Teska 11.05.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ja też podlewam ale chyba lepiej żeby tam z góry też pomogło pewnie....ale jak narazie robi mi sie taras wiec pogoda jest akuratna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ja też podlewam ale chyba lepiej żeby tam z góry też pomogło pewnie....ale jak narazie robi mi sie taras wiec pogoda jest akuratna.... dla mnie też akutratna tylko żeby do niedzieli się utrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.05.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ja też podlewam ale chyba lepiej żeby tam z góry też pomogło pewnie....ale jak narazie robi mi sie taras wiec pogoda jest akuratna.... no to dyspensa do końca tygodnia ale potem to deszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 witam grupkę u mnie dzisiaj montaż okien, ale mam stresa Gratulacje sšsiadko! ledzę Twoje postępy z uwagš... Koniec jeszcze w tym roku? dziękuję sąsiedzie ja Twoje postępy też śledzę, ostatnio nawet z bliska miałam okazję ogladać Twój dom jak byłam na Macieja z wizytacją na budowie koleżanki. A koniec planowany na końcówkę roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 dla zainteresowanych, kolejny drewniaczek powstaje przy ul. Topolowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 11.05.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 witam grupkę u mnie dzisiaj montaż okien, ale mam stresa Gratulacje sšsiadko! ledzę Twoje postępy z uwagš... Koniec jeszcze w tym roku? dziękuję sąsiedzie ja Twoje postępy też śledzę, ostatnio nawet z bliska miałam okazję ogladać Twój dom jak byłam na Macieja z wizytacją na budowie koleżanki. A koniec planowany na końcówkę roku A koleżanka to który ma domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A koleżanka to który ma domek? jedna to ta od zawalonego stropu a druga dokładnie naprzeciwko, na etapie układania stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 11.05.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A koleżanka to który ma domek? jedna to ta od zawalonego stropu a druga dokładnie naprzeciwko, na etapie układania stropu a wiesz jak się zakończyła ta sprawa ze stropem? Z tego co się mówi to sprawę zatuszowano... mimo że formalnie powinno zgłosić się to jako awarię budowlaną.... Czy koleżanka się nie boi, że w przyszłosci coś znowu może się stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a wiesz jak się zakończyła ta sprawa ze stropem? Z tego co się mówi to sprawę zatuszowano... mimo że formalnie powinno zgłosić się to jako awarię budowlaną.... Czy koleżanka się nie boi, że w przyszłosci coś znowu może się stać? z tego co wiem to nigdzie tego nie zgłaszano ekipa strop poprawiła Nie wiem czy sie boi, pewnie tak. W sumie mało na ten temat rozmawiamy...wiem tylko że cały czas użerają sie z ta ekipą i plują sobie w brodę że nie budował u nich Krzak tak jak pierwotnie zamierzali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 11.05.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a wiesz jak się zakończyła ta sprawa ze stropem? Z tego co się mówi to sprawę zatuszowano... mimo że formalnie powinno zgłosić się to jako awarię budowlaną.... Czy koleżanka się nie boi, że w przyszłosci coś znowu może się stać? z tego co wiem to nigdzie tego nie zgłaszano ekipa strop poprawiła Nie wiem czy sie boi, pewnie tak. W sumie mało na ten temat rozmawiamy...wiem tylko że cały czas użerają sie z ta ekipą i plują sobie w brodę że nie budował u nich Krzak tak jak pierwotnie zamierzali Jak jestem u siebie to widzę jak na Macieja robią, i ... nóż mi się w kieszeni otwiera . Widzę, że na przeciwko mnie budują dom, w którym humus pozostawiono w środku (a przecież warstwa organiczna gnije i trzeba ją przecież wyjąć spod posadzki). W innym domu fundamenty zasypuje się bez ocieplenia - tylko malując dysperbitem. Jak patrzę na to i porównuję z tym co robiłem, to dziekuję Bogu, że nie wziąłem takich fachowców. Do tego ponoć ten dom wykonuje się na sprzedaż... więc przyszły właściciel tylko po "owocach" pracy pozna jak "obtanił" się koszt budowy inwestorowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.05.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 witam grupkę czwartkowo A azalia i rododendron, to nie to samo? nie... azalia ma kwiaty jak nie ma jescze lisci....i nie jest zimozielona...a rododendron...zupelnie odwrotnie.... ale ogrdnikiem to ja nie jestem też nie jestem ogrodnikiem, ale do końca się z nie zgodzę. mam azalie japońskie właśnie takie czerwone i mają liście jeszcze przed kwitnieniem Teska - muszę zadzwonić do tej ogrodniczki, bo sąsiad twierdzi, że ona mówiła o żelazie a nie magnezie (choć jestem pewna że, mówiła: magnez ). no, ponoć ostatnie drzewo zostało wczoraj posadzone. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.05.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam czwartkowo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ja też podlewam ale chyba lepiej żeby tam z góry też pomogło pewnie....ale jak narazie robi mi sie taras wiec pogoda jest akuratna.... no to dyspensa do końca tygodnia ale potem to deszczyk cos sie zachmurzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Jak jestem u siebie to widzę jak na Macieja robią, i ... nóż mi się w kieszeni otwiera . Widzę, że na przeciwko mnie budują dom, w którym humus pozostawiono w środku (a przecież warstwa organiczna gnije i trzeba ją przecież wyjąć spod posadzki). W innym domu fundamenty zasypuje się bez ocieplenia - tylko malując dysperbitem. Jak patrzę na to i porównuję z tym co robiłem, to dziekuję Bogu, że nie wziąłem takich fachowców. Do tego ponoć ten dom wykonuje się na sprzedaż... więc przyszły właściciel tylko po "owocach" pracy pozna jak "obtanił" się koszt budowy inwestorowi... to prawda właśnie widzę jak u koleżanki robi firma. Nic nie doradzą lecą jak jest w projekcie w którym były błędy, dobra ekipa przed wykonaniem powinna chociaż wspomnieć że coś jest nie tak. Koleżanka załamana bo myślała że jak płaci firmie to nie musi się na niczym znać a tu się okazuje że trzeba ich pilnować. Ten dom na sprzedaż na końcu Macieja też miał zasypane fundamenty humusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.05.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Panowie z ENEI dziś powiesili na słupie piękniastą skrzynkę-elektrynkę, tak więc: MAM PRĄD!!! Hurra! Hurra! Jak to zrobiłaś, alarmowałaś do nich czy sami się zmobilizowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 witam grupkę czwartkowo A azalia i rododendron, to nie to samo? nie... azalia ma kwiaty jak nie ma jescze lisci....i nie jest zimozielona...a rododendron...zupelnie odwrotnie.... ale ogrdnikiem to ja nie jestem też nie jestem ogrodnikiem, ale do końca się z nie zgodzę. mam azalie japońskie właśnie takie czerwone i mają liście jeszcze przed kwitnieniem Teska - muszę zadzwonić do tej ogrodniczki, bo sąsiad twierdzi, że ona mówiła o żelazie a nie magnezie (choć jestem pewna że, mówiła: magnez ). no, ponoć ostatnie drzewo zostało wczoraj posadzone. pozdrawiam wszystkich napewno siarczan magnezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 GrzegorzR praca u Was wre w najlepsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Panowie z ENEI dziś powiesili na słupie piękniastą skrzynkę-elektrynkę, tak więc: MAM PRĄD!!! Hurra! Hurra! Jak to zrobiłaś, alarmowałaś do nich czy sami się zmobilizowali ooo przegapiłam, gratulacje Maggie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.05.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts