bodekku 08.01.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 mariusz r - ja nie kraczę tylko tak jakoś smutno mi było samotny wśród takiego (350 osób) grona, Tak poza tym witam "starych" i "nowych" uczestników. Jak tak gęsto to od razu lepiej (na forum oczywiście) bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ids 08.01.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 CZUPUREK Koszt zaprojektowania wnętrza trudno ustalić jeżeli się tego wnętrz nie widzi, ale sa pewne zasady. Na rynku koszt zaprojektowania jednego m2 kształtuje się w przedziale cenowym 50-250 zł, oczywiście jest to uzależnione od stopnia skomplikowani projektu. jeżeli powierzchnia jest stosunkowo duża, zakładam ma ok 100 m2 to byłby to koszt 30-40 zl za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ids 08.01.2004 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 JEŻELI JESTEŚ ZAINTERESOWANY TEMATEM WNĘTRZ TO MOZEMY PRZYSLAĆ CI PRZYKLADOWE NASZE REALIZACJE, ABYS MOGŁ OCENIC NASZ POZIOM I ZOBACZYL CZY TO BY CIEBIE SATYSFAKCJONOWALO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 08.01.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 ooo, cos sie na naszym forum komercyjnie zrobilo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 08.01.2004 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 witam starych i nowych forumowiczow cieszę się że pramatka i praojciec czuwają czuje się bezpieczna a swoja drogą tej skaczącej łowieczki mi brakowało Maksiu twoja córcia jest CUDNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.01.2004 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Iwona G: dziękuje za miłe słowa, mówiąc twoim słowami Małgosia cudnieje z dnia na dzień pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.01.2004 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Witam piątkowo, a więc weekendowo, a więc radośniej niż normalniepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.01.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 witam wszystkich serdecznie. praojciec jak zawsze na stanowisku ids - dzięki za info. pochmurno coś dzisiaj za oknem i smutno, ale nie ma co narzekać i trzeba brać się do pracy pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.01.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Nie ma co narzekać bo przecież dziś piątek, prawda Maksiu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.01.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Słuchajcie, co jest z Teską. Zaczynam się niepokoić. Teska odezwij się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.01.2004 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 S.P. : piątek jutro??? wydawało mi się że dziś jest piątek... juz dziś...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.01.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 mówi się, że szczęśliwi czasu nie liczą. http://obrazki.babiniec.pl/Miłość/wesołe%20serce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.01.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Już się poprawiłam, ale faktycznie tak mi ten czas ucieka, że łatwo się pogubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 09.01.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Witam wszystkich po dłuuuuugiej nieobecności. Muszę nadrobić zaległości, poczytać Wasze posty i wkręcic się na nowo w towarzystwo. POzdrawiam Teskę, Staśka, Maksia i Joasie z Jasiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.01.2004 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Linka: kope czasu.. co tam u Was nowego? pozdrowienia dla Mar35... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 09.01.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 witam w śnieżny dzień weekend oj jak dobrze tak patrzę na forum i no właśnie brakuje Teski Teska- liderko odezwij się jak tam turbinka w kominku? No i czy mebelki wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 09.01.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Maksiu, gratuluje córci!!! Dzieki za pozdro, mój mąż jest tak zapracowany że czasem zastanawiam się czy pamięta, że ma zone;) Oj dużo sie wydarzyło, ważne że mieszkamy i nie poddajemy sie różnym przeciwnościom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 09.01.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Nooo, Linka - doczekaliśmy się Was w końcu Hura, hura! Taki kambek, to ja rozumiem Pozdrawiam(y) również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 09.01.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Cześć Linka!Jak miło Cię widzieć na forum. Napisałam parę słów na priva.A Teska chyba walczy z kuchnią.Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 09.01.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Klaudio, trochę się tu pozmieniało, ja tez napisałam na priva ale coś nie poszło, bo mam ten list w folderze do wysłania i nijak nie mogę tego wysłac:( Czy to tak ma być? Czy po jakims czasie forum zechce mi ten list wysłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts