bodekku 09.05.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 czy nawozić trawę to teraz ??? czy poczekać na opady i przed deszczykiem teraz.....co najwyzej wieczorkiem podlej...ale za to trawce nawozik sie przyda a czym najlepiej nawozić ? kup w hurtowni na kolumba nawoz Hydrokompleks- jest super! w worach 25 kg (wystarczy na caly sezonik- mozesz podsypywac i inne roslinki) koszt tego nawozu to okolo 70 zł. Teska - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 czy nawozić trawę to teraz ??? czy poczekać na opady i przed deszczykiem teraz.....co najwyzej wieczorkiem podlej...ale za to trawce nawozik sie przyda a czym najlepiej nawozić ? kup w hurtowni na kolumba nawoz Hydrokompleks- jest super! w worach 25 kg (wystarczy na caly sezonik- mozesz podsypywac i inne roslinki) koszt tego nawozu to okolo 70 zł. Teska - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 i do tego porzadnie robią... a to chyba najważniejsze bo tak ogolnie to mialas taczke zaladowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 no nic....ide ogrodniczo sie udzielac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.05.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 a tak w ogóle to witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.05.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 i do tego porzadnie robią... a to chyba najważniejsze bo tak ogolnie to mialas taczke zaladowac tylko nie było kiedy i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 09.05.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam po dłuugim wypoczynku .... i podciągam bo spadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.05.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 A u mnie trwają prace mające na celu zamianę pobudowlanego pobojowiska w ogródek, a właściwie na razie trawnik. Trawa już kupiona. Sporo ziemi trzeba było nawieźć aby doprowadzić teren do sensownego wyglądu. Około 10 byłu już przewiezione 22 przyczemy ciągnikowe. Na szczęście zasoby ziemi mam niemalże przy działce. Mam nadzieję, że do weekendu trawa będzie już wysiana. Ile trzeba czekać, aż trawa urośnie? Po jakim czasie trzeba zrobić pierwsze koszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.05.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Dzień dobry wszystkim !! Kochani czy naprawdę nikt a nikt nie mógłby mi polecić solidnego stolarza?? To co będzie z moją kuchnią.... Niestety, ja nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.05.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Dzień dobry wszystkim !! Kochani czy naprawdę nikt a nikt nie mógłby mi polecić solidnego stolarza?? To co będzie z moją kuchnią.... Niestety, ja nie znam. ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 09.05.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam wszystkich wtorkowo Już wróciłam, a pogode to Wam przywiozłam wprost z Bornholmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 A u mnie trwają prace mające na celu zamianę pobudowlanego pobojowiska w ogródek, a właściwie na razie trawnik. Trawa już kupiona. Sporo ziemi trzeba było nawieźć aby doprowadzić teren do sensownego wyglądu. Około 10 byłu już przewiezione 22 przyczemy ciągnikowe. Na szczęście zasoby ziemi mam niemalże przy działce. Mam nadzieję, że do weekendu trawa będzie już wysiana. Ile trzeba czekać, aż trawa urośnie? Po jakim czasie trzeba zrobić pierwsze koszenie? cos po 14 dniach powinno byc lekko zielono...a kosic....ech jak bedzie wysokoa...cos kolo 8 -10 cm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam wszystkich wtorkowo Już wróciłam, a pogode to Wam przywiozłam wprost z Bornholmu. no wlasnie....bylo super nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 i do tego porzadnie robią... a to chyba najważniejsze bo tak ogolnie to mialas taczke zaladowac tylko nie było kiedy i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.05.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 cos po 14 dniach powinno byc lekko zielono...a kosic....ech jak bedzie wysokoa...cos kolo 8 -10 cm..... Ale na wakacje, to chyba będzie można już po niej chodzić? Skończyli już na dzisiaj, czy jeszcze coś robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 a przysiegłabym ze GrzegorzaR posta widzialam....i znikł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 cos po 14 dniach powinno byc lekko zielono...a kosic....ech jak bedzie wysokoa...cos kolo 8 -10 cm..... Ale na wakacje, to chyba będzie można już po niej chodzić? Skończyli już na dzisiaj, czy jeszcze coś robią? bedzie mozna chodzic a po nich sladu niet...nie rozgarneli do konca..chyba cos ich szybko pognało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.05.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 a przysiegłabym ze GrzegorzaR posta widzialam....i znikł.... Dobrze widziałaś, ale go szybko wykasowałem bo napisałem odpowiedź nie do tego posta co chciałem , ale już jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.05.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 pozdrawiam ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.05.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 cos po 14 dniach powinno byc lekko zielono...a kosic....ech jak bedzie wysokoa...cos kolo 8 -10 cm..... Ale na wakacje, to chyba będzie można już po niej chodzić? Skończyli już na dzisiaj, czy jeszcze coś robią? bedzie mozna chodzic a po nich sladu niet...nie rozgarneli do konca..chyba cos ich szybko pognało... Bo dzisiaj była ekipa przewożąco - razgarniająca, tak zgrubnie. Kolejna ekipa ma oczyścić ziemię z różnych ciał obcych i uformować teren. Powinni być jutro i musze powiedzieć, że mam nadzieję, że jak już ruszyli z pracami to zrobią to szybko do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts