szydas 05.05.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ponawiam zapytanie o firmę Rym-Dap. Czy ktoś o niej słyszał coś dobrego lub złego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.05.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 oooo zapisało się... chciałam tylko wkleić linka do obwodnicy szczecińskiej http://www.rbgp.pl/ (w projektach) i pozdrowić też chciałam no to pozdrawiam gabi Ja poproszę dokładniejszą mapę jak to idzie w tym Tanowie na serwerze gminy dobra jest plan zagospodarowania przestrzennego - tam jest zaznaczona i obwodnica, i austostrada A6 i mniejsze obejścia.... nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.05.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 oooo zapisało się... chciałam tylko wkleić linka do obwodnicy szczecińskiej http://www.rbgp.pl/ (w projektach) i pozdrowić też chciałam no to pozdrawiam gabi Ja poproszę dokładniejszą mapę jak to idzie w tym Tanowie na serwerze gminy dobra jest plan zagospodarowania przestrzennego - tam jest zaznaczona i obwodnica, i austostrada A6 i mniejsze obejścia.... nie mogę znaleźć http://www.bip.dobraszczecinska.pl/index.php?id=34, w pliku powinien być zazipowany tekst oraz dwie mapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 witam popołudniowo fajny dziś dzień sprzedałam to co miałam sprzedać i teraz mozna ruszać z pracami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 trochę podobny do projektu gruśki Do gruski i do mojego! Niech żyją stodoły!! tak jest, niech żyją!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 witam grupkę..... od jutra robi sie u mnie tarasik....wsio dzis zakupiłam....oby byla pogoda!! pogoda będzie z czego taras robisz? ja bym chciala z drewna ale pewnie skonczy sie na plytkach gdybym wczesniej sie zastanowila zrobiłabym z kosteczki granitowej....a tak jest terakota. a ja sie zastonowiłam i właśnie bedzie z kosteczki tylko jeszcze nie wiem jakiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.05.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 no to siup do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.05.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 oooo zapisało się... chciałam tylko wkleić linka do obwodnicy szczecińskiej http://www.rbgp.pl/ (w projektach) i pozdrowić też chciałam no to pozdrawiam gabi Ja poproszę dokładniejszą mapę jak to idzie w tym Tanowie na serwerze gminy dobra jest plan zagospodarowania przestrzennego - tam jest zaznaczona i obwodnica, i austostrada A6 i mniejsze obejścia.... nie mogę znaleźć http://www.bip.dobraszczecinska.pl/index.php?id=34, w pliku powinien być zazipowany tekst oraz dwie mapki dzięki zaraz przeglądnę, mam nadzieję,że obwodnica nie pójdzie przed moim domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.05.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Szydas ale to tylko Dobra tam na mapie jest. Tanowa nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.05.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Szydas ale to tylko Dobra tam na mapie jest. Tanowa nie ma hmmm, przeoczyłem ten szczegół mnie interesowała Dobra i okolice, wydawało mi się że Tanowo jeszcze się załapie. Może w Policach będzie coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 witam grupkę..... od jutra robi sie u mnie tarasik....wsio dzis zakupiłam....oby byla pogoda!! pogoda będzie z czego taras robisz? ja bym chciala z drewna ale pewnie skonczy sie na plytkach gdybym wczesniej sie zastanowila zrobiłabym z kosteczki granitowej....a tak jest terakota. a ja sie zastonowiłam i właśnie bedzie z kosteczki tylko jeszcze nie wiem jakiej dalsi sasiedzi maja z kosteczki a miedzy kostka maja super kamienne plyty...wyglada naprawde ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 wieczorkowo witam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.05.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Szydas szukam właśnie w Policach, ale nie wiem czy cos znajde dzis, miałam ciężki dzień w pracy , nie mam głowy juz do niczego chyba zmienię pracę A moze komus polbruku zostalo i nie wie co z nim zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 05.05.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 do Teski : czy byłyby problem gdybyś podesłała na forum kilka fotek tarasu sąsiadów lub podała namiary (nieśmiało proszę) żebym mogła zajrzeć przez płot ? Zastanawiam się nad swoim tarasem i szukam pomysłów. Najlepiej jak coś zobaczę "na żywo" miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 do Teski : czy byłyby problem gdybyś podesłała na forum kilka fotek tarasu sąsiadów lub podała namiary (nieśmiało proszę) żebym mogła zajrzeć przez płot ? Zastanawiam się nad swoim tarasem i szukam pomysłów. Najlepiej jak coś zobaczę "na żywo" miłego wieczorku ja też się przyłaczę do prośby o zdjęcia Teska a taras sąsiadów jest z kostki granitowej czy innej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 05.05.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam wieczorkiem i pozdrawiam. No i u mnie będzie chyba harakiri na plecach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam wieczorkiem i pozdrawiam. No i u mnie będzie chyba harakiri na plecach . ale o co chodzi? słonko spaliło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 05.05.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 witamprzeczytałam co miałam przeczytac i uciekam spać pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.05.2006 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 witam przeczytałam co miałam przeczytac i uciekam spać pa a to ja posiedzę i popilnuję forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 06.05.2006 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 szydas zdrzemnij sie, teraz ja posiedze i tak nie mam nic lepszego do roboty [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts