liscie ( akurat moj maz ktory na liscie jest jako nadzor) to prosze o wpisywanie imienia a najlepiej jeszcze firmy, bo tak łatwo pomylic osoby . Gdyby nie sprostowanie o tym ze o firme RemBud chodzi mogloby wygladac jak opinia o moim mezu ok, moja wina, bo zacząłem tak z nazwiska. O tym, że to RemBud dowiedziałem się jak dojechałem na miejsce. Bezwies, jak wyślesz swój komentarz na listę to ja tak jak Klaus dopiszę, co mi się nie podoba. Agnieszka, a ile za nadzór? Około 2000 - złotych oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 27.04.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam wieczorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.04.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Mam prosbe, wyrazajac takie opinie o kims kto ma nazwisko takie samo jak inna osoba widniejaca na liscie ( akurat moj maz ktory na liscie jest jako nadzor) to prosze o wpisywanie imienia a najlepiej jeszcze firmy, bo tak łatwo pomylic osoby . Gdyby nie sprostowanie o tym ze o firme RemBud chodzi mogloby wygladac jak opinia o moim mezu ok, moja wina, bo zacząłem tak z nazwiska. O tym, że to RemBud dowiedziałem się jak dojechałem na miejsce. Bezwies, jak wyślesz swój komentarz na listę to ja tak jak Klaus dopiszę, co mi się nie podoba. Agnieszka, a ile za nadzór? Agnieszka1, ale zbieżność nazwisk - może to i lepiej, że się wyjaśniło. Co do chirurga - moim synem zajmował się dr Bogdan Kościesza. Pracuje w poradni przyklinicznej dla dzieci na Unii Lubelskiej (niestety są kolejki ). Prowadzi też praktykę prywatną, zdaje się na Grota Roweckiego. Ma dobrą opinię w środowisku i fajne podejście do dzieci No nazwiska identyczne - chyba nie dobrze, skoro gosc ma tak złą opinię I nie chodzi o konkurencje ( moj maz Piotr nie ma firmy wykonawczej) lecz o nazwisko. Kościesza - znam pracuje właśnie z naszym chirurgiem - Pacanowskim Jackiem ,ktory wyjechał za granicę. Właśnie w tej poradni nas przyjmował - nie czekaliśmy nigdy w kolejce, przyjmował nas od ręki, sam szedł po karte i wciskał nas w kolejkę Może miał sentyment, w końcu zna się z naszym synem od jego urodzenia ( znaczy od urodzenia syna ). Maggie jeślibyś odkopała gdzieś nr tel do gabinetu Kościeszy to chętnie spiszę. Do Paradowskiego już mam. Natomiast bardzo niemiło wspominam wizytę u dr. Gazdy - tez z ich oddziału - bardzo niemiły, zadufany w sobie gosc, ktory na pacjenta przeznacza 3 minuty a wszelkie pytania ze strony pacjenta sa niewskazane bo pan doktor mocno sie denerwuje i robi wtedy z pacjenta gamonia. Szydas chodzi o chirurga konkretnie. Ortopedę mamy dobrego -prof. Kołbana- mam nadzieję ze on sie nigdzie nie wybiera, tak ciężko znaleźć dobrego lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 27.04.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ale dzisiaj miałam pecha. Opinie wśród kierowców są takie, że jak baba za kierownicą to..... Wyobraźcie sobie, że jade po pracy do domu, dojeżdzam do samochodów, które zwalniają bo utworzył się korek, a tu jak mi nie najedzie na dupę facet. Tak we mnie wjechał(samochodem oczywiście), że popchnął mnie na nastepny samochód, którego też zahaczyłam swoim przodem. Jestem wściekła, bo jutro od rana miałam siać trawkę, a ja musze rano jechać zgłosić szkodę. Ten kierowca to nie dość, że facet to jeszcze taryfiarz. Wrrrrr......... Co najmniej tydzień auto w serwisie, więc będe uziemiona na amen. Ale zaszaleję i postaram się o jakieś zastępcze auto. Więc kto tu był babą za kierownicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.04.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ale dzisiaj miałam pecha. Opinie wśród kierowców są takie, że jak baba za kierownicą to..... Wyobraźcie sobie, że jade po pracy do domu, dojeżdzam do samochodów, które zwalniają bo utworzył się korek, a tu jak mi nie najedzie na dupę facet. Tak we mnie wjechał(samochodem oczywiście), że popchnął mnie na nastepny samochód, którego też zahaczyłam swoim przodem. Jestem wściekła, bo jutro od rana miałam siać trawkę, a ja musze rano jechać zgłosić szkodę. Ten kierowca to nie dość, że facet to jeszcze taryfiarz. Wrrrrr......... Co najmniej tydzień auto w serwisie, więc będe uziemiona na amen. Ale zaszaleję i postaram się o jakieś zastępcze auto. Więc kto tu był babą za kierownicą? Kiedys mialam fajny dowcip o tym ,jak znajde napiszę. Dzis wogole byly niezle korki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts