trobe 02.05.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 ja tam wszystkie rachunki płacę przez internet. ostatnio jak byłem w banku żeby numer dowodu uaktualnić to musiałem czekać całe 10 minut, jakież to było frustrujące A po pierwsze prowizje prawie żadne, nie trzeba znosić humorów pani z okienka i innych kolejkowiczów, po drugie nawet o 4 rano w niedzielę wielkanocną można przelew zlecić i jest OK. Ba, żeby tak jeszcze można było odbierac przesyłki polecone przez internet. Teraz, jak stoję w kolejce, a niestety robię to często, już jestem chora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 02.05.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Jak to? 0 dochodu, 0 podatku, 0 PIT.. no tak - biorąc na logikę a to w takim wytłumacz znaczenie symboli PIT 36 i PIT (hmm) 38 Nie bądź taka dociekliwa. W moim wieku już nie wszystko tak otwarcie ujawniam. Zastanawiające zwłaszcza to: hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.05.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Ba, żeby tak jeszcze można było odbierac przesyłki polecone przez internet. Teraz, jak stoję w kolejce, a niestety robię to często, już jestem chora. noooo!, to by było fajne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.05.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Ogladalam strone hurtowni promix i cennik i wychodzi ze cena welny i stropianu jest porownywnywalna czy moze cos pokrecilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 02.05.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Ogladalam strone hurtowni promix i cennik i wychodzi ze cena welny i stropianu jest porownywnywalna czy moze cos pokrecilam Zależy o jakiej wełnie mówisz. Bo np. wełna 15cm na elewację to ponad 60 zł/m2 a rtaka dościany 3W - 20zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.05.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Wedlug mnie sprzatanie z metrazem ma jednak duzo wspolnego bo co 1 lazienka to nie dwie . A kolory to juz wogole maja W mieszkaniu mam w lazience na podlodze i scianach biale kafelki i wiecie co koszmar mam ciagle wrazenie ze jest tam brudno chociaz sprzatam codziennie Nigdy wiecej bialych kafelek Mam białe kafle na ścianach łazienki i jest OK. Z jasnych na podłodze wyleczyłam się 15 lat temu. Podobnie z bardzo jasnych fug. Na scianach jeszcze ujdzie ale podloga biala to nic madrego ja mam podloge w kuchni i jadalni ecru i jest ok....nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.05.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 witam wieczorkowo......po poludniu piekna pogoda sie zrobiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.05.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Klaus moim zdaniem lepiej dać więcej i mieć spokój. powtórzę się, ja mam kondensata i wszytskie kominy klasycznie murowane Powtarzam. Klasyczny wymaga wkładu z kwasówki. To nie jest drogie. 800zł i po kłopocie. toć mam! Przeca nie napisałaś Kruca fuks, miał się domyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 02.05.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Dzięki Delf. Masz wiadomość na priv Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 02.05.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Witaj Teska. Napisz mi jak tam się mieszka w Kościnie. Byliśmy na Łabędziej. Będziemy tam w czwartek. Umówiliśmy się z facetem który sprzedaje te działki. Po ile u was m2 i ile można stargować? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 02.05.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 witam i dalej temat szalunkowy HINEBECK z ul wiosennej przeniósł sie na ul STRUGA koło serwisu scani za realem w tym lasku jakby ktos nie wiedział ILE WIEM TYLE PODPOWIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 trochę podciągnę przed nocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 02.05.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 witam i dalej temat szalunkowy HINEBECK z ul wiosennej przeniósł sie na ul STRUGA koło serwisu scani za realem w tym lasku jakby ktos nie wiedział ILE WIEM TYLE PODPOWIEM Czy Hunnebeck Polska to jest to samo co Hinebeck bo nie wiem co mam wpisać do zeszytu Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 02.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Idę spać co tu tak będę sama siedzieć. Niech wam się aniołki przyśnią (bo budowa to i tak wam się śni) Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 02.05.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 witam wieczorkiemDosyć często tu wpadam ale nie gadam.Jeżdże i szukam działki tej wymarzonej pod lasem ale zapomnijcie koszmar cenowy i jakościowy. Dzisiaj byliśmy z żonką w Żelewie - no miejscowość cudo - las i jeziorko. Pare tam działeczek na sprzedaż no ale wszystko fajnie dopóki nie dojdzie do szoku cenowego- robi sie tragedia bo 20km od Szczecina krzyczą już za działki ok1200m ponad 100000 - załamka.Wcześniej była Kobylanka i Jęczydół - no też urocze okolice ale działek brak a jak są to ceny kosmos. Czy jest dla mnie jakieś koło ratunkowe czy cel zakupu działki uzbrojonej w granicach 60 zł/m to walka z wiatrakami??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 02.05.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 witam wieczorkiem Dosyć często tu wpadam ale nie gadam. Jeżdże i szukam działki tej wymarzonej pod lasem ale zapomnijcie koszmar cenowy i jakościowy. Dzisiaj byliśmy z żonką w Żelewie - no miejscowość cudo - las i jeziorko. Pare tam działeczek na sprzedaż no ale wszystko fajnie dopóki nie dojdzie do szoku cenowego- robi sie tragedia bo 20km od Szczecina krzyczą już za działki ok1200m ponad 100000 - załamka. Wcześniej była Kobylanka i Jęczydół - no też urocze okolice ale działek brak a jak są to ceny kosmos. Czy jest dla mnie jakieś koło ratunkowe czy cel zakupu działki uzbrojonej w granicach 60 zł/m to walka z wiatrakami??????? Podejrzewam, że jak działka w ładnym miejscu to takie ceny będą. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 02.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 A może kupcie gorszą działkę i zalesić wkoło to i dotację z unii dostaniecie. Podobno można jeszcze na tym zarobić. Las iglasty rośnie 20 lat do pełnych wymiarów Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 02.05.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Jelik mam nadzieję, że się nie obraziłeś Też bym chciała wiedzieć gdzie taką działkę kupić Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 02.05.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Jelik mam nadzieję, że się nie obraziłeś Też bym chciała wiedzieć gdzie taką działkę kupić Asia Nie no co ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 02.05.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 No to do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts