BEZWIES 04.05.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 a sąsiedzi między Pana domkiem i moim kiedy ruszaja?[/quote Jak ostanio rozmawialem to w kwietniu. Bezwies mam pytanko....a gdzie sie budujesz???? BEZrzecze WIES A skad to zainteresowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 a sąsiedzi między Pana domkiem i moim kiedy ruszaja?[/quote Jak ostanio rozmawialem to w kwietniu. Bezwies mam pytanko....a gdzie sie budujesz???? BEZrzecze WIES A skad to zainteresowanie? hmm..a czemu pytasz??? hahah no nie..kołatało mi po głowie ze bezrzecze...no ale... no i jeszcze jedno....mówi ci cos osiedle ModehPolmo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEZWIES 04.05.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 no i jeszcze jedno....mówi ci cos osiedle ModehPolmo??? Potrzebne do ankiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 no i jeszcze jedno....mówi ci cos osiedle ModehPolmo??? Potrzebne do ankiety? tak i oki nie odpowiadaj to wystarczy Miłego dnia...wieczorku czy nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 04.05.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Tesko zerknij na priva A jak matura? A mi Modeh Polmo to z firmą budowlaną się kojarzy a nie z osiedlem BEZWIES - heh ciekawa geneza powstania nicka Moja teściowa zawsze mówi - na tą wieś się pakujecie? ( Tanowo). Zawsze odpowiadałam - jaka wieś, no jaka wieś Wczoraj cały dzień spędziliśmy w domu - no normalnie wieś i cieszę się z tego niesamowicie . Sobie z synkiem krzesełko postawiliśmy przed wejściem , usiedliśmy i wpatrywaliśmy się w pasące się krowy z cielaczkami, konie ze źrebaczkami, w lesie stukał dzięcioł, ptaszki śpiewały, słoneczko świeciło - bajka. Teraz mieszkamy w centrum Szczecina - różnica więc powalająca. Dziś dzwonił tel. odbieram, a tam głos siostry w słuchawce - co tam u was tak głośno? - jak co , balkon otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.05.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dziś dzwonił tel. odbieram, a tam głos siostry w słuchawce - co tam u was tak głośno? - jak co , balkon otwarty Ja nie muszę otwierac balkonu, wystarczy mi dźwięk odlatującej przy wirowaniu pralki. Ja znowu w temacie szalunków. Czy pamiętacie ile kosztowało Was wypożyczenie stropowych? Ogólnie lub stawka za dobę.(Chyba próbuję się utwierdzic w przekonaniu, że zawsze mam pod górkę.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.05.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dziś dzwonił tel. odbieram, a tam głos siostry w słuchawce - co tam u was tak głośno? - jak co , balkon otwarty Ja nie muszę otwierac balkonu, wystarczy mi dźwięk odlatującej przy wirowaniu pralki. Ja znowu w temacie szalunków. Czy pamiętacie ile kosztowało Was wypożyczenie stropowych? Ogólnie lub stawka za dobę.(Chyba próbuję się utwierdzic w przekonaniu, że zawsze mam pod górkę.) Ja mój monolityczny lałam "w oparciu" o płyty OSB - to była oczywiście konieczność i ostateczność - wydawało się, że wszystko poszło ok, do czasu wylewania posadzek, zdarzało się, że różnice na 2-3- metrach sięgały 4 cm grubości posadzki, żeby wyrównać do poziomu; ale wtedy nie było wyjścia, tak więc jak można inaczej, to lepiej inaczej, ale jak nie mozna, to płyty OSB też sa ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 05.05.2006 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja mój monolityczny lałam "w oparciu" o płyty OSB - to była oczywiście konieczność i ostateczność - wydawało się, że wszystko poszło ok, do czasu wylewania posadzek, zdarzało się, że różnice na 2-3- metrach sięgały 4 cm grubości posadzki, żeby wyrównać do poziomu; ale wtedy nie było wyjścia, tak więc jak można inaczej, to lepiej inaczej, ale jak nie mozna, to płyty OSB też sa ok. Witam porannie, czy wszyscy jeszcze w łóżkach? Wstawac, za oknem piękny dzień! Czy Wy macie świadomośc z jakiego ogona wyciągam rano grupę. Proszę natychmiast do pracy i przed kompy! Wypożczyłam szalunki za niezłą kwotę (a może się czepiam, bo mam to w genach?) i usiłuję skonfrontowac stawki. U mnie strop Teriva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEZWIES 05.05.2006 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 no i jeszcze jedno....mówi ci cos osiedle ModehPolmo??? Potrzebne do ankiety? tak i oki nie odpowiadaj to wystarczy Miłego dnia...wieczorku czy nocy Dostalem lapowke i sie nie wywiazalem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.05.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 pozdrawiam piątkowo! jak śliczna budowlana pogoda i trawka rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.05.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 pozdrawiam piątkowo! jak śliczna budowlana pogoda i trawka rośnie witam wszystkich u mnie narazie trawka samosiejka Czy przed przywiezieniem ziemi urodzajnej trzeba przekopac teren i powybierac chwasty? a moze zlac to jakims płynem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.05.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 pozdrawiam piątkowo! jak śliczna budowlana pogoda i trawka rośnie witam wszystkich u mnie narazie trawka samosiejka Czy przed przywiezieniem ziemi urodzajnej trzeba przekopac teren i powybierac chwasty? a moze zlac to jakims płynem? specjalistką jest Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.05.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam . Coś spadamy mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.05.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 no to hoop do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.05.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Właśnie, właśnie, ja tez o chwaściory pytałasm, a Didi nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Właśnie, właśnie, ja tez o chwaściory pytałasm, a Didi nic! Didi - wołamy Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 pozdrawiam piątkowo! jak śliczna budowlana pogoda i trawka rośnie ech...juz dwa razy kosiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 pozdrawiam piątkowo! jak śliczna budowlana pogoda i trawka rośnie witam wszystkich u mnie narazie trawka samosiejka Czy przed przywiezieniem ziemi urodzajnej trzeba przekopac teren i powybierac chwasty? a moze zlac to jakims płynem? ja lalam randaupem, przekopywałam, nasypany zostal czarnoziem, nawoz trawka cienka warstwa ziemi, delikatne podlewanko...dwa razy na dzien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 witam grupkę..... od jutra robi sie u mnie tarasik....wsio dzis zakupiłam....oby byla pogoda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 05.05.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 witam, mój projekt jest w adaptacji, będą w nim zmiany, m.in.wykusz, połączenie na piętrze łazienki z pokojem w jeden pokójna, łazienka naprzeciwko - wszystkie Wasze uwagi mile widziane. A przed zmianami wygląda tak : http://www.dom-jednorodzinny.pl/index.php?Product=535&Page=&Realisations=&Wnetrza=&Search=&Min=&Max=&Width=&Floor0=&Floor2=&Floor3=&Garage=&Entrance= trochę podobny do projektu gruśki czy może ktoś korzysta z POŚ z Bioeko z Sanoka ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts