trobe 29.04.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Czy gdzieś jeszcze poza Alimeksem można "na gwałt" wypożyczyć szalunki? Proszę o pilną informację. A alimexie zabrakło?? Czyżbym musiała zamawiać wcześniej Około miesiąca wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 29.04.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Nie ma to jak sobotnie spanie do popoludnia Niestety, mnie męczy "budowlana nerwica". Od rana wydzwaniałam szukając szalunków. Wysypiaj się, dopóki możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.04.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Nie ma to jak sobotnie spanie do popoludnia Niestety, mnie męczy "budowlana nerwica". Od rana wydzwaniałam szukając szalunków. Wysypiaj się, dopóki możesz. to jest ze strony http://www.yellowpages.pl http://www.hunnebebeck.pl baumann tel091-4693726 produkuja i wynajmuja moze juz do nich dzwonilas nie mam pojecia co to za firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 29.04.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Dzięki, Bryta. Wszędzie tam już dzwoniłam. Niestety, jest sezon i ogromne zapotrzebowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.04.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 witam wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 29.04.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 podciągam, bo długi weekend chyba dopadł wszystkich i wygonił na budowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 29.04.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Podciągam i przy okazji zapytam o kominy. Czy kupowaliście systemowe? Jeśli tak, to jakie, gdzie i za ile? Potrzebuję jeden do kominka, drugi do pieca kondensacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 29.04.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Podciągam i przy okazji zapytam o kominy. Czy kupowaliście systemowe? Jeśli tak, to jakie, gdzie i za ile? Potrzebuję jeden do kominka, drugi do pieca kondensacyjnego. jeszcze niekupowaliśmy, ale już o nich myślimy Generalnie do kotła raczej na pewno kupimy systemowy. Z tego co wiem trzeba poważnie porozmawiać z dystrybutorem - nawet Schiedel ma ostatnio zwroty i reklamacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 29.04.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem z pięknego ale trochę pochmurnego Kołobrzegu. Kurde taki weekend a pogoda do kitu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Podciągam i przy okazji zapytam o kominy. Czy kupowaliście systemowe? Jeśli tak, to jakie, gdzie i za ile? Potrzebuję jeden do kominka, drugi do pieca kondensacyjnego. my mamy murowane, i do kominka i do kondensacyjnego pieca; próbowałas na Pomorskiej z tymi szalunkami? Nie wiem, jakich szukasz, bo ja brałam jeszcze z Przestrzennej (ale to te najprostsze Peri, czy jakos tak na A...), a najwięcej dostałam w Koraxie w Policach. Nie były doskonałe, ale były - ja też trafiłam na boom przed Vatem i nigdzie nie było szalunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem z pięknego ale trochę pochmurnego Kołobrzegu. Kurde taki weekend a pogoda do kitu . wracaj! u nas było pieknie dzisiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 29.04.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Podciągam i przy okazji zapytam o kominy. Czy kupowaliście systemowe? Jeśli tak, to jakie, gdzie i za ile? Potrzebuję jeden do kominka, drugi do pieca kondensacyjnego. jeszcze niekupowaliśmy, ale już o nich myślimy Generalnie do kotła raczej na pewno kupimy systemowy. Z tego co wiem trzeba poważnie porozmawiać z dystrybutorem - nawet Schiedel ma ostatnio zwroty i reklamacje.... Do kominka najlepszy tradycyjny, wymurowany z pełnej cegły. Do kotła zwłaszcza kondensata to samo tylko wkład z kwasówki. Koszt ok 800zł. Nic lepszego nie ma od takiego rozwiązania. Przy okazji tym samym kominem po zewnętrznej stronie wkładu piec pobiera powietrze do spalania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.04.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 jestem za!! pierwsza wiecha stawiam kolejke a co do spotkania to jestem za! To kiedy mam zanotować w swoim kajeciku przybliżony termin tego spotkania? . Czy mogę się czuć zaproszona? oczywiście zapraszam gorąco ..... na bezrzecze tylko jakby trzeba zaczekać bo dopiero pozwolenie dostalam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.04.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Podciągam i przy okazji zapytam o kominy. Czy kupowaliście systemowe? Jeśli tak, to jakie, gdzie i za ile? Potrzebuję jeden do kominka, drugi do pieca kondensacyjnego. Ja oczywiście jeszcze też nie stawiałem - ale już troszkę temat ćwiczyłem. Do kotła nie opłaca się systemowego. Najczęściej teraz piece mają zamkniętą komorę, a co za tym idzie przez komin pobierają powietrze do spalania i najlepiej to rozwiązać wpuszczoną do zwykłego kanału kominowego rurą dwuścienną danego producenta kotła. Systemowe kominy w takim zakresie będą strasznie drogie, a i podobno są problemy z podejściem z kotła. Oczywiście to było moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 30.04.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 tomadyna, dwuścienna rura potrzebna tylko na odcinku od pieca do komina. Potem za drugą ściankę robi sam komin. To rozwiązanie powszechne, sprawdzone i najtańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 30.04.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Zamęczam wszsytkich tematem dach. Może ktoś ma dach Prodachu? Może zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.04.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.04.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 30.04.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Podciągam i przy okazji zapytam o kominy. Czy kupowaliście systemowe? Jeśli tak, to jakie, gdzie i za ile? Potrzebuję jeden do kominka, drugi do pieca kondensacyjnego. my mamy murowane, i do kominka i do kondensacyjnego pieca; próbowałas na Pomorskiej z tymi szalunkami? Nie wiem, jakich szukasz, bo ja brałam jeszcze z Przestrzennej (ale to te najprostsze Peri, czy jakos tak na A...), a najwięcej dostałam w Koraxie w Policach. Nie były doskonałe, ale były - ja też trafiłam na boom przed Vatem i nigdzie nie było szalunków. Nie bierzcie szalunków z KORAXU większego badziewia nie ma w całej okolicy. My z kolesiem też wzieliśmy do ogrodzenia. Nie było ani jednej równej płyty . namordowaliśmy się jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.04.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 maro74 zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts