Maggie 10.05.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Witam wieczorowo, ja też dziś byłam na działce, w celu zewidencjonowania stanu posiadania dendrologiczno-botanicznego i szczęka mi opadła: Panowie z ENEI dziś powiesili na słupie piękniastą skrzynkę-elektrynkę, tak więc: MAM PRĄD!!! Hurra! Hurra! ... a oprócz tego bez biały i liliowy, ślicznie kwitnącą jabłonkę - chyba da się ją doprowadzić do stanu używalności, świerk (już wcześniej obejrzany) trochę niezidentyfikowanych krzaczorów (były z nich fajne bazie na przedwiośniu), a także leśne maliny i pokrzywy. Jak dziecię wróci z zielonej szkoły to go poproszę o jakąś wklejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 a moze to azalia? Ogrodnik ze mnie mizerny, ale mnie to nie wygląda na rododendron . Ale i tak ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 10.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 A ta lista tak z nudów: Nowy ranking otwierania stron: Teska - 121 bodekku - 68 Didi - 38 maksiu - 37 czupurek - 26 S.P. - 25 maggie - 20 delf - 16 jolly, dzióbek - 13 bikosa, RF- 11 trobe, józiaS-10 Paweł - 9 bryta - 8 olka- 7 Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka - 6 grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia - 5 Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki - 4 RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, ivette, grapusek, koks - 3 bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariusz, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria - 2 Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek - 1 Dzióbek, masz Ty zdrowie do liczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 10.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 ja sadziłam jesienia jabłonke ,czeresnię,brzoskwinke-i chyba jedno z dwóch ostatnich nie przyjeło sie tylko nie wiem co-mysle ze brzoskwinka bo jest wrazliwa na mrozy a jabłonka pieknie choc skromnie zakwitła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 10.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 przed chwilka miałam telefon od p. architekt,że jesli uda mi sie załatwic odrolnienie drogi pod przyłacze w jeden dzien to w piatek byśmy dostali pozwolenie na budowe nie wiecie jak to sie robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 10.05.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 przed chwilka miałam telefon od p. architekt,że jesli uda mi sie załatwic odrolnienie drogi pod przyłacze w jeden dzien to w piatek byśmy dostali pozwolenie na budowe nie wiecie jak to sie robi ? hmmm, dla mnie wszystko załatwia właśnie architekt, ale zapewne trzeba w urzędzie gminy złożyć podanie o wyłączenie z produkcji rolnej gruntów. szczerze powiedziawszy nie sądzę, żeby udało się to załatwić w 1 dzień. prędzej już w 1 tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 10.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 witam grupkę u mnie dzisiaj montaż okien, ale mam stresa Gratulacje sšsiadko! ledzę Twoje postępy z uwagš... Koniec jeszcze w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 10.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 przed chwilka miałam telefon od p. architekt,że jesli uda mi sie załatwic odrolnienie drogi pod przyłacze w jeden dzien to w piatek byśmy dostali pozwolenie na budowe nie wiecie jak to sie robi ? hmmm, dla mnie wszystko załatwia właśnie architekt, ale zapewne trzeba w urzędzie gminy złożyć podanie o wyłączenie z produkcji rolnej gruntów. szczerze powiedziawszy nie sądzę, żeby udało się to załatwić w 1 dzień. prędzej już w 1 tydzień papierki sa złozone przez p.architekt tylko kwestia jak to załatwic żeby było szybko ale tez mysle ze sie nie da-no cóz trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 10.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 w tydzien to ta pani mi obiecała przed 1 maja ale nie powiedziała ze pojedzie na szkolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.05.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 A azalia i rododendron, to nie to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 10.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 A azalia i rododendron, to nie to samo? chyba musze poszukac w fachowej literatury -2 rododendrony a kazdy inny-jak ten drugi zakwitnie to zrobie fotke i wam pokaze-moze ktos zrobił psikusa i zamienił w sklepie etykiete a ja gamoń..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 10.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 A azalia i rododendron, to nie to samo? chyba musze poszukac w fachowej literatury -2 rododendrony a kazdy inny-jak ten drugi zakwitnie to zrobie fotke i wam pokaze-moze ktos zrobił psikusa i zamienił w sklepie etykiete a ja gamoń..... sorry - że się wtršcę, ale mam nadzieje że z kaktusem nie pomyliła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a moze to azalia? tak wlasnie chyba wyglada na azalie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 witam grupkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.05.2006 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A azalia i rododendron, to nie to samo? nie... azalia ma kwiaty jak nie ma jescze lisci....i nie jest zimozielona...a rododendron...zupelnie odwrotnie.... ale ogrdnikiem to ja nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.05.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a nie wiecie przez przypadek kiedy będzie padać ??? wszystko suche jak pieprz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a nie wiecie przez przypadek kiedy będzie padać ??? wszystko suche jak pieprz do konca tygodnia to nie.....wiesz....nalezy podlac..ja wczoraj lalam wode przeszlo godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.05.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ja też podlewam ale chyba lepiej żeby tam z góry też pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.05.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 dzióbek - podziwiam wytrwałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts