Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

WITAM WSZYSTKICH-cały rok walczylismy o pozwolenie i właśnie pani z urzedu powidziała ze bedzie do odbioru w poniedziałek a ja jakos nie umie sie cieszyc bo tyle nerwoów zżartych,no i strach że teraz to sie zacznie gonitwa-mam mieszane uczucia-mam opijać dzisiaj czy w poniedziałek jak myslicie? :lol: :lol: :lol:

Czupurek-dzieki-własnie skrobnełąm do Didi

WITAM WSZYSTKICH-cały rok walczylismy o pozwolenie i właśnie pani z urzedu powidziała ze bedzie do odbioru w poniedziałek a ja jakos nie umie sie cieszyc bo tyle nerwoów zżartych,no i strach że teraz to sie zacznie gonitwa-mam mieszane uczucia-mam opijać dzisiaj czy w poniedziałek jak myslicie? :lol: :lol: :lol:

Czupurek-dzieki-własnie skrobnełąm do Didi

DZISIAJ, jutro wolne to można w razie czego kaca leczyć :wink: :wink:

GRATULACJE :lol: :lol: :lol:

Dzióbek-dzieki-to musze ,,wynajać,,jutro kierowce na ten kiermasz ogrodniczy na wały-tylko pozostaje przekonać męzusia ze to naprawde ostatnie jakies zakupy do ogródeczka-bo obiecałam 2 dni temu ze juz nic nie kupie-ale na wałach byłam jesienia i był duzy wybór :lol: a popołudniu na działeczke sama pojade jak co nieco wyparuje :lol:

Witam wszystkich popoludniowo

Tensknilam za wiosna ale 27,5 stopnia to troche jak dla mnie za duzo

I moj piesio tez sie bidula meczy :(

musze wyjść na dwór i sie przekonac czy u mnie w Dabiu tez goraco jak u Bryty bo w domciu nie czuje :lol:

jest super cxieplo....a zapowiadali burze..... :lol:

do agnieszki1 : znalazłam :)

A kto robił podłogówkę u ciebie?

podłogówkę? znaczy ogrzewanie podlogowe? mariobros35 robil.

Kominek mam merkury 24kw, kocioł elektryczny kospela 12 kw. powierzchnia uzytkowa 130mkw. Podłogówka jest na około 50 mkw - łazienki,przedsionek,hol,korytarze,kuchnia,garderoba.

Co do polecenia mariobros wysle Ci priva :p -dam opinie do Klausa niedlugo - jak skonczy wszystko :wink: - a tak ogolnie - polecam :p

Moge polecic ekipę do tynkow tradycyjnych cem-wap i do podłoży z miksokreta ( ludki super robią - juz sprawdziłam - mogę polecac :p )

Opinie wysle do Klausa oczywista :p

A czy oprocz tego płytkarza na liscie ktos moze kogos jeszcze polecic?

Będę potrzebowac niedlugo.

Moge polecic ekipę do tynkow tradycyjnych cem-wap i do podłoży z miksokreta ( ludki super robią - juz sprawdziłam - mogę polecac :p )

Opinie wysle do Klausa oczywista :p

A czy oprocz tego płytkarza na liscie ktos moze kogos jeszcze polecic?

Będę potrzebowac niedlugo.

to ja poproszę :oops:

Pan Kopyś tel. 501382846 ( tynki równiutkie,podłoża ekstra zatarte)

Dziś nam zrobili schody wewnętrzne - cudo :p

Jakbym miała kasy więcej poprosiłabym ich o schody zewnetrzne i taras, ale nie ma wiecej kasy :( i będziemy robić sami - znaczy mąż będzie tyrał :lol:

Ale sie wkur..... na Anbud - chyba zmienie opinie za bezczelnosc szefowej tejze firmy :evil:

Po 3 miesiacach proszenia o skonczenie dachu ( ułożenie gąsiorów) gdzie woda deszczowa ciekla po kominie na nowe tynki itp :evil: wczoraj skonczyli a dzis babsko dzwoni i uwaza ze jestesmy niepowazni ze jeszcze kasy nie dostala ( reszty kasy za ulozenie gasiorow bo za wczesniejsze prace juz dawno dostala kase). A odbioru nie bylo, wiec skad taka pewna ze kase dostanie. Jeden szczyt sie nadaje do poprawy.

A chcielismy jutro jej zaplacic - teraz mnie kusi zeby sie miesiac bujac z zaplatą :evil:

A tacy bylismy z nich zadowoleni :-?

Zostala koncowka to juz pewnie nie zalezy babie jednej :evil:

Ludzi ma fajnych i fachowych ale sama to ........... :evil: