bryta 13.05.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Na prawobrzeżu pada A u mnie nic a czekam na deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.05.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Na prawobrzeżu pada A u mnie nic a czekam na deszcz U mnie też nić, widocznie ta chmura powędrowała na północ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.05.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Na prawobrzeżu pada A u mnie nic a czekam na deszcz U mnie też nić, widocznie ta chmura powędrowała na północ no to kiszka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 13.05.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Jechalam, jechalam i nie dojechalam na Wały. Nic nie pomoge w kwestii otwarcia i ilości wystawiających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 13.05.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Drogie ogrodniczki i ogrodnicy! Co myślicie o nawadnianiu oraz o zbieraniu deszczówki i wykorzystywaniu jej do podlewania ogródka. Czy warto inwestowac w ten biznes. U mnie dzialka niezbyt wielka. Trawnika bedzie w sumie okolo: 350m2. Sa takie oczyszczalnie przydomowe, ktore sa tak jakos zbudowane ze uzyskuje sie z nich wode czysta na tyle, ze mozna podlewac ogrodek . Oczyszczalnie sa drogie a na ich temat wiecej moze powiedzic mariobros. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.05.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Na prawobrzeżu pada na lewobrzeżu jeszcze nie... to niedługo też będzie, tam ponoć przez moment mocno padało, akurat rozmawiałam z ciocią przez telefon i poleciała kwiaty zbierać z balkonu czekalam na deszcz......i nic...pare kropelek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.05.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 tak tylko na momencik wpadłam...myslałam ze przeczuyam relacje co na tych Wałach jest ciekawgo z roslinek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 13.05.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Ja żałuje jeszcze bardziej. Jeszcze gorzej, ze jutro tym bardziej nie dam rady. Służba nie drużba... Nie ma to jak szychta w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.05.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Ja żałuje jeszcze bardziej. Jeszcze gorzej, ze jutro tym bardziej nie dam rady. Służba nie drużba... Nie ma to jak szychta w niedziele. szpital? komenda? straż pożarna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 13.05.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Jechalam, jechalam i nie dojechalam na Wały. Nic nie pomoge w kwestii otwarcia i ilości wystawiających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 13.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 w takim razie jutro i tak pojadę z rana na ten kiermasz, mam straszną ochotke sobie kupić choć kilka roślinek bo u mnie oprócz trawy to roślinek niet. Relacji niestety nie zdam bo wrócę dopiero wieczorkiem więc juz będzie po kiermaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 13.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Delf, zapomniałam Cię pozdrowić od Marka Ł. (jachtowy sternik morski). Podobno to Twój przyszły sąsiad. Widzisz jaki ten świat jest mały. Myślę że kojarzysz o kim mówię. Nazywa się tak jak Ty tylko literkę ę zamień na ą i już jaśniej nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 13.05.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Czupurek-dzieki-własnie skrobnełąm do Didi Nic do mnie nie dotarło hej-a tak sie rozpisałam niewiem co zrobiłam nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 13.05.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 w takim razie jutro i tak pojadę z rana na ten kiermasz, mam straszną ochotke sobie kupić choć kilka roślinek bo u mnie oprócz trawy to roślinek niet. Relacji niestety nie zdam bo wrócę dopiero wieczorkiem więc juz będzie po kiermaszu. Zdaj relacje nawet po fakcie. Będę wiedziała czy warto było żałować czy sie nie przejmować. Szydas Wszystkie strzały nie trafione Letadeł pilnuje, żeby równo latały i na głowy Wam nie spadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 13.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 w takim razie jutro i tak pojadę z rana na ten kiermasz, mam straszną ochotke sobie kupić choć kilka roślinek bo u mnie oprócz trawy to roślinek niet. Relacji niestety nie zdam bo wrócę dopiero wieczorkiem więc juz będzie po kiermaszu. Zdaj relacje nawet po fakcie. Będę wiedziała czy warto było żałować czy sie nie przejmować. Szydas Wszystkie strzały nie trafione Letadeł pilnuje, żeby równo latały i na głowy Wam nie spadły. jestem pod wrażeniem tych latadeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 13.05.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 za późno pojechalismy(ja moje dzieci-szt.2,moja mama) na działeczkę bo tylko porobilismy 1,5 godz i lunęło,chyba dzieci mocno się modliły bo siedzieliśmy w samochodzie i myslałam ze przejdzie,wróciłismy do domciu a tam juz nie pada,odpiłam kawke i pojechałyśmy z mama spowrotem-dobrze ze to tylko 10 km ,i wróciłyśmy o 21 - kurcze moja mama ma lepsza werwę niz ja-powolna ale za to dokładniejsza-śmieja sie ze nawet ogródek bede robiła pod poziomice -a zeby wiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 13.05.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 A u nas deszczu ani kropelki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.05.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 za późno pojechalismy(ja moje dzieci-szt.2,moja mama) na działeczkę bo tylko porobilismy 1,5 godz i lunęło,chyba dzieci mocno się modliły bo siedzieliśmy w samochodzie i myslałam ze przejdzie,wróciłismy do domciu a tam juz nie pada,odpiłam kawke i pojechałyśmy z mama spowrotem-dobrze ze to tylko 10 km ,i wróciłyśmy o 21 - kurcze moja mama ma lepsza werwę niz ja-powolna ale za to dokładniejsza-śmieja sie ze nawet ogródek bede robiła pod poziomice -a zeby wiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 13.05.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 A u nas deszczu ani kropelki... u nas parę kropelek było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 14.05.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Witam niedzielnie. Wszyscy jeszcze spia, ale macie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts