Kacha72 27.04.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 DOSTALAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ ! idę pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.04.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jateż DOSTAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.04.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 DOSTALAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ ! idę pić szkoda, że nie możemy uczcić to razem, no to zdrówka i GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.04.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Dziewczyny gratulacje szkoda, że nie możemy uczcić to razem, no to zdrówka ależ możecie http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/drinki/koktajle/campari_tonic.jpg http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/drinki/koktajle/campari_tonic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 27.04.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 DOSTALAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ ! idę pić szkoda, że nie możemy uczcić to razem, no to zdrówka i GRATULACJE Gratulki dziewczyny i trzymam kciuki za Was. Idziecie łeb w łeb, więc może zrobimy jakiś zakład forumowy, która np. postawi pierwsza wiechę? Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 27.04.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Dziewczyny gratulacje szkoda, że nie możemy uczcić to razem, no to zdrówka ależ możecie http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/drinki/koktajle/campari_tonic.jpg http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/drinki/koktajle/campari_tonic.jpg Ja też dzisiaj popijam ale z rozpaczy, że moje auto ma kuku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.04.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 DOSTALAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ ! idę pić szkoda, że nie możemy uczcić to razem, no to zdrówka i GRATULACJE Gratulki dziewczyny i trzymam kciuki za Was. Idziecie łeb w łeb, więc może zrobimy jakiś zakład forumowy, która np. postawi pierwsza wiechę? Co Wy na to? Ta co postawi pierwszą to stawia kolejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.04.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 jestem za!! pierwsza wiecha stawiam kolejkea co do spotkania to jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.04.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja też dzisiaj popijam ale z rozpaczy, że moje auto ma kuku. no to przykro ale dobrze że tobie nic sie nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.04.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 dzieki za gratulacje kamień spadł mi z serca może sie uda terminowo rozpącząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.04.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 DOSTALAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ ! idę pić Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.04.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Dziewczyny gratulacje szkoda, że nie możemy uczcić to razem, no to zdrówka ależ możecie http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/drinki/koktajle/campari_tonic.jpg http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/drinki/koktajle/campari_tonic.jpg Ja też dzisiaj popijam ale z rozpaczy, że moje auto ma kuku. Nie przejmuj sie kiedyś pod marketem taksówkarz chciał mi wmówic ze w niego wjechałam i pokazał starą dziurę na zderzaku myślał ze jak baba to jelenia znalazł , ale sie troszke pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.04.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 DOSTALAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ ! idę pić Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.04.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Kacha72, dzióbek - gratulacje serdeczniaste! dzióbek - jak tam przyłącze wodne, masz już? Iwonka i Adaś - współczuję bardzo . Dziś naprawdę w mieście był kociokwik. Ech, przynajmniej tyle dobrze, że nikomu nic się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.04.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 DOSTALAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ ! idę pić Gratulacje cześć tomadyna a co z Twoją sprawą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 27.04.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jateż DOSTAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ Ja dostałam decyzję we wtorek, ale jeszcze nie mogę uwierzyć,że to już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 27.04.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jateż DOSTAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ Ja dostałam decyzję we wtorek, ale jeszcze nie mogę uwierzyć,że to już... Dzióbek, Kacha72 GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jateż DOSTAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ Ja dostałam decyzję we wtorek, ale jeszcze nie mogę uwierzyć,że to już... Ja dostałam wieczorkiem telefon od architekta i raz wariuje ze szczęscia a raz mam stracha że naprawdę będziemy budować dom. Też GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.04.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Kacha72, dzióbek - gratulacje serdeczniaste! dzióbek - jak tam przyłącze wodne, masz już? Iwonka i Adaś - współczuję bardzo . Dziś naprawdę w mieście był kociokwik. Ech, przynajmniej tyle dobrze, że nikomu nic się nie stało. Dzięki za gratulki Co do przyłącza to mam nagrane i umowe spisaną, w następnym tygodniu będę już chyba miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.04.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 DOSTALAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ ! idę pić Gratulacje cześć tomadyna a co z Twoją sprawą? No cóż kujemy Wójt, Wojewoda już zanami. Jutro będziemy dusić na przewodniczącego Rady o spotkanie. Pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts