delf 08.05.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 powitano i udzielamy odpowiedzi na zadane pytanie odnosinie STALI z tą stalą to jest tak ....... zalezy jaki asortyment danego rodzaju stali chce sie kupić w jednej hurtowni bedzie taniej a w drugiej to samo jest drożej moja propozycja dla potrzebujących to taka , ze najpierw telefonicznie sprawdzic hurtostal , sambud , centrostal na merkatora , felmax na merkatora ,i centrostal na szczawiowej tak w głębi obok glass szyby i ew dokonać wyboru cenowego , zapłaćci i ew. przedzwnic do mnie a bedzie przetransportowane W SAMBUDZIE MOŻNA ZAMÓWIĆ TEL mi podać namiary przyjeżdzam na miejsce kasuje kaske za materiał zostawiam fakturke i jest ok ,,ile oszczedza czasu inwestor to on tylko wie , he he ale sie rozpisałem ty taki nasz Mistrz Joda jesteś...gadasz jakby od tyłu i faktycznie raczej zwięźlejszy w wypowiedziach zazwyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 09.05.2006 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam we wtorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NB1970 09.05.2006 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam przy kawusi!.......... no i jeszcze zrobilem kupke i umylem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2006 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 wtorkowo witam wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.05.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.05.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam przy kawce Ale brakowało mi internetu najbardziej do tej małej czarnej rano, nawet nie sądziałam, że jestem tak uzależniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 09.05.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam Tesca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.05.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 melduję się również wtorkowo wczoraj trwała walka z mszycami (mrówki zaczęły je sadowić na drzewach ) myślę że opryski załatwią sprawę nie kciałam, ale musiałam, zamówiłam drzewko, mam nadzieję że to już naprawdę ostatnie tym razem padło na modrzew japoński diana - widziałam dorosły egzemplarz i myślę że moje też będzie takie. oki, pogoda super, a ja do pracki. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 09.05.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam Dziś po spotkaniu z Wojewodą. Niestety tak jak przypuszczałem g...... można zrobić. W środę spotkanie z przewodniczącym rady gminy tak raczej proforma oraz spotkanie z dziennikarką telewizyjną będzie GŁOŚNO hmm.... Wójt będzie szczęśliwy przed wyborami kurczę ! blade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam wszystkich a oni ci ziemie sypia prawie rowno z tarasem tak bynajmniej to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam Tesca Kasia a co znacza te ? aha i Sylwia juz nie jest 2w1 od wczoraj ranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.05.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 cześć wszystkim chciałabym żeby ten tydzień już minął. W niedzielę Komunia córki... mam już dosyć tej bieganiny i fajnie byłoby mieć to za sobą A do tego wszystkiego nie mogę znaleźć butów dla siebie, chyba pójdę na boso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 melduję się również wtorkowo wczoraj trwała walka z mszycami (mrówki zaczęły je sadowić na drzewach ) myślę że opryski załatwią sprawę nie kciałam, ale musiałam, zamówiłam drzewko, mam nadzieję że to już naprawdę ostatnie tym razem padło na modrzew japoński diana - widziałam dorosły egzemplarz i myślę że moje też będzie takie. oki, pogoda super, a ja do pracki. pozdrawiam wszystkich kobieto...hahahahah a gdzie? w sokolnikach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.05.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Dzień dobry wszystkim !! Kochani czy naprawdę nikt a nikt nie mógłby mi polecić solidnego stolarza?? To co będzie z moją kuchnią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.05.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam Dziś po spotkaniu z Wojewodą. Niestety tak jak przypuszczałem g...... można zrobić. W środę spotkanie z przewodniczącym rady gminy tak raczej proforma oraz spotkanie z dziennikarką telewizyjną będzie GŁOŚNO hmm.... Wójt będzie szczęśliwy przed wyborami Wójtowi to lotto, podobno nie kandyduje sytuacja nieciekawa daj cynk kiedy będzie reportaż w tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.05.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Teska - gdzie widziałam, czy gdzie kupiłam? widziałam u znajomych, a zamówiłam wczoraj u sąsiadów którzy dziś lub jutro jadą po roślinki do swojego ogrodu (w planach mają chynowo i sokolniki). jak tarasik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Teska - gdzie widziałam, czy gdzie kupiłam? widziałam u znajomych, a zamówiłam wczoraj u sąsiadów którzy dziś lub jutro jadą po roślinki do swojego ogrodu (w planach mają chynowo i sokolniki). jak tarasik? tarasik? no super! juz prawie polowa....wiesz z kaflami to on wyglada strasznie ogromniascie...a ma tylko ciut ponad 40 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.05.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 tarasik? no super! juz prawie polowa....wiesz z kaflami to on wyglada strasznie ogromniascie...a ma tylko ciut ponad 40 m2 to super że tyle już zrobili i że jest duuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 tarasik? no super! juz prawie polowa....wiesz z kaflami to on wyglada strasznie ogromniascie...a ma tylko ciut ponad 40 m2 to super że tyle już zrobili i że jest duuży i do tego porzadnie robią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.05.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 i do tego porzadnie robią... a to chyba najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts