Teska 12.05.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Teska - priv tez masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.05.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Iwonka napisz czy doszlo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.05.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 WITAM WSZYSTKICH-cały rok walczylismy o pozwolenie i właśnie pani z urzedu powidziała ze bedzie do odbioru w poniedziałek a ja jakos nie umie sie cieszyc bo tyle nerwoów zżartych,no i strach że teraz to sie zacznie gonitwa-mam mieszane uczucia-mam opijać dzisiaj czy w poniedziałek jak myslicie? Czupurek-dzieki-własnie skrobnełąm do Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.05.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 WITAM WSZYSTKICH-cały rok walczylismy o pozwolenie i właśnie pani z urzedu powidziała ze bedzie do odbioru w poniedziałek a ja jakos nie umie sie cieszyc bo tyle nerwoów zżartych,no i strach że teraz to sie zacznie gonitwa-mam mieszane uczucia-mam opijać dzisiaj czy w poniedziałek jak myslicie? Czupurek-dzieki-własnie skrobnełąm do Didi DZISIAJ, jutro wolne to można w razie czego kaca leczyć GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 12.05.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam wszystkich popoludniowo Tensknilam za wiosna ale 27,5 stopnia to troche jak dla mnie za duzo I moj piesio tez sie bidula meczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.05.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Dzióbek-dzieki-to musze ,,wynajać,,jutro kierowce na ten kiermasz ogrodniczy na wały-tylko pozostaje przekonać męzusia ze to naprawde ostatnie jakies zakupy do ogródeczka-bo obiecałam 2 dni temu ze juz nic nie kupie-ale na wałach byłam jesienia i był duzy wybór a popołudniu na działeczke sama pojade jak co nieco wyparuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.05.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam wszystkich popoludniowo Tensknilam za wiosna ale 27,5 stopnia to troche jak dla mnie za duzo I moj piesio tez sie bidula meczy musze wyjść na dwór i sie przekonac czy u mnie w Dabiu tez goraco jak u Bryty bo w domciu nie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.05.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam wszystkich popoludniowo Tensknilam za wiosna ale 27,5 stopnia to troche jak dla mnie za duzo I moj piesio tez sie bidula meczy musze wyjść na dwór i sie przekonac czy u mnie w Dabiu tez goraco jak u Bryty bo w domciu nie czuje jest super cxieplo....a zapowiadali burze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.05.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 a moze za dwa???? ustalmy jakis termin... Dostosujemy nasze. Rozumiem akset ze ten post to chęć zgłoszenia twej obecnosci taaa....zalezy tylko pod jakim nickiem sie wpisze na to spotkanie.... akset zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.05.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 do agnieszki1 : znalazłam A kto robił podłogówkę u ciebie? podłogówkę? znaczy ogrzewanie podlogowe? mariobros35 robil. Kominek mam merkury 24kw, kocioł elektryczny kospela 12 kw. powierzchnia uzytkowa 130mkw. Podłogówka jest na około 50 mkw - łazienki,przedsionek,hol,korytarze,kuchnia,garderoba. Co do polecenia mariobros wysle Ci priva -dam opinie do Klausa niedlugo - jak skonczy wszystko - a tak ogolnie - polecam Moge polecic ekipę do tynkow tradycyjnych cem-wap i do podłoży z miksokreta ( ludki super robią - juz sprawdziłam - mogę polecac ) Opinie wysle do Klausa oczywista A czy oprocz tego płytkarza na liscie ktos moze kogos jeszcze polecic? Będę potrzebowac niedlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.05.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Moge polecic ekipę do tynkow tradycyjnych cem-wap i do podłoży z miksokreta ( ludki super robią - juz sprawdziłam - mogę polecac ) Opinie wysle do Klausa oczywista A czy oprocz tego płytkarza na liscie ktos moze kogos jeszcze polecic? Będę potrzebowac niedlugo. to ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.05.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Moge polecic ekipę do tynkow tradycyjnych cem-wap i do podłoży z miksokreta ( ludki super robią - juz sprawdziłam - mogę polecac ) Opinie wysle do Klausa oczywista A czy oprocz tego płytkarza na liscie ktos moze kogos jeszcze polecic? Będę potrzebowac niedlugo. to ja poproszę Pan Kopyś tel. 501382846 ( tynki równiutkie,podłoża ekstra zatarte) Dziś nam zrobili schody wewnętrzne - cudo Jakbym miała kasy więcej poprosiłabym ich o schody zewnetrzne i taras, ale nie ma wiecej kasy i będziemy robić sami - znaczy mąż będzie tyrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam piątkowo Skoro propozycja organizacji ogniska FORUM-owego w sobotę nie spotkała się z wielkim odzewem TO MOŻE 19.05.2006 - wieczorkiem w piątek lub 20.05.2006 - sobota wieczorkiem piątek jest bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 12.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 pozdrawiam wszystkich budujących w Szczecinie i okolicach no i podnoszę bo nasza grupa coś opadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.05.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 spią wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 12.05.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 spią wszyscy o tej porze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 12.05.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 spią wszyscy ja nie śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.05.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Ale sie wkur..... na Anbud - chyba zmienie opinie za bezczelnosc szefowej tejze firmy Po 3 miesiacach proszenia o skonczenie dachu ( ułożenie gąsiorów) gdzie woda deszczowa ciekla po kominie na nowe tynki itp wczoraj skonczyli a dzis babsko dzwoni i uwaza ze jestesmy niepowazni ze jeszcze kasy nie dostala ( reszty kasy za ulozenie gasiorow bo za wczesniejsze prace juz dawno dostala kase). A odbioru nie bylo, wiec skad taka pewna ze kase dostanie. Jeden szczyt sie nadaje do poprawy. A chcielismy jutro jej zaplacic - teraz mnie kusi zeby sie miesiac bujac z zaplatą A tacy bylismy z nich zadowoleni Zostala koncowka to juz pewnie nie zalezy babie jednej Ludzi ma fajnych i fachowych ale sama to ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.05.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 spią wszyscy ja nie śpię ja tez nie, przegladam Paradyż w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts