bodekku 15.05.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.05.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 tomadyna - w sobotę może być kłopot - ale zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.05.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 witam wszystkich poniedziałkowo wyjazd mi się udał - pogoda piękna, nad morzem nawet w nocy było ciepło. tylko po powrocie.... dość długo dochodziłam do się ja mam wode z goleniowa.ale tez jest beee chyba się mylisz. wodę mamy z gruntu z dołuj, goleniowska jest administracja a fakt faktem woda taka sobie pozdrawiam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.05.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 tomadyna - w sobotę może być kłopot - ale zobaczymy Liczę na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.05.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 tomadyna - w sobotę może być kłopot - ale zobaczymy Liczę na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 15.05.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam całą grupkę szczecińską!! Dużo ciekawych rzeczy można się od Was dowiedzieć. Czy ktoś z okolic buduje Neptuna z Domusa??? My jesteśmy dopiero na etapie adaptacji, ale od czegoś trzeba zacząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 witam wszystkich poniedziałkowo wyjazd mi się udał - pogoda piękna, nad morzem nawet w nocy było ciepło. tylko po powrocie.... dość długo dochodziłam do się ja mam wode z goleniowa.ale tez jest beee chyba się mylisz. wodę mamy z gruntu z dołuj, goleniowska jest administracja a fakt faktem woda taka sobie pozdrawiam grupkę ale jest okropnie twarda beznadziejna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 15.05.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam wszystkich Słońce ładnie świeci, ale temperatura za wysoka nie jest. Trawnik wysiany, więc liczylismy na zapowiadane w sobotę i niedzielę deszcze, a tu zaledwie kilka kropel spadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 KU PRZESTRODZE!!!!! ( nawet jak ma sie IP lotne ) Internauci są często przekonani, że w sieci bezkarnie mogą obrzucać innych wyzwiskami i oszczerstwami. Nic bardziej mylnego. Internet wcale nie jest tak anonimowy, jak to się niektórym wydaje. Policja ostrzega jednak, że w internecie nikt nie jest tak naprawdę anonimowy i wszyscy ponoszą pełną odpowiedzialność za swoje wpisy, zaś każda osoba, która stwierdzi, że jej dobra zostały naruszone w internecie, może dochodzić swoich praw w ramach postępowania karnego lub z oskarżenia prywatnego, gdy nie ma podstaw do ścigania sprawcy z urzędu. W Polsce działa też już Dyżurnet - infolinia do walki z internetową przestępczością. To ogólnoświatowy system funkcjonujący w trzydziestu krajach. W Polsce działa pod auspicjami Naukowej i Akademickiej Sieci Komputerowej. Dyżurnet pośredniczy między internautami a organami ścigania. Każdy, kto wykryje w sieci nielegalne treści, może poinformować o tym centrum. Pracownicy Dyżurnetu dotrą do serwerów, gdzie są one przechowywane i - jeśli będzie trzeba - skierują sprawę do organów ścigania. Gdyby cos numer info i meila posaidam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 a teraz ide do prac porzadkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 15.05.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Teska czy pojawiła się u nas ekipa od trawnika?. Mają zrobić kilka przeróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.05.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witajcie. Witaj AleksandraW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Teska czy pojawiła się u nas ekipa od trawnika?. Mają zrobić kilka przeróbek. nie ma nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.05.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam całą grupkę szczecińską!! Dużo ciekawych rzeczy można się od Was dowiedzieć. Czy ktoś z okolic buduje Neptuna z Domusa??? My jesteśmy dopiero na etapie adaptacji, ale od czegoś trzeba zacząć... witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.05.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 OGŁOSZENIE W dniu 20.05.2006 roku o godzinie 16.00 na Bezrzeczu ul. Miętowa 20 odbędzie się ognisko. Serdecznie zapraszam wszystkich FORUM-owiczów wraz z pociechami. Niezbędne wyposażenie uczestnika: - kiełbasa na ognisko - coś do popicia zjedzonej kiełbaski - krzesełko no tak.... akurat w ten dzień są mojej mamy urodziny - nijak nie dam rady się stawić liczę chociaż na jakieś zdjęcia po fakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 OGŁOSZENIE W dniu 20.05.2006 roku o godzinie 16.00 na Bezrzeczu ul. Miętowa 20 odbędzie się ognisko. Serdecznie zapraszam wszystkich FORUM-owiczów wraz z pociechami. Niezbędne wyposażenie uczestnika: - kiełbasa na ognisko - coś do popicia zjedzonej kiełbaski - krzesełko tez nie dam rady......urodziny syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.05.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam całą grupkę szczecińską!! Dużo ciekawych rzeczy można się od Was dowiedzieć. Czy ktoś z okolic buduje Neptuna z Domusa??? My jesteśmy dopiero na etapie adaptacji, ale od czegoś trzeba zacząć... witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.05.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witaj Aleksandra Klaus - wysłałam kilka poleceń na listę do Ciebie na maila . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.05.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam całą grupkę szczecińską!! Dużo ciekawych rzeczy można się od Was dowiedzieć. Czy ktoś z okolic buduje Neptuna z Domusa??? My jesteśmy dopiero na etapie adaptacji, ale od czegoś trzeba zacząć... witaj to ja też WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts