Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Drogie ogrodniczki i ogrodnicy!

Co myślicie o nawadnianiu oraz o zbieraniu deszczówki i wykorzystywaniu jej do podlewania ogródka. Czy warto inwestowac w ten biznes. U mnie dzialka niezbyt wielka. Trawnika bedzie w sumie okolo: 350m2.

Sa takie oczyszczalnie przydomowe, ktore sa tak jakos zbudowane ze uzyskuje sie z nich wode czysta na tyle, ze mozna podlewac ogrodek .

Oczyszczalnie sa drogie a na ich temat wiecej moze powiedzic mariobros.

Na prawobrzeżu pada :-?

na lewobrzeżu jeszcze nie...

to niedługo też będzie, tam ponoć przez moment mocno padało, akurat rozmawiałam z ciocią przez telefon i poleciała kwiaty zbierać z balkonu :o

czekalam na deszcz......i nic...pare kropelek..... :cry:

w takim razie jutro i tak pojadę z rana na ten kiermasz, mam straszną ochotke sobie kupić choć kilka roślinek bo u mnie oprócz trawy to roślinek niet.

Relacji niestety nie zdam bo wrócę dopiero wieczorkiem więc juz będzie po kiermaszu.

Zdaj relacje nawet po fakcie. Będę wiedziała czy warto było żałować czy sie nie przejmować. :)

Szydas Wszystkie strzały nie trafione :wink:

Letadeł pilnuje, żeby równo latały i na głowy Wam nie spadły. :wink:

w takim razie jutro i tak pojadę z rana na ten kiermasz, mam straszną ochotke sobie kupić choć kilka roślinek bo u mnie oprócz trawy to roślinek niet.

Relacji niestety nie zdam bo wrócę dopiero wieczorkiem więc juz będzie po kiermaszu.

Zdaj relacje nawet po fakcie. Będę wiedziała czy warto było żałować czy sie nie przejmować. :)

Szydas Wszystkie strzały nie trafione :wink:

Letadeł pilnuje, żeby równo latały i na głowy Wam nie spadły. :wink:

jestem pod wrażeniem tych latadeł

:evil: za późno pojechalismy(ja moje dzieci-szt.2,moja mama) na działeczkę bo tylko porobilismy 1,5 godz i lunęło,chyba dzieci mocno się modliły bo siedzieliśmy w samochodzie i myslałam ze przejdzie,wróciłismy do domciu a tam juz nie pada,odpiłam kawke i pojechałyśmy z mama spowrotem-dobrze ze to tylko 10 km ,i wróciłyśmy o 21 - kurcze moja mama ma lepsza werwę niz ja-powolna ale za to dokładniejsza-śmieja sie ze nawet ogródek bede robiła pod poziomice -a zeby wiedzieli :lol:

:evil: za późno pojechalismy(ja moje dzieci-szt.2,moja mama) na działeczkę bo tylko porobilismy 1,5 godz i lunęło,chyba dzieci mocno się modliły bo siedzieliśmy w samochodzie i myslałam ze przejdzie,wróciłismy do domciu a tam juz nie pada,odpiłam kawke i pojechałyśmy z mama spowrotem-dobrze ze to tylko 10 km ,i wróciłyśmy o 21 - kurcze moja mama ma lepsza werwę niz ja-powolna ale za to dokładniejsza-śmieja sie ze nawet ogródek bede robiła pod poziomice -a zeby wiedzieli :lol:

:lol: :lol: :lol: